0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #1060 -: Ноември 01, 2008, 18:30:32 pm »
Здравейте момичета!Скоро не съм писала,но сега като видях толкова много прекрасни новини направо се просълзих.Браво момичета честито,желая на всички ви лека и безпроблемна бременност  preggo и да влачете крачета.Успех на всички в процедури и само ++++ резултати!!!Леле,направо страхотни новини. :bighug:                  Краси а специално на теб ти пожелавам много късмет и ще стискам всички :crossfingers: :crossfingers:   :crossfingers:  утре за  :bfp:
Успех на всички!!!
« Отговор #1061 -: Ноември 01, 2008, 19:56:32 pm »
Ей, Маги, Ванче, вие направо ме разбихте от кеф днес. И Наталийка, разбира се. За нея се радвам страшно много, защото тя ми беше обяснила подробно за проблема. Съжалявам, че Наталийка не е във форума и да й пожелая лека бременност. Аз съм малко паникьосана в момента, защото един Престо ми показа днес - /-/.   
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1062 -: Ноември 01, 2008, 20:03:45 pm »
Уфффф пети път пиша и не успявам да го постна.... та отново...
Честито на всички видели двете чертички! Успех на всички в очакване! Аз днес бях на пункция, довечера ще имам повече яснота по резултата. От утре съм на фраксипарин - как си го правите - сами, мъжете ви, медицинско лице?

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=10586.0

Кураж на чакащите момичета и честито на положителните!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #1063 -: Ноември 01, 2008, 20:26:54 pm »
Благодаря, evro. Не ми го изкара търсачката, нещо не ми работи форума и сайта много добре.
« Отговор #1064 -: Ноември 01, 2008, 20:36:42 pm »
Ванче честито мила леки  :cloud9: :babyflips: :bighug:
« Отговор #1065 -: Ноември 02, 2008, 09:02:10 am »
Краси
миличка чакаме да се включиш да ни зарадваш с резултата от кръвния тест :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #1066 -: Ноември 02, 2008, 09:24:33 am »
Благодаря ви момичета, много сте мили. Пожелавам на всички успехи - въоръжете се с търпение, надежда и вяра и знайте, че резултат ще има и то положителен - Пожелавам ви го от сърце
А ти Цвети, не се отчайвай - направи още един утре, нали знаеш понякога се случват и грешки - стискам ти палци и чакам добри новини.
*

Aubergine

« Отговор #1067 -: Ноември 02, 2008, 10:15:37 am »
Здравейте,
 няма да се наложи да правя тест утре.
Имам кафеникаво зацапване, 11-ти ден.
Докторът каза, че това нищо не значи,  да продължавам лекарствата.
Ще го послушам, само дето мисля, че излишно си удължавам агонията.
Не предполагах, че ще ме заболи така, уж бях подготвена..
Чак ми избиха сълзи, не мога да повярвам.
А то беше ясно. Вчера ми се ядеше сладко, снощи ме свиваше корем, миналият месец цикълът ми беше на 1-ви..

Както и да е, пожелавам късмет на всички момичета, аз няма да се откажа и се надявам скоро да започна следващия си опит.

« Отговор #1068 -: Ноември 02, 2008, 10:28:10 am »
 Aubergine, не ми се слушат /четат/ глупости! Чела си /няма как/ темите за зацапвания около датата на цикъл и така. Тъй че - до утре на теста! Недей бърза с изводите! Няма смисъл! Дали ти се яде сладко или те свива корем - няма никакво значение! Не си приключила този опит, тъй че хич не гледай към следващия още!
Успех утре!
*

Aubergine

« Отговор #1069 -: Ноември 02, 2008, 10:38:28 am »
Барбаронче, чела съм разбира се, но  в случая няма как да става въпрос за памет на организма, защото на мен ми идва когато го поискам - с хормони само. Тялото няма какво да помни.
А тест аз си бях решила да правя утре, иначе 17-тия ден ми е чак в събота.
Ще изчакам да текне ясна кръв и пак ще му се обадя.
Благодаря ти, не ми се ядосвай, аз съм си песимист, но и реалист по душа :) :hug2:
« Отговор #1070 -: Ноември 02, 2008, 10:48:16 am »
Добре де - нека не го наричаме памет! Утре ако се не лъжа ти беше 12-13 ден - кръвния тест ще покаже! Тъй че хич не се настройвай песимистично!
Аз миналата година, правих кръвен тест с кървене на 11 ден /доста обилно/ и беше положителен, та даже мнооооооого!
А за реалист - добре, ама няма нужда от такъв песимизъм, бе Патладжан!  :lol:
Я иди се поразходи в това слънчево временце  :lol: Да се позаредиш с позитивизъм!
И утрешния ти тест да е +++++!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #1071 -: Ноември 02, 2008, 10:56:45 am »
Патладжанче не се отчайвай толкова. Надявам се Ваня да се включи и да ти каже как преди 3-4 дни имаше и тя зацапване, пък вчера видя двете четички.
Докато няма лелка има надежда!!!!
Това го четох 2 години тук и най - накрая взе че се оказа вярно. Така че засега спокс.

*

maggi4ka

• 440
« Отговор #1072 -: Ноември 02, 2008, 10:59:31 am »
Цвети кво стана с теб? Прави ли пак тест или ще изчакаш до утре?

« Отговор #1073 -: Ноември 02, 2008, 11:00:51 am »
Aubergine, и аз те моля да се успокоиш - това зацапване нищо не значи! Раничко е за всякакви категорични изводи. Не се предавай. И  ти, както и всички ние тук, сме чели какви ли не неща в този форум - включително и за бременност след 3-4 отрицателни теста в закъснение на МЦ. Избий си от главичката грозните мисли и се надявай.
Ваня, аз не съм се предала още - утре ми е 17-и ден. Оказа се, че в Русе мога да направя кръвен тест само в една лаборатория и то резултатите ще са готови след три дни. Ужас! Не съм отчаяна, но май ще откача!
« Отговор #1074 -: Ноември 02, 2008, 11:02:45 am »
Маги, здр. Извинявай, но сега погледнах, че си ме търсила.
Ти как си! Пожелавам ти, както и на Ваня, само положителни емоции и дубъли!
« Отговор #1075 -: Ноември 02, 2008, 11:03:22 am »
Маги, здр. Извинявай, но сега погледнах, че си ме търсила.
Ти как си! Пожелавам ти, както и на Ваня, само положителни емоции и дубъли!
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #1076 -: Ноември 02, 2008, 11:05:00 am »
 Цвети Маги съм! :balk_77:  Ваня още се събужда. Ей сега ще се включи...Недей да се ядосваш за кръвния тест. Утре вече и уринния трябва да покаже със сигурност ако има нещо. Така че - въоръжаваш се с търпение и....късмет утре.

*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #1077 -: Ноември 02, 2008, 11:06:56 am »
Aubergine, не се отчайвай мила, на мен днес ми е 16-ти ден от трансфера, но преди няколко дни и аз имах зацапване, вчера си направих тест и видях дългоочакваните две чертички - положителен. Така, че споко, лежи и почивай повечко и всички ще и ок - стискам палци, пожелавам ти успех и чакам добри новини

Цвети и аз стискам палци - успех миличка и най-вече споко, знам, че напрежението е огромно, но ние сме силни, нали?
« Последна редакция: Ноември 02, 2008, 11:11:18 am от Vanya1972 »
*

Aubergine

« Отговор #1078 -: Ноември 02, 2008, 11:19:16 am »
Ох, ама толкова сте убедителни, че чак ще ви повярвам!
Страхотни сте...
Ще пиша по-късно пак, да се отчета кървя ли или цапам само :) Какъв парадокс само - толкова месеци искам да ми идва навреме и тъпча лекарства, а сега когато най-малко го искам - е точен като... де да знам като какво..
Vanya1972, ти имаше ли ПМС, болки? Да я нямаше тая характерна болка, щях да да съм по-спокойна, но..
Ох, стига съм разваляла ведрата напоследък тема!
Хубав ден :youwoman:
*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #1079 -: Ноември 02, 2008, 11:26:14 am »
Aubergine, да имам ПМС - даже и след положителния тест, пак се чувствам така, може би е нормално, така че повече търпение и вяра и всичко ще е ок - стискам палци - успех