Здравейте момичета!
Аз съм с тубарен проблем (две отсранени тръби и отстранен ляв яйчник)и по тази причина със съпруга ми планираме скорошно посещение при лекар в ин-витро клиника. Оказа се, че съм
доста "боса" по въпроса, защото съм правила опити, но много отдавна... Затова ми се искаше, да се информирам, преди да отидем на консултацията,.. да знам, какви въпроси да задавам на лекарите и т.н....
Живеем в Германия и ще правим процедурата тук, но повярвайте ми,лекарите навсякъде по света са хора, могат да допускат грешки или да са незаинтересовани... Например, миналата седмица бях при гинеколог, който знае, че имаме планове скоро да започнем с ин-витрото, но дори не ми направи една цитонамазка... Понякога забравя, левия яйчник ли ми липсва или десния... (А иначе казва, че трябвало да се свърже с лекарите от клиниката и да кооперира с тях)... Вземам хормони, защото яйчника ми е склонен към кисти, но той и на това не обърна внимание... Тук е много трудно, да си намериш "твоя" гинеколог. Аз бях седем години при един и същи лекар, който преди година се пенсионира и сега съм при този, гореспоменатия, но се чувствам като сираче... Затова в момента надеждата ми е във вас, да получа някаква информация...
Чета из форума за инумологични и генетични изследвания, а не знам, какви са те, за какво се правят... Четох за изследвания на яйчниковия ревзерв - аз скоро ще ставам на 36 години и съм с един яйчник, сигурно има смисъл от такова изследване...
Извинявайте за глупавите въпроси
, но наистина започвам от А и Б и ми се искаше, да да мога да направя поне това, което зависи от мене за един положителен финал...
Предварително много, много ви благодаря за вниманието и помощта!
Приятен ден!