При мене категорично ми казаха че нямало смисъл да се занимавам с глупости/т.е. имунологични и генетични/
Без коментар за този доктор който ти го е казал,при полжение че почти винаги в тези изследвания се крие причината,ужас,как е възможно,май вярно всичко е един бизнес в крайна сметка.
Е-на мен не ми отказаха категорично - казаха ми ,че засега няма смисъл да ги правим ...-следващия път -ако този първи е неуспешен
Ех
-много ще ви досадя ,ама колкото повече чета ,повече въпроси ми идват в главата и кои от кои по-неясен
.
Предполагам че д-ра като ме вика на 3-5 ден тогава ще назначи някой изследвания - Хормони: FSH, LH, Еstradiol, Prolactin
Хламидия, Уреаплазма, Микоплазма, Токсоплазмоза, Рубеола-има ли значение кога или тогава ?
Дотук ясно уж.
Щитовидната редовно я следя-имам си хашимото ,но ТСХ ми е в норма -под 2 ;февруари ми е правена лапароскопия за киста и тръбите са проходими и останалото уж е ок.
За мъжа е назначил SDIтест +вирусология+ микробиология + на ново спермограма
Сега за генитичните+ имулогични +Антифосфолипидни антитела - ккаво точно от тях -или просто да си настоявам пред д-ра да ги направим и той да прецени какво да пусне.
Извинявам се ако много досаждам ,но вие сте ми светлинката в тунела.