0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ZOV ZA POMO6
« -: Септември 02, 2008, 12:50:36 pm »
 Zdraveite
za prav pak vlisam v tozi said no veche ne znaia kakvo da pravia imam nujda ot pomo6. imam neredoven zikal ot dosta vreme ama me e strax da xodia na lekar na kakvo moje da se dalji i kakvo da pravia za da go normaliziram. blagodarq vi.
« Последна редакция: Септември 02, 2008, 13:43:54 pm от geox »
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: neredoven zikal
« Отговор #1 -: Септември 02, 2008, 13:05:11 pm »
не пишеш нито на колко си години,нито от кога  ти е нередовен ...Дай повече информация.
И не виждам какво страшно има  в това да отидеш на лекар :wink:

Re: neredoven zikal
« Отговор #2 -: Септември 02, 2008, 13:12:28 pm »
az sam na 23 godini pochti ot samoto nachalo imam neredoven zikal nikoga do sega ne sam nabirala kuraj da go spodelia s niakogo no veche ne se izdarja. koremat mi e vinagi podut. ne sam xodila na lekar za6toto se straxuvam che 6te mi kaje ne6to lo6o, a si imam dostatachno drugi problemi.
*
Re: ZOV ZA POMO6
« Отговор #3 -: Септември 02, 2008, 13:56:34 pm »
Миличка,това,че отлагаш не означава,че проблемите ще изчезнат.То,ако ставаше така :wink:.Най-добре иди  при някой специалист и да разбереш за какво става въпрос.Проблема ти може въобще да не е сериозен,но ако го отлагаш дълго,не се знае.Успех и пиши какво е станало :crossfingers:

*
« Отговор #4 -: Септември 02, 2008, 14:16:34 pm »
И ако можеш пиши на кирилица - не е трудно :)
« Отговор #5 -: Септември 02, 2008, 14:20:16 pm »
Тука няма нито вещери,нито шамани,нито каквито и да са подобни!
Ако някой може виртуално да ти излекува нередовния цикъл,моля те,дай ми телефона му!Мисля,че е малко тъпо да обясняваш колко много си притеснена и в същото време се страхуваш да отидеш на лекар 8O
 Наистина посещението при лекар не е като да ходиш на лунапарк.Аз лично,също не се забавлявам кой знае колко,но въпреки това висенето ми по болници определено е повече от забавлението...
 Няма нищо страшно в това да отидеш на лекар.По-страшго е ако знаеш че имаш проблем и не отидеш.То като се замисли човек,какво безопасно има но този свят?
Като пресичаш улицата за да отидеш до магазина не може ли да те блъсне кола?

ОТИДИ НА ЛЕКАР!!!
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #6 -: Септември 02, 2008, 14:36:29 pm »
Аз се уплаших от заглавието на темата ти. Помислих си, кой знае какво се се случило.
Моля те, не дей така да ни стряскаш!

Нищо толкова страшно няма да отидеш на лекар. Нередовния цикъл не е болка за умиране. Тук има къде по-лоши диагнози.
Пиши на кирилица има кредор.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
НЕРЕДОВЕН ЦИКЪЛ
« Отговор #7 -: Септември 02, 2008, 18:04:33 pm »
ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ТЪПОТО ЗАГЛАВИЕ НО КАКТО СПОМЕНАХ В САМОТО НА4АЛО ЗА ПРЪВ ПЪТ ВЛИЗАМ В ПОДОБЕН ФОРУМ И СИ МИСЛЕХ 4Е НИКОЙ НЯМА ДА МИ ВЪРНЕ ОТГОВОР. НА ЛЕКАР 6ТЕ ХОДЯ, НО ИСКАХ ПРЕДИ ТОВА ДА СЕ ПОДГОТВЯ ПСИХИ4ЕСКИ НА КАКВО МОжЕ ДА СЕ ДЪЛжИ, ЗАТОВА ПОИСКАХ СЪВЕТ ОТ ВАС.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #8 -: Септември 02, 2008, 18:20:39 pm »
Ние не можем да ти кажем на какво се дължи. Можем само да предполагаме. Може да имаш хормонално нарушение, може да имаш кистозни яйчници, може и нещо друго да е, а може и нищо да ти няма.
Познавам жена със нередовен цикъл, която си има деца и никога не е имала заболявания, причинени или породени от нередовния и цикъл.
Не се шашкай, не е толкова страшно.
Почети малко из форума и ще разбереш, как и колко психически се подготвят тук момичетата и през какво минават за да имат детенце.
« Последна редакция: Септември 02, 2008, 18:27:13 pm от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #9 -: Септември 02, 2008, 20:08:13 pm »
Осиана е напълно права, отивай на лекар, няма нищо страшно - от личен опит го знам  :wink:
« Отговор #10 -: Септември 02, 2008, 20:48:10 pm »
Предполпжения за причини - много !
Сама знаеш, че отлагането на посещението при лекаря не те прави по-спокойна, даже напротив. Така си мислиш за какво ли не, а накрая може да се окаже нещо лесно преодолимо примерно. По-добре посети лекар, няма нищо страшно, здравето ти е преди всичко. Нека да е навреме и да не се отлага, за да може нещата да се нормализират възможно по-скоро.
Успех и пиши какво е станало след прегледа :) Ще чакаме отговори от теб :)
« Отговор #11 -: Септември 03, 2008, 12:55:13 pm »
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА И СЪВЕТИТЕ 6ТЕ ОТИДА НА ЛЕКАР ВЪЗМОЖНО НАЙ БЪРЗО И 6ТЕ ВИ ПИ6А
*

baby_galq

• **
  • 63
  • Мечтите се сбъдват!
« Отговор #12 -: Септември 06, 2008, 14:07:02 pm »
Здравей!И аз съм с нередовен цикъл откакто се помня,ходила съм не веднъж на лекар.После спрях и отлагах нещата във времето да се оправят от самосебе си,но...Дойде време като се омъжих да искаме дете ,а то не става...Сега пак съм по лекари.Така че действаи отивай на лекар,колкото по-рано -толкова по-добре.А проблема ти най вероятно е хормонален като моя.Но всичко има лек В 21 век...Успех... :rainbow: :blowingdust:
« Отговор #13 -: Септември 07, 2008, 14:44:01 pm »
Но всичко има лек В 21 век...Успех... :rainbow: :blowingdust:

Това е само едно добро пожелание, но не и реалност.
Говоря по принцип, не за конкретния проблем за който става дума в темата.
« Последна редакция: Септември 07, 2008, 14:47:55 pm от Ивет »