0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Re: Тестове за бременност, Бета ЧХГ
« Отговор #40 -: Ноември 18, 2008, 16:58:08 pm »
Да прегледах клипчетата и беше страхотно. Ако въобще съм бременна днес или утре трябва да започне да бие сърцето най-вероятно. Вече 9 дни ми закеснява,но не искам да правя тестове,за да не се развали магията. В момента се чувствам като в приказките.Толкова ми е хубаво да си внушавам че съм бременна,а дали несъм?
  <br />
Re: Тестове за бременност, Бета ЧХГ
« Отговор #41 -: Ноември 18, 2008, 22:45:22 pm »
Здравейте момичета,да кажа какво стана с моя преглед-е няма бебе.Просто ме пропуска този месец-за първи път ми се случва,но беше достатъчно да ми даде малка надежда и голямо разочарование.
КРЪВЕН ТЕСТ-къде във Варна?
« Отговор #42 -: Ноември 24, 2008, 13:18:12 pm »
Моля ви момичета да ме насочите каде мога във Варна да си направя кръвен тест и как да си го разчета,дали ще ми дадат инфо на мясти или трябва да търся лекар да ми каже резултата....честно нямам ни най-малка напредстава :(
Благодаря ви предварително!
*
Re: КРЪВЕН ТЕСТ-къде във Варна?
« Отговор #43 -: Ноември 24, 2008, 13:31:17 pm »
Отиди в Майчин дом.Там имат лаборатория.Попитай на регистратурата момичетата ще ти обяснят и ако е необходимо ще те насочат към специалист.Късмет!
« Отговор #44 -: Ноември 24, 2008, 13:57:01 pm »
Отиди в Майчин дом.Там имат лаборатория.Попитай на регистратурата момичетата ще ти обяснят и ако е необходимо ще те насочат към специалист.Късмет!

Благодаря ти много за бързия отговор :balk_48:
А от късмет..да имам нужда.
Благодаря.
*
« Отговор #45 -: Ноември 24, 2008, 14:32:03 pm »
Аз пусках в клиника Темелков, в лабораторията. Има си референтни стойности и пише на коя седмица отговаря резултата. Не ти трябва после лекар да го разчете.
Късмет!
*
« Отговор #46 -: Ноември 24, 2008, 21:19:19 pm »
Лаборекспрес
http://www.laborexpres.com/

За мен лично е много удобно това,че имаш възможност да си видиш резултата онлайн,вместо да ходиш пак до лабораторията.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #47 -: Ноември 24, 2008, 22:46:37 pm »
http://www.statuslab.com/
Ето ти още една лаборатория, в която можеш да го направиш, и резултатите също могат да се получат по интернет.
Успех !
Дайте ми вашето мнение + тест
« Отговор #48 -: Ноември 26, 2008, 16:51:52 pm »
След положителния ми тест във вторник радоста ми след две години очакване на чудото ,бе твърде кратка още същата вечер започна кървенето :balk_144:
Сега си пия дуфастона,но-шпа фолоевата киселина и утрогестан,но много ми се иска да знам дали има шансове да стана мамаи аз....в петък съм на лекар но съм много тъжна и след толкова време да видиш положителни тест и сега мъничето да иска просто да си тръгне си е доста тежък момент.
Моля ви споделете ми дали има шансове за моята точица,ще се побъркам до петък,а кървенето намаля ,но не е спряло :balk_146:
Re: Положителен тест и кървене-какъв е шанса?
« Отговор #49 -: Ноември 26, 2008, 16:57:42 pm »
Разбира се, че има шанс за бебето ти. Има много момичета, станали майки, които са кървили в начална бременност и дочакали да родят детето си. Само повече полежавай, бъди по-спокойна, пий си лекарствата, още повече, че кървенето ти е намаляло. Стискам палци всичко да е наред и пиши в петък след прегледа.
« Отговор #50 -: Ноември 26, 2008, 16:58:55 pm »
Не чакай до петък а отивай възможно най-бързо на лекар :crossfingers:Разбира се ,че има шанс.Почивай повече.
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #51 -: Ноември 26, 2008, 17:02:52 pm »
аз мога да ти кажа същото...има шанс за бебето,но съм съгласна и с rouzi-anna да не чакаш петък.аз също бях с обилно кръвотечение в 7г.с.,но след намесата на док и кратък престой в болница всичко се оправи.при мен беше отлепване на плодния сак.късмет и пиши как си?
« Отговор #52 -: Ноември 26, 2008, 17:09:49 pm »
Желателно е да отидеш на лекар, колкото се може по-скоро и само спокойно!Всичко ще бъде наред! :wink:

« Отговор #53 -: Ноември 26, 2008, 18:29:10 pm »
аз мога да ти кажа същото...има шанс за бебето,но съм съгласна и с rouzi-anna да не чакаш петък.аз също бях с обилно кръвотечение в 7г.с.,но след намесата на док и кратък престой в болница всичко се оправи.при мен беше отлепване на плодния сак.късмет и пиши как си?
Благодаря ви за отговорите,но аз съм с едва 9 дневно закъснение, не е ли още твърде рано?
А док. каза че ако генетично всичко е добре  с плода това кървене ще се повлияе от медикаментите ,но ако плода е генетично урведен така било по добре !
А мен ми се плаче ,чакам го от толкова време :balk_144:
Дали ще се разбере нещо ако отида още утре?
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #54 -: Ноември 26, 2008, 18:36:27 pm »
На девет дневно закъснение с добър ехограф трябва да се види! Стискам ти палци, а ти не се отчайвай и не мисли лоши неща! Има адски много жени които кървят по време на бременност, но си износват децата! Отиди възможно най-скоро на преглед.
« Отговор #55 -: Ноември 26, 2008, 18:45:23 pm »
Не се притеснявай - имаш шанс, пий си лекарствата и си лежи в къщи най-добре. Тук има много момичета забременели с кървене. Това се случва доста често. Има някои, които изкарват дори голяма част от бременността си с периоди на кървене и са на лекарства. Аз ти пожелавам бързо да спре това кървене и да си изкараш една спокойна бременност до края!

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #56 -: Ноември 26, 2008, 19:27:04 pm »
Благодаря ви за подкрепата,за съжеление доктора ми се поскара като му се обадих ,каза ми да се успокоя и да отида на преглед в петък т.е след два дни а на мен ми се струва като безкрайно дълго време.
Ще ви пиша как е минал прегледа,за щастие е рано сутринта ....това чакане ме влудява>
Бладодаря ви наистина сте много отзивчиви>
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #57 -: Ноември 26, 2008, 20:00:49 pm »
To_chica моето кървене премина после в кафеникаво течение,но беше доста време.Аз все още си пия дуфастона.Много късмет ти желая мила и дано всичко е наред. :bighug:
« Отговор #58 -: Ноември 28, 2008, 12:59:41 pm »
Е момичета както обещах ви пиша как мина прегледа при доктора....
Моята приказка е към своя край и се нарича "извън маточна бременност"
Не можахме да видим точицата там където й е местото и утре тя ще трябва да си отиде завинаги... :balk_145: Благодаря ви от сърце за подкрепата и ще остана тук с вас за да измина явно още дългия път до онази наша така скъпоценна мечта.....а толкова щастлива бях в тези така кратки няколко часа в които все още не знаех.... :balk_144: Доктора ми препоръча странно за мен процедура лапароскопия за която не знам почти нищо пък и не съм чувала да се практикува в случаи като моя...не знам...Моля ако някоя от вас е минала по този път ще бъда благодарна да пише защото аз не съм на себе си дори не знам какво ме очаква....то ще си отиде но кой ще ми излекува душата там боли много повече.... :balk_146: Най силните прегръдки за вас момичета   :bighug:
« Отговор #59 -: Ноември 28, 2008, 13:10:16 pm »
съжалявам за лошата новина но защо не се консултираш ис друг лекар