0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #1020 -: Октомври 31, 2008, 10:13:29 am »
Тити,Магги4ка честито стискам палци и ви пожелавам лека бременост. preggo preggo :balk_5:
*

Aubergine

« Отговор #1021 -: Октомври 31, 2008, 10:24:09 am »
cygnus :kiss:   Всъщност гениалният ми мъж реши, ча са ми наедрели гърдите и ме вбеси, защото такова нещо няма. :lol: И неговото внушение ми докара размисли :twisted:

misi, благодаря за успокоението, пожелавам ти късмет от сърце и ще опитам да не се вглеждам толкова.  :)

Тест смятам в понеделник да правя.
« Отговор #1022 -: Октомври 31, 2008, 10:32:42 am »
Aubergine
успех на теста ще стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #1023 -: Октомври 31, 2008, 11:09:13 am »
cygnus

Тест смятам в понеделник да правя.
Тогава ще бъдеш 12-ти ден след трансфер, нали така?
А какъв тест ще правиш, кръвен или уринен?
Успех от все сърце!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #1024 -: Октомври 31, 2008, 11:17:09 am »
Поздравления за маги и тити. Много късмет занапред.
Така е, Надеждата никога не умира. Тя ражда нов живот.

Успех на всички в процедури, дано есента ви донесе така жадуваните  :Dчертички.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #1025 -: Октомври 31, 2008, 11:25:55 am »
Патладжанче, и аз така се шашкам че нямам никакви симптоми, а днес ми е осми ден след трансфер. Около пункцията гърдите ми бяха много напрегнати, а сега нищо, въпреки че обикновено са напрегнати в ЛФ. Започвам да чувствам и ПМС, все пак са минали 12 дни от овулация (пункция) и е нормално ако не е станало, да се задават и тези симптоми. Абе аз от вчера насам спрях да се шашкам и гледам малко по-философски на нещата - опитвам се да съм спокойна и да не гледам всичко под лупа. Попитайте ме пак обаче в деня на теста дали ще съм философски настроена  :lol:

*

Aubergine

« Отговор #1026 -: Октомври 31, 2008, 11:48:22 am »
misi, 12-ти ще е в понеделник, да. Ще  пусна кръвен и докато чакам резултата ще направя и уринен. Така съм решила, пък да видим, да не ме изненада червената гостенка внезапно.
В тази връзка, krassita, аз  онази вечер имах усещане, че ще ми дойде, но за кратко. Излезе ми и ужасна пъпка :lol: А спонтанни цикли нямам от доста време и ги предизвикваме с хормони , ако това има някакво значение.
Хич не смея да се надявам, доколкото разбирам док почти винаги знае ще се получи ли след трансфера - моят трансфер писах вече, че беше малко проблемен, а докторът каза, че ако сега не стане - следващият път със сигурност ще.
И аз общо-взето си живея с мисълта за този следващ път. Което не значи, че няма да се разочаровам сега..
Ох, простете за дългото писание, няма с кого да споделям в обкръжението си, а и не искам и тук ми е единственият пристан :grouphug:

Желая ви положителни емоции и тестове, момичета!
*
« Отговор #1027 -: Октомври 31, 2008, 12:13:31 pm »
Aubergine, мисли сега за този път!  :bighug:

*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #1028 -: Октомври 31, 2008, 12:58:03 pm »
Прекрасни новини напоследък  :bighug: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
НЕКА ПРОДЪЛЖАТ!!! :flower: :blowingdust:

*
« Отговор #1029 -: Октомври 31, 2008, 14:04:20 pm »
Aubergine и Krassita, стискам палци да ни зарадвате скоро с две чертички и после с хубави бебенца! :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #1030 -: Октомври 31, 2008, 14:35:38 pm »
И аз общо-взето си живея с мисълта за този следващ път. Което не значи, че няма да се разочаровам сега..

И аз мислех като теб. При мен НК клетките бяха двойно завишени над нормата, и някакси се бях успокоила, хем вярвах, хем си мислех, кога ще правя трети опит, и пресметях. А то, какво стана? Така че, не го мисли много, много..Каквото има да става ще става, от теб зависи само да си спокойна. Не виждам смисъл да правиш уринен толкова рано, защото може само да те подведе в резултата, пусни си само кръвен на този ден. Късмет, мила!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Aubergine

« Отговор #1031 -: Октомври 31, 2008, 14:54:58 pm »
Благодаря ви момичета, blue_sky, Miriam, kassi,    голяма опора сте! :youwoman:
*
« Отговор #1032 -: Октомври 31, 2008, 14:57:59 pm »
здравейте момичета ,
да се запиша и аз , днес ми е трети ден на гонал и съм много горда от себе си - научих се сама да си слагам инжекциите.
Поздравления за Лора , Маги , Тити.
Късмет на всички в процедура и на очакващите много стиснати палци.
« Отговор #1033 -: Октомври 31, 2008, 17:32:41 pm »
Ето ме и мен отново. Здравейте на всички във форума. Още веднъж желая късмет на всички момичета.
Aubergine, стискам ти палци в понеделник за кр.тест.
Тогава е и моя 17-ден. Ще направя този път уринарен Presto.И кръвен след това.
Момичета, не правете като мен - ур.тест на 13-ден!!!
Надежда винаги има!
Успех на всички.
« Отговор #1034 -: Октомври 31, 2008, 18:06:57 pm »
Красита
тези симптоми който ги имаш за лошата лелка аз постоянно ги имам.
Това не значи че няма да видиш  :bfp:
Успех :wink:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #1035 -: Октомври 31, 2008, 18:18:48 pm »
Ох лелееее, ако ще говорим за симптоми преди лелка, незнам за другите момичета с положителен резултат, но при мен са си страшнички. Кръста ме скъсва, ниско долу си ме свива все едно всеки момент ще цъфна ДА АМА НЯМААААААААААА и гърдите са си ми напрегнати както всеки месец когато чакам да избия гадната лялка. Нищо по-различно няма и по никакъв начин неможах да ги различа. Единственото което малко ме озадачи, беше че вечерта преди да си направя теста ме сви стомаха, а аз никога не съм имала проблеми с него и имам мноооооого киселини още от 2-3 ден след ЕТ. Иначе нищо по-различно.Така, че симптомите - м....та им. Нека си ги има. Въпроса е да няма лелка. Цвети75 ние с теб сме били на един ден на ЕТ. Мисля си дали пък не си нашето Цветенце...от групичката..Ако се бъркам извинявай, но ти при кой лекар беше? Дали пък случайничко не си от Русе и ЕТ да ти беше на 18.10 в 17.30? Ако се бъркам, още веднъж извинявай.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #1036 -: Октомври 31, 2008, 18:22:53 pm »
ААААААААА, забравих нещо което може и да е симптом, ама може и да не е. Точно на 10-ти ден спряха да ме болят гърдите. Все едно нищо не е имало. И бая се вкарах във филмче. Но след 2 дни пак започнаха и то много повече отпреди. Днес вече са уникални - боли сърби чак ми е драго  :lol:

*
« Отговор #1037 -: Октомври 31, 2008, 20:16:24 pm »
здравейте момичета ,
да се запиша и аз , днес ми е трети ден на гонал и съм много горда от себе си - научих се сама да си слагам инжекциите.
Поздравления за Лора , Маги , Тити.
Късмет на всички в процедура и на очакващите много стиснати палци.

sne_do, и аз много се гордеех със себе си, че сама мога да си слагам инжекциите.  :lol:  Само мускулните не мога, но те изискват явно повече майсторлък.  :wink:

*
« Отговор #1038 -: Октомври 31, 2008, 21:19:45 pm »
 Днес вече са уникални - боли сърби чак ми е драго  :lol:
[/quote]
   :P   eee,това си го казала ,супер. :wink:
« Отговор #1039 -: Октомври 31, 2008, 23:55:11 pm »
Здравейте,момичета!Дълго време само четях вашите истории и най-сетне се реших и аз да се присъединя към вас!Желая много късмет на всички ви!Скоро и ние ще подновим нашите опити!