0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие-продължението
« Отговор #840 -: Февруари 02, 2010, 18:10:52 pm »
е не, не мога да се сдържа :)))  :lol: :lol: :lol:
това котка да види плот и да не се излегне  :lol: :lol: :lol:
elina_93 Томчо е много елегантен пич :)
Eli_Meli мопсчето Бебка е направо като играчка :)
kisela_2000  твоят белушко кой ли всяка вече в него се гушка :)))) имаш си и хубава пазителка на реда
barbaron0708  само ти липсваш там на леглото да гледате заедно тв :) някакси се хипнотизират котките от екрана, не знам защо :-P
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #841 -: Февруари 03, 2010, 13:32:15 pm »
Ето го и моят котарак Томи[imgC:\Documents and Settings\M0NETO\Desktopimg]
« Последна редакция: Февруари 03, 2010, 13:35:11 pm от moniks_s »

« Отговор #842 -: Февруари 03, 2010, 17:52:52 pm »
Моникс, я пробвай пак да качиш снимка!
Нещо не се е получило! Като да не е качена снимката в сайт са снимки  :?
*
« Отговор #843 -: Февруари 03, 2010, 18:02:31 pm »
Лелеее, извинявам се!

« Отговор #844 -: Февруари 06, 2010, 10:40:15 am »
Показвам ви още 2 снимки на моя Томчо да го видите каква нация техническа е :P
« Отговор #845 -: Февруари 06, 2010, 10:55:07 am »
Лелееееее, всичките котаци са едни "нации технически"  :lol:
Та да ти настръхне козинката  :lol:
Сладур е черен Томчо!
« Отговор #846 -: Февруари 06, 2010, 11:05:02 am »
Да се включа и аз, че отдавна не съм го правила.Силно възмутена съм от моята кокерка-роди без въобще да знам, че е бременна. Уж такова гонене падна като беше разгонена, ама явно не можах да я опазя.Непланувано се сдобих със 7 мъника от неизвестна порода :D Хем се ядосвам, хем пък много им се радвам. Проблема е, че вече взеха да щъкат и направо ме правят луда в нас-по цял ден вървя след тях с четката.И така!Ще кача и снимки ама малко не ме бива в смаляването на размера. Оплаках ви се :D
« Последна редакция: Февруари 06, 2010, 11:11:13 am от petia_l44 »
[/url]
« Отговор #847 -: Февруари 06, 2010, 11:07:42 am »
Мерси barbaron0708 много си го обичам.За сега сметрима дай боже някой ден да станем 4 osi_9
« Отговор #848 -: Февруари 06, 2010, 11:16:36 am »
Мила petia_l44  какво да кажа ами кураж ще чака ме снимките :P
« Отговор #849 -: Февруари 06, 2010, 12:04:44 pm »
Ето ги и моите малки изненади!

P.S.Пак не можах да ги смаля! Много се извинявам за което :oops:
« Последна редакция: Февруари 06, 2010, 12:07:03 pm от petia_l44 »
[/url]
« Отговор #850 -: Февруари 06, 2010, 12:12:10 pm »
petia_l44, каква мила гледка  :lol:
Ама да не са ми в къщата  :wink: Направо да ги нацелуваш всичките  :lol:
Ама те ще ви изядат ушите, бе  :lol: Като ги гледам как са наобиколили купичките  :wink:
АААА, няма да ги смаляваш снимките, че няма да можем да ги различим  :P

elina_93, ще станете четирима скоро! Ще видиш!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #851 -: Февруари 09, 2010, 08:44:47 am »
Леле, Петя!!!  :lol: Уникално сладка картинка са - направо да ги изпапкаш всичките! Представям си колко са палави обаче като се разпръснат и всяко захване беля.  :wink:
Ако беше споменала ден по-рано - щях да ти поискам един мъник който да подаря на майка ми. Даже си харесах един сладур в тоя пухкав куп.
В сряда миналата седмица почина немската ни овчарка на 11 години и тя (майка ми)  три дни не спря да плаче за него, много го обичахме всички, но тя - най-много и най-много страда за него. Та в събота рано сутрин се захванахме да търсим ново кученце към което да насочи обичта си - така се сдобихме с бебе голден ретривър на 2 месеца  :lol: няма такава сладка муцуна, но колко е палав.... мале мале! Направо не ми  се мисли! Ако някоя от вас е гледала бебе голден - моля ви дайте някои съвети.
« Отговор #852 -: Февруари 09, 2010, 08:49:08 am »
Оле Виксън, съчувствам на майка ти - то дали е голдън или лабчо - все същите луди глави са :lol: Да прибира - кабели, обувки, всичко, което е на първи етаж, с две думи да обезопаси като за прохождащо бебе + прибиране на основните неща, които привличат кучешкото внимание. Да му вземе доста играчки и да му дава по една две на ден, на другия ден прибира старите и дава нови, и така. И да почва с обучението - без много натоварване, но все пак "Седни" е много лесно, и без това дупито му тежи  :lol:

Друго какво - да му направи негов кът, където да се чувства щастливо и спокойно. И те така. Ако имаш още въпроси - питай.

А, да! Никакво излизане преди трите ваксини + задължителния карантитен период след третата. В момента парвовирозата е ужасна в БГ, заради уличните кучета.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #853 -: Февруари 09, 2010, 09:26:23 am »
Оле Виксън, съчувствам на майка ти - то дали е голдън или лабчо - все същите луди глави са :lol: Да прибира - кабели, обувки, всичко, което е на първи етаж, с две думи да обезопаси като за прохождащо бебе + прибиране на основните неща, които привличат кучешкото внимание. Да му вземе доста играчки и да му дава по една две на ден, на другия ден прибира старите и дава нови, и така. И да почва с обучението - без много натоварване, но все пак "Седни" е много лесно, и без това дупито му тежи  :lol:

Друго какво - да му направи негов кът, където да се чувства щастливо и спокойно. И те така. Ако имаш още въпроси - питай.

А, да! Никакво излизане преди трите ваксини + задължителния карантитен период след третата. В момента парвовирозата е ужасна в БГ, заради уличните кучета.
Напълно подкрепям мнението за ваксините-докато не приключат наистина никакво излизане!
[/url]
*

Vickson

• 1201
« Отговор #854 -: Февруари 09, 2010, 10:10:49 am »
Момичета, благодаря ви за съветите, но това за ваксините много добре го знаем, именно немската овчарка когато преди 11 години я взехме бебе без да излиза се разболя от паровироза - и едвам оцеля! Така че, това ни е ясно. Въпроса ми беше по-скоро от гледна точка на възпитанието, защото е много щур и прави много бели, днес майка ми ми каза, че гризе краката на столовете, кабела за кабелната, почнал да яде и масата..., дрехи ако има оставени... майка ми е в шок. С играчките най-малко се занимава. Аз не живея с тях и ми е трудно да и помагам, мислех си да купя една голяма клетка от онези транспортните и да седи в нея през по-голямата част от деня, ако може така да намаля пораженията..., но не знам дали е добра идея?! 
« Отговор #855 -: Февруари 09, 2010, 10:17:07 am »
Виксън, ей тук има доста полезна информация - да, за лабчовци е, но то все едно.

За краката на столовете - яко НЕ, така че комшиите да спрат да правят каквото правят + плясване с ръце и залисване с играчка. Кабела - да се скрие, няма друг начин, при нас вече 10 пъти му е виждал сметката  :lol: Масата - същото като столовете, цветята - горе на секцията. Дрехите - да се прибират.

Ако майка ти е на работа през деня - да се оставя кучето на място, където няма да направи поразии. В частност ние държим Дарк в коридора - тапетите и балатума сме ги прежалили, ще ги оправяме като стане на 3 години  :lol:

За клетка - може, но да не седи в нея повече от 4 часа. Иначе кучето се травмира.

А, и предай от мое име на майка ти, че мноооого добре я разбирам как се чувства - и при мен прехода беше от немска овчарка (изяла 1 джапанка за целия си съзнателен живот, т.е. досега) на лабрадор - тапети, балатуми, разливане на вода от уж "необръщащите се" купички, и т.н.  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #856 -: Февруари 09, 2010, 20:15:08 pm »
Rally :) на чужд гръб и отстрани това да отглеждаш Голдън ретривъри и Лабрадори ми прилича на истински купон :)
Оох, какво да кажа, всички любимци ми харесват, ноо много искам пухкавата белушка на kisela_2000 :) Разкошна е :)

Някой път ни гостува за всеобща радост този рижко, на роднини е, през цялото време съм го охранявала и той нямаше нищо против да го возят :)

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #857 -: Февруари 10, 2010, 08:21:53 am »
Някой път ни гостува за всеобща радост този рижко, на роднини е, през цялото време съм го охранявала и той нямаше нищо против да го возят :)
Хахаха, аз като гледам е вързан с панделка за количката  :wink: т.е. няма къде да мърда да не му харесва  :lol: :lol: :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #858 -: Февруари 10, 2010, 08:39:16 am »
ААААА, Симба, тоя рижко много кротък, бе! Щом дава да го и връзват  :lol: че и да го возят  :wink: Аз не мога да си представя моята Кимба - вързана в количка  :lol: По-скоро ще е с отворена за хапане уста - като куче  :lol:  :lol:  :lol:
*

Vickson

• 1201
« Отговор #859 -: Февруари 10, 2010, 10:13:18 am »
Рали, много ти благодаря за полезния линк ровя се вече втори ден в сайта и събирма инфо. Мъж ми дори вчера купи книжката за Голдъните която връчихме на майка ми... ще видим какво ще излезе. Тя е много уплашена и само повтаря "няма да се справя!"
А иначе дивотинчето е доста миловидно и сладко - но колко простотийки му ражда главата..... ЛЕЛЕ-МАЛЕ!!! Плаша се! Ето го - да го видите все пак що за образ е: