0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Тестове за бременност, Бета ЧХГ
« Отговор #21 -: Ноември 07, 2008, 13:17:37 pm »
Здравейте,

Някоя от Вас да е имала/чула за подобен случай?
Днес вместо 3-4 сложих без да искам 5 капки на теста и втората черта се появи, но не в розово, а просто се очерта като релефно бяло.Това резултат ли е или просто съм пуснала твърде много капки и те са разводнили контролната лента така че да очертаят мястото на втората черта?
Въпроса е е малко абсурден, но възможно ли е бяла втора черта на теста да означава нещо?
*
Re: Тест за бременност - брой капки
« Отговор #22 -: Ноември 07, 2008, 13:33:27 pm »
Ами и на мен веднъж направо ми "подгизна" теста, защото го залях  :oops: без да искам, исе появи втората черта, но след като изсъхна се скри. Не знам какво да ти кажа, попринцип,ако трябва дасе появи втора черта, тя щее поне леко розова, не бяла. Аз бих повторила теста, въпреки че според мен ти не си прекалила с какпите. и ако можеш използвай Shure Check.
« Отговор #23 -: Ноември 07, 2008, 13:41:31 pm »
Ами там е работата беше Sure Check и бях почти сигурна, че като попие ще засъхне и ще се скрие, ама не се скри - остана си така очертана, но бяла - изглеждаше по-скоро релефна. Аз си пуснах и кръвен тест днес, така че ще видя днес към края на деня има ли хормон или не.
*
« Отговор #24 -: Ноември 07, 2008, 13:46:51 pm »
Според мен не е проблема в броя капки, а в теста може би е дефектен. На мен ми се е случвало да не се появят черти, а всичко стана в розов цвят и така си остана. Затова купувам по 2 различни. Но май кръвния все пак е най-сигурен.
« Отговор #25 -: Ноември 07, 2008, 14:35:52 pm »
 Уви ЧХГ-то ми е едва 2.940 mU/ml  ( Цибалаб: референтни 0.0-8.5)
Значи съм разводнила теста :((

Бета ЧХГ стойности
« Отговор #26 -: Ноември 11, 2008, 16:08:00 pm »
Здравейте момичета, много ще се радвам някой да ми помогне с информация и успокоение.
днес правих уринен тест с първа урина - мноооого бледа 2 чертичка.
реших да си пусна уи кръвен - резултат 60,830 mU/ml.
може ли някой да ме ориентира сега накъде и дали това са нормални стойности за 26 ден от МЦ при нормален 28.
Кога мога да ида на потварждение при лекар и да се види нещо......оф много зор много мъка, но и много щастие плаче ми се направо.

благодаря ви предварително!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Бета ЧХГ стойности
« Отговор #27 -: Ноември 11, 2008, 16:20:49 pm »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Бета ЧХГ стойности
« Отговор #28 -: Ноември 12, 2008, 07:43:58 am »
Ако не си следила О. и не си сигурна кога е била, няма как да знаеш колко дълъг е щял да бъде МЦ.
Имай впредвид, че може да си имала и късна О. Това кога е правен кекс  :wink: не е ориентир кога е станало зачеването.
Напр. може кекса да е бил на 14 ден от МЦ, но О. да е била на 18 ден.
И пак ...тихичко Честито.
Всичко ще бъде наред.  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
Re: Тестове за бременност, Бета ЧХГ
« Отговор #29 -: Ноември 12, 2008, 10:38:20 am »
Мисля, че всичко стриктно съм следила!
Ето ми графиката, а относно дължината имах предвид, че по принцип е 28 дни МЦ, може би не съм се изразила правоилно.

Тихичко благодаря, дано сега всичко да е наред !

Усепх и на вас!

« Отговор #30 -: Ноември 14, 2008, 21:48:18 pm »
Здравейте,
искам да питам нещо,закъснява ми вече с 15 дни.Правих си няколко теста за бременност,но са отрицателни.Обадих се на моята гинеколожка и тя смята че съм бременна-във вторник съм на преглед.Чух мнение,че от ел тироксина,на който съм,може да не ми отчете уринният тест.Питах си ендокриноложката,но тяа каза че не би трябвало да оказва влияние.Вече не знам какво да си мисля.Притеснена съм какво ми е,а и в същото време се чувствам зле от това,че вероятно не съм бременна.Ако някой има някаква информация за такъв случай нека сподели.Благодаря ви.
« Отговор #31 -: Ноември 14, 2008, 22:06:09 pm »
Не съм чувала Л-тироксина да оказва влияние на тестове за бременност.
Направи си кръвен тест .
« Отговор #32 -: Ноември 14, 2008, 22:21:08 pm »
Страх ме е да не е отрицателен.Ще чакам вторник направо при лекарката.Иначе ако е отрицателен и кръвният ще се шашна съвсем.Ще чакам прегледа,та ако ми каже че е отрицателен,поне да ми каже и защо не ми идва.А дали е възможно да съм бременна при положение че след такова дълго закъснение тестовете ми са отрицателни.
« Отговор #33 -: Ноември 14, 2008, 22:43:29 pm »
Тук има доста момичета на които тестовете им са били отрицателни след закъснението, но бременноста им е факт.Успех и дано се включиш с хубави новини във вторник. :crossfingers:
« Отговор #34 -: Ноември 14, 2008, 23:58:01 pm »
Благодаря.Но нещо не съм оптимист. :(
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #35 -: Ноември 15, 2008, 01:32:47 am »
Не искам да те разочаровам и отчайвам,но при мен лично 2 пъти ми се е случвало да имам закъснение и по-голямо от твоето и не съм била бременна а в същото време при гинекологичен преглед не са се показали и никакви проблеми. Всичко остана като резултат от стрес и нервно напрежение. И в момента ми закъснява 5-и ден но вече си знам-стрес и нерви.Дано при теб не е така. Надявай се и успех.
  <br />
« Отговор #36 -: Ноември 15, 2008, 17:15:12 pm »
За съжаление и аз си мисля,че не съм бременна,въпреки че никога не ми се е случвало такова закъснение.По голямо закъснение от 7 дни не съм имала.Повече ме притеснява причината за закъснението.Все още не ми е дошло.Боли ме корема от време ан време.Не ме болят гърдите.Не ми се повръща.Малко съм по гладна от преди,но вероятно е самовнушение.В интерес на истината когато бях бременна с дъщеря ми се чувствах чудесно и не съм имала никой от симптомите
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #37 -: Ноември 15, 2008, 20:34:28 pm »
Здравей nalika току що прегледах постингите ти от простата причина ,че имаме нещо общо-по едно дете.Искам да те попитам колко време е минало от първото ти раждане и от кога правите опитите за второ дете? Защото аз също имам дъщеря,но тя след 2 мес ще навърши 15год. а аз от тогава не съм забременяла нито веднъж та дори и да беше завършило с аборт примерно.Никога не съм си представяла че ще е толкова трудно да не кажа невъзможно да се забременее за втори път.Най-учудващ е факта че с първата бременност нямах никакъв проблем за да се случи.Ти сигурна ли си че проблема който имащ с щитовидната жлеза пречи на оплождането?Има ли нещо друго което може да оказва влияние,защото при мен гинекологът ми казва че няма никакъв проблем но няма и бебе.А аз съм на 38год и вече полека започвам да губя надежда.Единствено ме крепи факта че децата са Божие творение и когато то Бог желае нещо то не може да не се случи.Може би още не е дошло подходящото време за това.Знам ли...
  <br />
« Отговор #38 -: Ноември 15, 2008, 23:27:27 pm »
Здравей titibar,
моята дъщеря е на 7 години.С първото забременямане нямак проблеми-стана от третия път,но тогава нямах и проблеми с щитовидната жлеза.Второто го правиме от 6 месеца.Не съм загубила надежда,но и тав което ми се случва в момента ме притеснява и обърква.Аз съм на 35 години.Също като теб не съм си мислела че ще имам проблем с второто щом не съм имаба с първото,но уви,оказа се че не е така.Права си за това,че децата са дар Божи и той решава кога да се родят.Не се отчайвай и не спирай да вярваш,че ще стане.Аз тайничко се надявам дори за трето,само първо да направиме второто. :D
*
« Отговор #39 -: Ноември 18, 2008, 10:06:23 am »
Здравейте и от мен! Вчера попаднах на едни кратки филмчета в този сайт: http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=1&language=13
Вашите коментари относно хормона на "ранния фактор на бременността"?
« Последна редакция: Ноември 18, 2008, 12:25:08 pm от evro »