0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Домашните любимци на Зачатие-продължението
« Отговор #800 -: Декември 11, 2009, 23:20:01 pm »
Исеее, страшно украшение за перде имаш  :lol: :lol: :lol: майтапа на страна котето е голям сладур! Да го нагушкаш от мен!!!
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #801 -: Декември 16, 2009, 09:21:56 am »
тук мнооооооого отдавна не съм се отчитала :)

ето го Граф Дьо Роше в зимен ден  :lol:

а тук умрели от студ с приятелката му  се топлят :lol:, с моя помощ разбира се  :lol:

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #802 -: Декември 16, 2009, 09:38:10 am »
big_eyes, много е сладка втората снимка  :D.
*
« Отговор #803 -: Януари 07, 2010, 12:52:47 pm »
Момичета, много ми е мъчно. Вчера моята сладка Змими почина. Както си е спинкала. Идея нямам защо... Единственото, което поне малко ми дава въздух е, че не се е мъчила, беше просто заспала... А и си поживя доста добре. Безкрайно съм благодарна на Мини и Елфи, че ми доставиха тази радост на 8ми март миналата година като ми подариха нея. Никога не съм си представяла, че мога така да се привържа към представител на животински вид, от който изпитвам неистов ужас, Змими беше единствена и неповторима. Моята малка кифличка. Порадихме си една на друга незабравими мигове. Никога няма да забравя как плаках и я търсих из целия апаратмент, мислейки, че е паднала от терасата, или как ми прегриза кабела на нета докато си Скайпирах.... Усмихвам се когато си спомням. Тя ми даде толкова много, а искаше в замяна толкова малко...само да я погушкам....
Това, което знам със сигурност е, че това беше първия и последен хамстер за мен.

*
« Отговор #804 -: Януари 07, 2010, 13:26:31 pm »
Милата душичка! Съжалявам, Мими!  :balk_144:
« Отговор #805 -: Януари 07, 2010, 22:47:41 pm »
Мимка, много е тъжно...  :balk_145:
*
« Отговор #806 -: Януари 08, 2010, 13:42:11 pm »
Мимка много съжалявам.
Аз пък трябва тези дни да приспя моята обичана Тара. :balk_145:
Милата ми сладка душичка. Виждам я как се мъчи и не мога да и помогна, а нямам сили да се разделя с нея. Беше на 52 дни, когато я взех в далечната 1995 година. Свиваше се на кълбенце и ми спеше върху гърдите. Толкова любов получих от това куче, толкова пъти е била до мен в трудни моменти...толкова я обичам....
*
« Отговор #807 -: Януари 11, 2010, 21:47:42 pm »
Мимка, Фифа,  :balk_145:

« Отговор #808 -: Януари 11, 2010, 22:00:54 pm »
Fifa,  :balk_145:, милата душичка...
*

anizi

• 1806
« Отговор #809 -: Януари 11, 2010, 22:56:53 pm »
Мими, Фифа  :bighug: :balk_145: :balk_146: разбирам ви напълно - аз още не мога да преживея моята загуба!!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #810 -: Януари 11, 2010, 23:23:48 pm »
Оле, Исе - таз Саманта е голям бяс бе  :lol: :lol: :lol:

Мимка, Фифа - съжалявам за вашите животинки  :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

anizi

• 1806
« Отговор #811 -: Януари 14, 2010, 11:18:24 am »
Да ви покажа моето порастнало мъниче-Шанел!

« Отговор #812 -: Януари 14, 2010, 11:39:57 am »
Мимка,Фифа много съжалявам  :balk_145:
 Гарче благодаря,но сега е още по голям бяс,не знам вече какво да я правя.
 Най новото е че,нейска да пие вода от купичката си,ами от стъкленачаша,та сложих аз една чаша с по широко гърло (да не си заклещи главичката лудетината) и сега от няколко дни се е научила да си пуска топчетата за игра вътре в чашата и да си играе,ама нали се сещаш че то всичко става във вода така и направо съм луднала.Или другия номер е без значение дали спиш или не ,играе ли и се идва носи ти топчето за да и го хвърлям и тя да го гони и да го връща,нооооо ако спиш понеже не си видяла че ти го носи,ти го слага на лицето и започва да мялка(тихичко ама мялка),просто мн е дива и се измисля нещо ново  :D :lol: :lol:
 Жива и здрава да ми е ,ама ме прави на шест без десет  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #813 -: Януари 14, 2010, 12:34:09 pm »
Ей, отдавна я разглеждам тази темичка и все ме кара да се усмихвам!
И вече май и аз ще се включвам  :lol: От преди 2-3 месеца си имаме коте в къщи - казва се Кимба. Амиииии - то си ни намери  :lol: Бяхме на вилата лятото и моя мъж монеже страшно обича котки, една вечер иска да ми вмъква една голяма котка в къщи! А аз - нееееееее, казвам му, ако е малко котенце - може! И на следващия ден се връщам от работа и той на вратата ми вика: Ами имам си малко котенце! И го изкара изпод чаршафите на спалнята  :lol: Направо щях да го убия! Ама тооооо - чак аз го харесах  :lol: И до ден днешен вече си е член на нашето семейство!
Та да ви го представя, каквото го взехме:

След около месец:

И вече влиза и в пералнята даже

А пък каква е бандитка напоследък - направо ужас!
И аз като Маймунката - направо ме прави дива и щастлива  :lol:
От няколко дни направо не понася цветята да са на цветарника - вечно има по цвете съборено! Обаче пък е такова миловидно същество, че........ ще си го изпапкам направо!
П.П. А между другото никога не съм си представяла, че ще имам коте в къщи! Обичах ги, ама навън на двора! Обачееееее  :lol: Сега става интересно в къщи  :lol:

*
« Отговор #814 -: Януари 14, 2010, 13:07:20 pm »
И моят мъж уж не обичаше котки, пък сега с Цаню са любов ненагледна. Чак му приказва.
А как спят на дивана прегърнати ...  :lol: :lol: :lol:

Много е хубав рижко! Какъв загладен тумбак има...
 И защо, моля, чак сега го показваш!?
« Отговор #815 -: Януари 14, 2010, 13:19:09 pm »
Охххх че сладко тумбаче има найстина,как мечтая и моята да я видя някой ден с коремче ,ама.........едва ли то тва злоядото яде колкото да оцелее  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: Домашните любимци на Зачатие-продължени&#
« Отговор #816 -: Януари 14, 2010, 13:44:07 pm »
Ами, Елфи, то аз...... докато схвана как се качват снимки тук  :oops: Ама не съм се и напъвала да се науча де  :lol:
А тумбака - голям не ами...... яде постоянно почти  :lol: В началото като си го прибрахме - беше няколко грамчета, а успя да изяде цяло кюфте  :lol: и така смешна стана с издут тумбак - като бостанджийска мравка беше  :lol:  :lol:  :lol: Сега вече е около 2,5кг направо ужас, с какво темпо расте!
И между другото, аз и викам кучо-кот! ами много хапе като и се прииграе, бе! Целите ми ръце са изпохапани, а как обича боси кракааааааааа! Вече спим с чорапите!!!!!
А, Маймун, аз пък си го искам да си ми е мъничко котето, не искам да става голямо, ама уви!
« Последна редакция: Януари 14, 2010, 13:47:31 pm от barbaron0708 »
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #817 -: Януари 15, 2010, 09:24:28 am »
Ей, че са сладки  :lol: обожавам и кучета и котки!!! Да са ви живи и здрави, нека правят бели - то иначе няма да е забавно 8)
Ето ни и нас в снега, така съм се смяла излизаме от входа и тя като видя снега - зениците и се разшириха двойно от щастие! И като се зарови, такава игра пада в снега..., че чак забравя за какво всъщност е излязла. Голямо щастие е за нея да има сняг.  :)

« Отговор #818 -: Януари 16, 2010, 00:01:36 am »
Vickson, ами то и ние вече се радваме на такъв сняг, защото липсва вече /особено при нас на морето/  :lol: А пък за тоя сладур горе - сигурно още повече  :lol:

А вижте сега как наша Кимба ми помага на бюрото с компютъра

« Отговор #819 -: Януари 18, 2010, 08:15:47 am »
barbaron0708 Много ти е сладка помагачката, така да знаеш  :lol:

Хайде една нахиленокална физиономия от нас  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!