0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Домашните любимци на Зачатие-продължението
« Отговор #760 -: Септември 12, 2009, 08:36:07 am »
:jump12: :jump12:
Ралииии, хахаха това наистина ли е Дарки?
Много благодаря:)все си мечтая да ги съберем:)
Може би мечтата ми ще се сбъдне към началото на ноември:)))))))))))
Лисе, наистина е Дракула  :lol: Една пловдивска чума ми беше спретнала тази картичка  :lol: :lol: :lol: А сега чакам разградската змия да ми прати софтуера, че да не ги тормозя  :wink: :lol: :lol: :lol: И хайде чакаме ви - може тамън да е паднал първия сняг ... ееехааа, че купон ще се оформи  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #761 -: Ноември 03, 2009, 17:50:26 pm »
Ейй, темичката ни нещо позамряла... хайде малко ъп от мен, и то тематично

С две думи - Дракула измисли нов спорт ....

Теглене на Шеф на Харема на пръчка  :lol: :lol: :lol:

А тези двете мисля, че няма смисъл да коментирам....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #762 -: Ноември 04, 2009, 23:52:55 pm »
И пикаене с пръчка в уста.  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #763 -: Ноември 05, 2009, 09:49:51 am »
Ето няколко нови фотуса от нас :D
Мойта Мона, нещо и стана напоследък :lol:, това животно от къде ги намира тези сили, нон-стоп да играе незнам :lol:. Толкова послушна беше, а сега е голяма хала, само да не види пантоф :lol: :lol: :lol:

Но и взехме Мечо  :lol: :lol: :lol:, да има компания, и сега пантофите имат спокойствие :lol: :lol: :lol:

Ето няколко снимки на Мона и Мечо :lol: :lol: :lol:

Тук се чуди как да го захапи :lol: :lol: :lol: Горгия Мечо, ако знаете какво го прави :? :lol:

Успя!!! Мечо вече е пленен :lol:

Незнам още колко време, ще е жив Мечо :lol: :lol: :lol: то това е пълен тормоз :wink:

Приготвила съм и едно пате за след Мечо, защото той милия вече е със скъсано
ухо :lol: :lol: :lol:

Ако обърнете внимание, ухото което се вижда вече е разпрано :lol: :lol: :lol:
Не е само това, Мечо има сериозна контузия, единия му крак скоро ще бъде ампутиран :lol: :lol: :lol:, а аз влизам в ролята на мед. сестрата и обирам пуха от къщата :wink:
Голяма е забава, и не може да и го вземеш, носи го навсякъде със себе си.
Даже спи върху него 8O :lol: Голяма е хала :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #764 -: Ноември 05, 2009, 10:03:48 am »
Радосче страхотна е ,лелелеел ама мечо е многооо издръжлив,а ти добре да го зашиеш че като гледам какво го чака пак  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #765 -: Ноември 06, 2009, 11:48:45 am »
Да размърдам и аз малко темичката с Шанел играчкоубийка /на 100 играчки има една с едно око/ не се майтапя! Стинка и Шанел като Мона се занимава с хирургия-разшива играчки и пилее пух из цялата къща, а аз съшивам какво да правя!

ето още една

а това е постоянната и играчка-аз и просто сме приказно красиви като злобеем...
« Отговор #766 -: Ноември 06, 2009, 12:01:59 pm »
Хихихик, не вАжите.... Ама пусто тук нямам снимки от състоянието на Дракулино легло, да видите за какво става дума  :lol: Ако не забравя, ще пусна довечера от къщи  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #767 -: Ноември 07, 2009, 19:34:58 pm »
http://forum.dog.bg/-t29840.html
Иде реч за три сладурани покрай един строеж до нас.Вижте ги.Знам,че ще ги харесате :D, но за тях трябва  и повече-безпризорничета са...Може пък ваши познати да търсят баш такова. Бети? Лети? Сузана? Или и трите? :D
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 12:09:28 pm от Елфи »
« Отговор #768 -: Ноември 07, 2009, 19:37:45 pm »
Вижте какво намерих в дог-а...

Изял си днес гарденията?
Петнайстата подред...
Въпросът ти задавам
в муцунката фронтално.
Не се покривай зад дивана.
В гласа ми на поет
днес има нотка яд....
Нормално.
Делим квадрати сто с теб,
години колко?-Осем.
Били сме в снегове,и в дъжд,
и в пек навън.
Дори и много да си ме ядосал...
Сега недей хитрува...пак успя
да ме накараш да се смея.
И дните ни,една игра
са с кучешката одисея....

(http://forum.dog.bg/-t21126.html&st=40#entry679504)

Много ми хареса и реших да го споделя с вас...  :lol:
Рали, цитирала си мия милост,мдааа, това  мойто гарденоманче шА мЪ доведе до разводдддд:))
« Отговор #769 -: Ноември 07, 2009, 21:33:07 pm »
Ха такккаааа... и аз да не знам  :lol: :lol: :lol: Как е твоя разбойник, отдавна не си го показвала тъдява  :lol:

« Отговор #770 -: Ноември 07, 2009, 21:58:04 pm »
Дзверо  е добре, тия дни ще пусна снимки,обещавам. :D
Много пУЙЕтичнУ ми действат  неговите тревосап-изяви.А на мъжа ми-инфарктно. Интересното е,че само гардеиите яде.Всички други бурени са перфорирани,но  на място.
« Отговор #771 -: Ноември 07, 2009, 22:14:16 pm »
Е, слава богу растения изядени нямам... Обаачееее.... балатума и тапетите в коридора са с мноооого интересен дизайн  :lol: :lol: :lol: И един ъгъл на стена пак там също  :lol: :lol: :lol: Все се надявам да го израсте, ама на година и полвина продължава да се прави на вътрешен дизайнер :lol: :lol: :lol: И леглото редовно си прекроява, вече трето бори  :lol: :lol: :lol: Добре, че Ники се примири, а то иначе.... беше се заканил да го дава в китайски ресторант  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #772 -: Ноември 07, 2009, 22:43:53 pm »
Гризането и ровенето минаха, моят вече е пенсия,8  годинки е, муцунката отдолу му е запобелявала.
Рали,добре,че си харесвате новите интериорни решения на куч :D. Иначе, казваш, газ към китайския,а? :D
И в тоя чайна дух-разхождам аз Рик,той дебело 3-4 месечно бебе.Излиза от входа  китаец и се вторачва в кучето.Приближава ни вече(песун си ровичка нещо,грам внимание към интернешъл-вниманието)И казва:"Ммм,много хубав куче,много вкусен".
И аз се опулвам,но  изтропвам едно 'мерси'...После  помня как се смя мъжът ми на моя разказ,който  го  предавах супер възмутена от   кулинарните щения на онзи.
*
« Отговор #773 -: Ноември 07, 2009, 23:33:27 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26022.0
Иде реч за три сладурани покрай един строеж до нас.Вижте ги.Знам,че ще ги харесате :D, но за тях трябва  и повече-безпризорничета са...Може пък ваши познати да търсят баш такова. Бети? Лети? Сузана? Или и трите? :D

Има само полезни съвети за отглеждане на цветя :)
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #774 -: Ноември 08, 2009, 07:20:23 am »
Цитат
Има само полезни съвети за отглеждане на цветя Smile
Симба е права и аз не схванах първо за какво става дума!!!
« Отговор #775 -: Ноември 08, 2009, 10:28:21 am »
Иде реч за три сладурани покрай един строеж до нас.Вижте ги.Знам,че ще ги харесате :D, но за тях трябва  и повече-безпризорничета са...Може пък ваши познати да търсят баш такова. Бети? Лети? Сузана? Или и трите? :D
Много съм  разсеяна.Ето ги Бети,Лети и Сузана.
http://forum.dog.bg/-t29840.html
Ако може модератор да  смени и линковете в горния ми пост.Благодаря.
« Отговор #776 -: Ноември 12, 2009, 21:20:57 pm »
Анизи, Шанел много е пораснала :D
И тя явно е малък звяр като моятата маймуна :wink:

Много се радвам, че в къщи не ми прави разни поразии - като изключим, че обича да събаря от дивана декоративните възгланици на земята и да спи върху тях :lol:
После си играя да ги чистя само от косми и пархоляци  :x :lol:

Ето още няколко снимки с привкус на море :D
Тук сме на плажа, Мона разбира се е вързана :lol:, защото ходи по хавлиите на хората :lol:, а аз ходя и се излагам да си я приберам :lol:

Тук племенницата на мъжа ми реши, че Мона е като играчка и я зарови в пясъка :lol:, ама Мона нали е глупи, стои и не мърда :lol:

И последно - слънчето понеже е силно и на Мона и трябва сянка :wink:

Ей забравих да спомена, че тук сме с летния фасон :D. Заслугата за спешал прическата е изцяло моя :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #777 -: Ноември 16, 2009, 10:36:45 am »
Да ви кажа, току-що записах час на моя Кот за кастрация: днес в 12 часа. Страшно се колебахме, особено мъжа, ама вече край. Започна да ни препикава канапетата, един път се изпика на масата... А докторката ми вика: "То не е гаранция, че това ще спре след кастрацията". И аз отново се затръшках - да бъде или да не бъде мъж. Просто не знам, много ми е неприятно, ама ще го заведа. Голяма вътрешна борба преживявам...
« Отговор #778 -: Ноември 17, 2009, 23:33:52 pm »
Harmony, как е твоя котаранчо? Как мина операцията? Скоро не си пускала снимки  :D. Не съм виждала скоро и други мои любимци тук - Цанко, Кари...

Аз съм показвала един път моето папагалче, ето сега една снимка /с малко лошо качество  :oops:/, на която спи в една чаша  :lol::

Лятото, котката на село Мими /кръстена е на мен  :lol:/, роди три котета.
Ето ги и тях:

Това зад тях е Жорко /кръстен е на мъжа ми  :lol:/ и е техен брат, стана сложно...  :lol:

А сега една тъжна история, с щастлив край. Малките котенца от горната снимка  тъкмо се бяха родили, някъде на 3-4 седмици бяха. Чистехме двора на село и отиваме да изхвърлим един боклук. И какво да видим - 3 новородени котенца  :(. Бяха току що прогледнали  :(. Ами сега...Какво ще правим? Имаме си две големи и три новородени вече... Чудихме се няколко минути, след това вече бяха настанени в един кашон, на мекичко  :) Майка ми се съгласи да ги гледа  :), въпреки че не вярвахме, че ще оцелеят. Купих им от един зоомагазин едно много смешно миниатюрно шишенце с две биберони  :lol:. В момента намирам снимка само на Панти /от Пантерка/. Оживяха и тримата, едната я дадоха, а другите двама ще си живеят при нашите  :D. Ето я Панти:

« Последна редакция: Ноември 17, 2009, 23:38:30 pm от Roxy »
« Отговор #779 -: Ноември 18, 2009, 13:28:26 pm »
Ние вече сме кастрирани! Стана бързо, взех си го буден, но дрогиран от упойката. Цял ден залита из къщи, а аз подскачах да го спасявам от падане. Не ще да спи на земята, иска на облегалката на канапето, пък дупето му тежи и едвам се качва горе. Даваме му антибиотик през устата на 12 часа. Научихме се да му даваме хапчета през устата  :D. На другия ден вече беше добре, но много отпуснат. Днес вече е нормален, чувства се добре. Не знам дали ще му се промени характера, сякаш не е така игрив, ама си мисля, че е от процедурата и лекарствата. Казаха ни, че трябва да минеме на диетична храна (станал е дебеланко 5 кг на една годинка). Също ме изненадаха с четка и паста за зъби! Имал плака и лош дъх - да му мия зъбките три седмици, ако не е достатъчно, още 3 седмици. Не подозирах, че се мият зъби на котка  8O. Снимки по-късно ще направя, че сега чакам учител по гъдулка - първият ми урок...
Рокси, папагалчето ти е много симпатично, като екзотична напитка!  :D