0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #1000 -: Октомври 30, 2008, 15:31:05 pm »
Леле момичета след малко ще се разплача като чета радостните новини! Това е невероятно! Честито на всички положителни кръвни и уринни тестчета!!! Пожелавам ви най-здравите и хубави бебоци! :D Аз съм на режим - изчакване :D. Кръвния тест ще го правя другия четвъртък - 06.11. Дотогава има доста време, но аз до тука го докарах, сега за още една седмица няма да го правя на въпрос. УСПЕХ на всички!
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #1001 -: Октомври 30, 2008, 16:09:13 pm »
 :bighug: :cheerleader: :crossfingers: :dance2: :blowingdust:
Честитооооооооо, успех и кураж на всичкиииииии...
 :youwoman: :bighug: :goodluck:

« Отговор #1002 -: Октомври 30, 2008, 16:18:21 pm »
Aubergine,благодаря за съвета. И на мен не ми се приема още този резултат. Сега се разходих малко в този приятен октомврийски ден. Така е, ще изчакам до 17-и ден. Твърде рано е.
« Отговор #1003 -: Октомври 30, 2008, 17:16:01 pm »
Ех, че хубави новини! Честито на всички с положителни тестове! Влачете краката!
На останалите - късмет!  :D
  09.11.2007
« Отговор #1004 -: Октомври 30, 2008, 18:25:29 pm »
Тити браво само така и моя на 10ти ден беше 127.60 а сега след 4 дни вече е 716.01 :bighug:
Хайде момичета нали казахте да повлеча крачета ето чакаме следващите  :babyflips: :babyflips: :babyflips:
« Отговор #1005 -: Октомври 30, 2008, 18:26:53 pm »
Включвам се и аз. На 2.11. започваме стимулация по къс протокол за третия ни опит ин витро. Миналия ноември ми донесе много положителни емоции, дано и този и такъв, но този път да успея да запазя щастието.
Много късмет на всички и повече положителни тестове!
*
« Отговор #1006 -: Октомври 30, 2008, 18:53:46 pm »
Теди,от все сърце ти желая това да е твоят път  yahoo_17!

Момичета ето ме и мен :)
Днес пуснах ЧХГ и е 111.00 :)Трансфера ми беше на 20.10.2008 г.тоест днес ми е 11 ден.
Тити, :cheerleader:
« Отговор #1007 -: Октомври 30, 2008, 19:15:17 pm »
Тук е удоволствие да се чете,бре момичета!
Браво на Лора,Магичка и Тити! Леко и безпроблемно бременеене!
Чакаме още такива новини, Миси,Бранка и Мириам! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #1008 -: Октомври 30, 2008, 20:39:30 pm »
лелее,какви хубави новини се леят тук,само така .чета ви момичета и се вълнувам за вас.
Лорче на теб мисля,че честитих, но сега пак те поздравявам за страхотния резултат ,все така да върви.двечки ще са, да знаеш :wink:
Магичка и Тити ,честито и на вас,сладури.много се радвам на всяка от вас.стискам палци скоро да чуете и тупкащите сърчица под вашето.лека  бременност на всички.

успех на всички чакащи и в процедури момичета.дано имате късмет .
*
« Отговор #1009 -: Октомври 30, 2008, 21:14:24 pm »
Браво момичета, само с положителни резултати да се пълни темичката!  :D Честито на тити и maggi4ka!  :D lora110 този път всичко ще е наред.  :hug2:
Леко бременеене момичета!

tsveti75 все още има шанс, стискам палци за добра изненада!

На останалите момичета, които чакат успех!  :D
« Отговор #1010 -: Октомври 30, 2008, 21:17:08 pm »
Уаууууууу, че хубави новини!
Браво, мацки! Три положителни тестчета за един ден - какво по-хубаво от това? Ами три пъти по толкова  :lol: Успешни 9 месеца на виделите две чертички! На чакащите - леки оставащи дни до теста! А на тези, които са в стимулация - леки пункции, трансфери и двойно положителни тестчета после  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #1011 -: Октомври 30, 2008, 21:19:57 pm »
Уаууууууу, че хубави новини!
Браво, мацки! Три положителни тестчета за един ден - какво по-хубаво от това? Ами три пъти по толкова  :lol: Успешни 9 месеца на виделите две чертички! На чакащите - леки оставащи дни до теста! А на тези, които са в стимулация - леки пункции, трансфери и двойно положителни тестчета после  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #1012 -: Октомври 30, 2008, 21:55:39 pm »
Тити, магичка, честито, момичета! Страхотни новини! :cheerleader:

Жени, Надя, elliq, киара, благодаря ви много за пожеланията!  :grouphug:

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #1013 -: Октомври 31, 2008, 00:04:10 am »
Свурзах се с док към 20ч вечерта. Много се зарадва. За пръв път го чух да се смее така. Каза "Браво, браво, браво....ше ти счупя главата като дойдеш!!! Защо си направила теста по - рано??? Браво! Много се радвам. Преброй кога ти е 25-26 ден след ЕТ и си записвай час да видим точките. Бравоооооо! Ще ти се карам само да ми дойдеш!!!"  :jump12:  Много смешно ми стана. Много беше слядък по телефона. Обожавам го този док направо. Страхотен е, но каквото и да пиша сега ще е малко. Няма думи с които да изразя радостта си и благодарността към този свят човек. Сметнах дните и 26-ти ден се пада точно на 12.11 - годишнината от сватбата ни - и си записах час за тогава. След като се чух и с док сега съм вече по - спокойна и малко повече успях да се израдвам. Сякаш допреди да го чуя по телефона неможех да приема напълно какво се случва и че се случва точно на мен. Но с него успях и аз да се зарадвам от сърце. На всички чакащи подарявам малко   :blowingdust2: :blowingdust:  и много от вярата и надеждата с които аз започнах тази прожедура. Ключа е в НАДЕЖДАТА уверих се. Бях истински спокойна по време на цялата процедура и ...абе, нямам думи. Много съм превъзбудена и май се поулях в писането, но.....пожелавам на всички да усетят това, което усетих аз днес. Сега някак си съм много спокойна и си мисля, че щом толкова рано показа уринния тест, би трябвало бебо яко да се е захванал и ЧХГ-то да е доста височко, което ме кара да си мисля и да вярвам, че всичко ще е наред.

*
« Отговор #1014 -: Октомври 31, 2008, 08:04:58 am »
Maggi4ka, :bighug: :bighug: :blowingdust2:като чета какво си написала се разревах от радост.Браво мила.Пожелавам на всички момичета,скоро да са толкова много щастливи като теб,лора и тити,пожелавам го от сърце защото знам,колко много го искат,не мога да си представя как се чувстваш,но съм сигорна че едва ли има по щастлива жена от теб както и другите момичета,които вече са разбрали за двете чертички.Успех момичета и както каза маггичка Надеждата и вярата-правят чудеса. :balk_602: :balk_602:
Таня Филипова
*

Aubergine

« Отговор #1015 -: Октомври 31, 2008, 09:06:56 am »
maggi4ka  :bighug:
Почти повярвах, че и на моята улица може да изгрее слънчице - след въодушевените ти думи :D
Изживей си пълноценно тоя миг, радвай се с глас и честита бременност още веднъж :kiss: :pink_dust_1:

Момичета, моля споделете имате ли някакви симптоми, аз съм 9-ти ден и абсолютно нищо не чувствам, дори напрежението в корема изчезна, гърдите са ми напълно меки.. Знам, че ще кажете, че е твърде рано, но все пак?
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #1016 -: Октомври 31, 2008, 09:10:17 am »
Страхотна новина беше това Маги,сериозно:-))) Успя.....който се бори....няма начин да не успее:-)))И Надеждата наистина умирала последна(ако въобще трябва да мре милата);-))) Честито още веднъж и дано всичко при теб е ок.И на края бебок/бебоци- сладички:-)))
Поздрави и всичко най-хубаво :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #1017 -: Октомври 31, 2008, 09:26:57 am »

Момичета, моля споделете имате ли някакви симптоми, аз съм 9-ти ден и абсолютно нищо не чувствам, дори напрежението в корема изчезна, гърдите са ми напълно меки.. Знам, че ще кажете, че е твърде рано, но все пак?
Зарежи ги тези гърди като симптом! На мен винаги са ми били 2 дни напрегнати 3 дни не ги чувствам (аз естествено притеснена, а док като му казах се хили). Просто не им обръщай внимание!
« Последна редакция: Октомври 31, 2008, 09:37:39 am от cygnus »
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #1018 -: Октомври 31, 2008, 09:29:09 am »
maggi4ka  :bighug:

Аз също нямам никакви симптоми и не усешам нищо по-различно от обикновеното ми състояние. Но този път изобщо и не търся симтоми, опитвам се да не мисля за това, щото миналия път усешах гърдите си различни, усешах гадене, тежест в корема... и твърде много си повярвах. Сега искам да съм по-спокойна в това отношение. Опитай се и ти да не търсиш симтоми, 9-ти ден е рано, още малко ти остава до теста, т.че имай още мъничко търпение.
Магичка, и ние всички се радваме заедно с теб!  :bighug:
Хайде Красита и Патладжанче да са следващите с добри новини, а след тях и аз... и всички, които започват сега или пък си чакат тихо теста.
*
« Отговор #1019 -: Октомври 31, 2008, 09:55:31 am »
Тити честито!!!! Много се радвам и стискам палци :goodluck: С тоя резултат направо на  newsm04 ми намирисва :). При мен на 11 ден беше 50.