0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Имам въпрос към д-р Рич.Кръстниците ми имат коте на 6 месеца.От малко е с конюнктивит /оф, така ли се пише /Тукашната ветеринарна лекарка му изписа едни капки, но няма никакъв ефект.Очичките му продължават да сълзят. Какво да правим?П.П. Капките са tiacil.После лекарката предписва hidrokortizon, но и от него няма ефект.
Оси, котето е селско шарено /от развъдника на майка ми/ Моля те, провери как се казват капките.
Ели,много ти е хубава писана.Моята постоянно ми гризе крутона,защо така,само това цвете,а си има тревичка :a_cat_05:Сега е и разгонена,вкъщи е купон,а ма несмея да и давам хапчета,поне още малко да порасне,че сме на 1,2м.
Хайде и аз въпрос към д-р Рич, че мойто мъж все не се сеща да пита вет-а на Дарки.С две думи: Дарки в момента се възстановява от Парвовироза, вливаме все още венозно антибиотик (Цефтриаксон и Гентамицин), пие деган и се захранваме по малко с пилешки бульон и варено пилешко бяло месо. Та, малкия доста заслабна покрай цялото преживяване, и ми се иска да му дам някакви витамини. Или пък нещо по-питателно, което по-бързо да го вдигне на крака?
Рали, не знаех, че Дарк страда от тази коварна болест. В началото ти каза, че е нещо друго или аз не съм разбрала.Много се радвам, че се възстановява, да го намачкаш красавеца.