Лиде, няма правило за колко време свикват. Някой деца свикват за 2 дни, други за 2 седмици, а на някой им отнема и месец. Ще свикне, няма начин, но подхода на тая градина малко ми е странен. По принцип в началото децата се водят за 2-3 часа, дори 1-2 ден и не обядват там, а какво остава да стоят цял ден. Просто поговори с лелките, ако много плаче да си я взимаш няколко дни на обед. Все пак стреса е много по-малък ако стои там 2 часа, а не 6-7. Нормално е да се стресира повече детето, егати, то не се е отделяло от теб, а сега изведнъж цял ден сама...
Ние се завърнахме от пътешестивие, бяхме на село, на море, после в Стара загора за малко, днес заминаваме и на планина за няколко дни. На морето беше повече от прекрасно, препоръчвам с две ръце за семейства с малки деца станцията на МС, чудно е, спокойно, обширно, със собствен плаж, хубава и евтина храна, абе с две думи идеално, на фона на другата ни черноморска простотия и навалица
Деси е неузнаваема, станала е един малък дървен философ, няма нещо което да не знае, не млъква дори и за секунда, обяснява, командори ни, абе купон
Знае няколко песнички и е много сладка, защото вика с цяло гърло да пее, но факт е че нацелва мелодията (за разлика от мен
). Порастнало ми е момиченето