Момичета ще ми обясни ли някой на какво се дължи тази първична агресия , която се вихри тук????!!!
"Страхотни" , съвети хвърчат , няма що , че и клетви в допълнение...
Години влизам в този форум , таково принизяване за първи път срещам.
За протокола , пет години работя с гърци , хляба си вадя от тях и не бих посмяла да ги обиждам ,независимо че много неща не ми харесват . Нима ние сме съвършени?
Подкрепям мненията на Фуси и Лиско![/quote]
Обяснявам:
Ефирче,явно не си работила в Гърция.Ако си била там само за един месец,търсейки си работа,няма и да помислиш до края на живота си да ги защитаваш.Ваня,ТЕ са ксенофобите,не ние.
Единственото нещо за което мислят,е как да те вкарат в кревата си.Защото шом ти си отишла сама жена в чужда държава-значи си просто курва.Аз съм сменяла 7 работи за 7 дни-само защото не искам да спя със собственика,а просто да работя там.Директно ти го казва-или-или!
не мисля че познаваш манталитета на този народ-работиш с гърци,но явно не в Гърция.
не си мисли,че те те имат за нещо повече от НИщО.Елада е велика и само елините са хора.Ние сме достойни само да ни ч....Мога книга да напиша за 9 месечния си престой там.
Малко са жените от които ще чуеш тези истини за живота на българките,работещи в Гърция.Те в БГ си мълчат,защото ги е срам да кажат какви унижения и обиди търпят от работодателите си.
разбира се,както във всичко,има и изключения.рядко.
САМИ,лъжа ли?Ти кажи-ти живееш там и дори си била женена за грък.
Това е последния ми постинг по тази тема-изключително неприятни спомени ми навява.Искам този период от живота ми да остане далеч зад мен...