Нашия шишко е на 2 години и е по-скоро зайче,отколкото куче Още,когато го взехме от развъдника си беше много страхлив и такъв си остана.Не дава никой да го пипа,като се звънне на врата не може да го намериш-веднага се скрива
Нашия е точно обратното - човек да не види - откача, ма то е скачане, ама махане с опашка, лигавене, няма да го остави на мира.А като се звънне на вратата - пръв е там нареден.Че ако се забавя да отворя - скимти се не трае.
А за бели-не питай .... Ние го гледаме в апартамент и всички ни казват,че го мъчим,но той толкова си е свикнал...,но като се замисля май апартаментът е по-скоро негов,от колкото наш А за Бруно си представям какви бели прави като е още бебе.Сигурна съм,че си си помисляла-"Леле,какъв трън в гащите си сложих",но като поотраснат стават по-спокойни
И ние в апартамента го гледаме, голяма лудница.В началото на терасата, докато се научи да ходи вън до тоалетна, ама много скимтеше и виеше.Накрая си го пуснахме вкъщи и тва беше.Голяма наглост, голямо чудо бе, не дай боже да седнеш да ядеш, не се трае.Иначе, да чукам на дърво, нито гризе, нито драска.Мебели не ми е съсипал, само свали половината тапети в коридора
и сега милото ще го облицова с камък
Иначе е много любвеобвилен, навън децата го мачкат, скубят, дърпат го за опашката, бъркат му в устата, а той трае, радва им се
Обаче сега си сменя козината...няма да ти казвам какво чудо е вкъщи, ти знаеш 8OЩе откача.Викам на мъжо, край, тоз апартамент вече не е наш, направо като на квартира сме
Няколко пъти обаче се изпишкваше на диваните и на пода, ама го правеше напук :xНаправо откачахме с мъжо, ама каво да го правим, такава душичка е, голям манипулатор, като ме погледне с тез сини очи с един влажен кравешки поглед....
Да го намачкаш хубаво!
Непременно!И ти да намачкаш Сириус!
В момента мъжо го разхожда Бруно с бъдещата му жена :lol:Вече сме го сватосали с една кафява женска, много красива.Ще я снимам и ще ти пратя снимка!