Здравейте момичета!
Отдавна не съм се включвала в тази тема.Ще ви покажа какво си имаме в градината на родителите ми. Така...от трите ни кучета остана само едно.Миналото лято почина немската ни овчарка от старост
. Единият ни поинтер при последният лов избяга и изчезна безследно.Мъжът ми и баща ми го търсиха от 5 часа сутринта до 15 часа и така и не го намериха.Казаха,че е избягал за да умре.Той също беше вече старо куче на 12 гд. и последно време си личеше,че не е добре здравословно.Казват,че това е присъщо за ловните кучета.Той беше страхотно умно куче и такъв селски тарикат,че просто нямам думи.Много ми липсва.Ето го лигльото
А това е принцесата която ни остана
Сега е разгонена и вчера ни доведоха един кафяв мъжкар ,който ще стои няколко дни.Вчера за 3 часа се заклещиха 4 пъти.Много се надявам да имаме бебета.Стискайте палци.Притеснява ме това,че няколко разгонвания я изтървахме и правеха секс с баща си(другия поинтер,който вече го няма) и я водихме да и бият инжекции.Тя доста затлъстя от тях и се надявам това да не я е повредило и да е довело до безплодие.А ето го и зетя на който и името да же не разбрахме какво е
А тази жаба е ,,приятелка,, на майка ми.Дълго време се опитва да я прогони,но тя е решила да живее в двора
А това е моята нова мания.
Понеже семейството много обичаме охлюви , реших да си направя една малка фермичка.Все още е аматьорска,но сега се образовам.Чета книгата ,,Продуктивно охлювъдство,, .Оказа се ,че охлювите освен,че са страшно полезни ами са и доста интересни същества,но да видим дали ще излезе нещо от начинанието ми
и стискайте палци за малки поинтерчета,че двора не е същия само с едно куче.