0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Подарък на бащата
« -: Август 29, 2008, 13:57:36 pm »
Момичета, имам нужда от помощта Ви. Нашите кумове вчера станаха родители. :bori_002: Довечера младият татко ще прави парти по този случай. Искаме да му занесем нещо майтапчийско като подарък, с което да му подскажем, че и неговия живот ще се обърне на 360°, но не се сещаме какво. Помагайте, моля
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Подарък на бащата
« Отговор #1 -: Август 29, 2008, 14:00:10 pm »
Гамота, балони с хелий, бутилка вино със закачлив етикет (можеш да принтираш нещо игриво).

Весело парти и здраве за семейството!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #2 -: Август 29, 2008, 15:18:04 pm »
Бутилка уиски и блистер аспирин за махмурлука  :lol: :lol: :lol:
Шегувам се.Идеите на Евро са хубави! :wink:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #3 -: Август 29, 2008, 17:24:40 pm »
Искаме да му занесем нещо майтапчийско като подарък, с което да му подскажем, че и неговия живот ще се обърне на 360°, но не се сещаме какво. Помагайте, моля
360° си е бая. Занесете му пакет памперси или кутия адаптирано мляко или на бутилката му вържете лигавник

А ако ви се занимава може да вземете три шиша, или молива или химикалки. Да вземете от аптеката такива играчки за чешане не венците (те са до 2 лева) и да ги залепите с тиксо отгоре като букет.
« Последна редакция: Август 29, 2008, 17:33:03 pm от Tamara »
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #4 -: Август 29, 2008, 17:46:08 pm »
И на мен ми дойде една идея:
 - купувате уиски, от тия дето са в кутии, внимателно вадите бутилката и я заменяте с мляко, запечатвате, така че да не си личи.
 - кутия цигари или пури - пак по същия начин вадите истинското съдържание и напъхвате вътре лигавниче
 - кутия от презервативи, а вътре биберон
 - ако иамте кашон от телевизор или DVD, може да напъхате вътре памперси
Ако се сетите и за други такива забавни закачки... импровизирайте.
Весел купон!
« Отговор #5 -: Декември 09, 2011, 09:24:43 am »
имам малък проблем,немога да реша какво да подаря на баща. той става на 42год. моля помагайте