0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
Re: Какво да правя??????
« Отговор #20 -: Септември 01, 2008, 17:07:02 pm »
Здравейте милички мои!!!
Да ви кажа как мина!
Ами аз много добре си познавам децата и бях сигурна че за нищо на света няма да тръгнат с него!
Та,обади ми се по телефона господина да сваля долу децата!
Облекох ги,те милите си знаят на разходка отиват с мама и баба!
Слизаме долу,тръгнах да ги кача в колата му,и се почна реването! :?
На мен хем ми жал хем ми радостно от вътре!
Най-накрая ги подлъга с некакви царевични пръчици,качиха се!!
Да обаче като видяха че затварям вратата и оставам отвън,тогава стана веселото!!! :lol:
Рев и писъци до Бога!Една през друга милите се прескачат коя да излезе първа през прозореца!!! :lol:
Аз само повдигнах рамене и му викам:"Какво да ти правя,виждаш че не става"!
Така всичко свърши,дойде в нас господина да ги види за 15 минути и си замина по живо по здраво!!!
Обаче навън се бяха събрали комшийте,като чуха ревове и писъци...
И така милички успокоих се!!!
Целувам ви!!!
« Последна редакция: Септември 01, 2008, 17:11:01 pm от sami »

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #21 -: Септември 01, 2008, 20:42:23 pm »
Радвасе  ,че  нещата са се развили  така че и ти да си спокоина ,и малките да не се травмират... :balk_64:  и следващия път като баба им иска да  ги види толкова много-все ще намери сили да дойде тя ,не заслужава ти да се  жертваш или да й правиш жестове - след всичко ,което ти е сторила не ти ,я тя ти е задължена.
Поздрави от мен.

*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #22 -: Септември 02, 2008, 00:23:01 am »
Сами, радвам се че бързо е минала тази среща."господина" много бързо им се е нарадвал!!! :x
*
« Отговор #23 -: Септември 02, 2008, 13:15:38 pm »
Радвам се че всико е минало така-нека се научи,това са деца не куче което тази седмица иска да разходи после след два месеца да се сети пак :x,а те децата усещат всичко :bighug: :dog:

*
« Отговор #24 -: Септември 02, 2008, 23:38:43 pm »
Сами, всичко е наред. Децата един ден сами ще видят що за стока е. Не се притеснявай излишно!  :bighug:

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #25 -: Септември 08, 2008, 06:35:50 am »
браво!няма да си пращаш децата при дъртата ...изтрито от Фуси
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 20:40:29 pm от Fussii »
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #26 -: Септември 08, 2008, 22:04:49 pm »
Daniski, сори ама преведи моля те  "няма да си пращаш децата при ....изтрито от Фуси Толкова се пънах и не мога да разбера какво значи.Благодаря ти
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 20:41:00 pm от Fussii »
*

daniski

• 550
« Отговор #27 -: Септември 08, 2008, 22:21:03 pm »
 :D Това е ругатня на гръцки и е специално Сами да го разбере... :D
ами да не си праща децата при дъртата вещица,.... изтрито от Фуси
ми мразя гърците като цяло....не че няма някой и друг чаровник де... :oops:
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 20:32:58 pm от Fussii »
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #28 -: Септември 08, 2008, 22:34:58 pm »
ами да не си праща децата при дъртата вещица,....изтрито от Фуси
Опааа, т'ва и аз го разбрах :lol: :lol:.
Викаш ти за гърците, ама щот незнаеш кипърците каква порода са :x
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 20:33:51 pm от Fussii »
*

daniski

• 550
« Отговор #29 -: Септември 08, 2008, 22:58:02 pm »
.......... .изтрито от Фуси
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 20:34:15 pm от Fussii »
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #30 -: Септември 08, 2008, 23:10:57 pm »
...изтрито от Фуси
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 20:34:44 pm от Fussii »
*
« Отговор #31 -: Септември 11, 2008, 15:09:40 pm »
Сами, миличка, помня какво ти причини този ... айде, да не го наричам с обидни имена, че сега ще го "позащитавам". По-точно не него, ами децата...

Мила, този мъж е баща на децата ти. Това е човекът, от който ти самата, адски много искаше да имаш бебе. Положихте много усилия, не беше лесно. Все трябва да има нещо в него, за да го избереш за баща на децата си. В името на децата си - преглътни личната си неприязън и личната си обида и помогни на момиченцата си да приемат баща си.
Ти знаеш много добре, че децата, особено на този възраст попиват емоциите на майките си. Помогни им, не ги настройвай срещу баща им (знам че той го заслужава). Представям си колко ти е трудно. Не се радвай, когато демонстрират страх или лошо чувство към него - това вреди на тях.

Никое дете не заслужава да мрази или таи неприазън или страх  към баща си. Това не е добре за психиката им.

Не ми се сърди, моля те
В очакване ....
*
« Отговор #32 -: Септември 21, 2008, 18:25:41 pm »
...изтрито от Фуси
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 20:35:10 pm от Fussii »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #33 -: Септември 21, 2008, 20:07:06 pm »
Сами, миличка, помня какво ти причини този ... айде, да не го наричам с обидни имена, че сега ще го "позащитавам". По-точно не него, ами децата...

Мила, този мъж е баща на децата ти. Това е човекът, от който ти самата, адски много искаше да имаш бебе. Положихте много усилия, не беше лесно. Все трябва да има нещо в него, за да го избереш за баща на децата си. В името на децата си - преглътни личната си неприязън и личната си обида и помогни на момиченцата си да приемат баща си.
Ти знаеш много добре, че децата, особено на този възраст попиват емоциите на майките си. Помогни им, не ги настройвай срещу баща им (знам че той го заслужава). Представям си колко ти е трудно. Не се радвай, когато демонстрират страх или лошо чувство към него - това вреди на тях.

Никое дете не заслужава да мрази или таи неприазън или страх  към баща си. Това не е добре за психиката им.

Не ми се сърди, моля те

И да исках не бих могла да го напиша по-добре.
Прекрасен съвет.
Сами, пожелавам спокойствие и щастливо детство за децата и теб.
« Отговор #34 -: Септември 22, 2008, 11:04:54 am »
ами да не си праща децата при дъртата вещица,...изтрито от Фуси
...изтрито от Фуси
...изтрито от Фуси
Сами,само мор и кеч за твоя-и скуби пари,колкото можеш!!!
Ша ма умориш :lol:, но да, права си, подкрепям напълно!
...изтрито от Фуси
:jump12:
Момичета ще ми обясни ли някой на какво се дължи тази първична агресия , която се вихри тук????!!! 8O
"Страхотни" , съвети хвърчат , няма що , че и клетви в допълнение...
Години влизам в този форум , таково принизяване за първи път срещам.
За протокола , пет години работя с гърци , хляба си вадя от тях и не бих посмяла да ги обиждам ,независимо че много неща не ми харесват . Нима ние сме съвършени?

Подкрепям мненията  на Фуси и Лиско!
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 20:36:41 pm от Fussii »
« Отговор #35 -: Септември 22, 2008, 12:57:49 pm »
ами да не си праща децата при дъртата вещица,.изтрито от Фуси....
.изтрито от Фуси
Малиста!!!
Ша ма умориш :lol:, но да, права си, подкрепям напълно!
...изтрито от Фуси
:jump12:
Момичета ще ми обясни ли някой на какво се дължи тази първична агресия , която се вихри тук????!!! 8O
За протокола , пет години работя с гърци , хляба си вадя от тях и не бих посмяла да ги обиждам ,независимо че много неща не ми харесват . Нима ние сме съвършени?

Боже Господи!найстина тази агресия и бих го наричала ксенофобизъм не ви прави чест :nono: ...та какво общо има гръцката народопсихология с взаимоотношения между снаха и свекърва или съпруг и съпруга :ask:....честно казано тук са почти ислишни коментариите по разни форуми и раждат само агресия и скенофобия....
крайнасметка нито една от вас не знаете точно какво се е случило в това семейство :?...
Подкрепям мненията на Eфирче,Фуси и Лиско!
« Последна редакция: Септември 24, 2008, 20:37:54 pm от Fussii »
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #36 -: Септември 22, 2008, 17:47:51 pm »
Здравейте момичета!
Много се смях с малакизмени дъртачка! :D :D
Ваня,какво ли се случи?
Момичетата много добре знаят какво се случи преди време,писала съм подробно!
Fussii,миличка,разбирам какво ми казваш!
Никога не съм казала на децата лоша дума за баща им!Когато ги вижда,
едва ли не със зор ги дърпа за да ги целуне за "довиждане".Аз съм тази,
която им казвам:"Целунете баща си",иначе никога няма да отидат сами да го прегърнат!Казват му "татко",но не го чувстват като свой човек!
А и как да го почувстват като не е бил до тях когато прохождаха,не е бил при тях когато казваха първите си думички,не е бил до тях когато имаха 40 градуса температура,не е бил със тях когато гледат любимите си филмчета,и когато искат да си играят с някого,не се обади дори по телефона да пита как са когато бяха на 4 месеца на улицата,защото ни изгониха,и какво ли още не...
Как да го имат за свой човек,като ги вижда един път на две седмици?........
ю
Аз не ги настройвам с/у него,и не се радвам че не му обръщат внимание,но децата
имат свои чувства и не мисля че мога да им кажа "обичайте го"!
Бях си казала никога да не им разказвам какво се е случило,за да не излезе "лош" в очите им,обаче знаете ли какво реших ?Реших когато пораснат живи и здрави да им разкажа цялата истина!И знаете ли защо?Защото когато се крие истината от децата става лошо!Я си представете някога да се обърнат и да ми кажат "Ти си виновна"/ако не знаят истината/!!!Това ще ме убие!
На децата само истината и това е!!!
Целувам ви!!!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

daniski

• 550
« Отговор #37 -: Септември 23, 2008, 04:06:11 am »

[/quote]
Обяснявам:
Ефирче,явно не си работила в Гърция.Ако си била там само за един месец,търсейки си работа,няма и да помислиш до края на живота си да ги защитаваш.Ваня,ТЕ са ксенофобите,не ние.
Единственото нещо за което мислят,е как да те вкарат в кревата си.Защото шом ти си отишла сама жена в чужда държава-значи си просто курва.Аз съм сменяла 7 работи за 7 дни-само защото не искам да спя със собственика,а просто да работя там.Директно ти го казва-или-или!
не мисля че познаваш манталитета на този народ-работиш с гърци,но явно не в Гърция.
не си мисли,че те те имат за нещо повече от НИщО.Елада е велика и само елините са хора.Ние сме достойни само да ни ч....Мога книга да напиша за 9 месечния си престой там.
Малко са жените от които ще чуеш тези истини за живота на българките,работещи в Гърция.Те в БГ си мълчат,защото ги е срам да кажат какви унижения и обиди търпят от работодателите си.
разбира се,както във всичко,има и изключения.рядко.
САМИ,лъжа ли?Ти кажи-ти живееш там и дори си била женена за грък.
Това е последния ми постинг по тази тема-изключително неприятни спомени ми навява.Искам този период от живота ми да остане далеч зад мен...

« Последна редакция: Септември 24, 2008, 20:38:42 pm от Fussii »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #38 -: Септември 23, 2008, 09:33:20 am »

Обяснявам:
Ефирче,явно не си работила в Гърция.Ако си била там само за един месец,търсейки си работа,няма и да помислиш до края на живота си да ги защитаваш.Ваня,ТЕ са ксенофобите,не ние.
Единственото нещо за което мислят,е как да те вкарат в кревата си.Защото шом ти си отишла сама жена в чужда държава-значи си просто курва.Аз съм сменяла 7 работи за 7 дни-само защото не искам да спя със собственика,а просто да работя там.Директно ти го казва-или-или!
не мисля че познаваш манталитета на този народ-работиш с гърци,но явно не в Гърция.
не си мисли,че те те имат за нещо повече от НИщО.Елада е велика и само елините са хора.Ние сме достойни само да ни ч....Мога книга да напиша за 9 месечния си престой там.
Малко са жените от които ще чуеш тези истини за живота на българките,работещи в Гърция.Те в БГ си мълчат,защото ги е срам да кажат какви унижения и обиди търпят от работодателите си.
разбира се,както във всичко,има и изключения.рядко.
САМИ,лъжа ли?Ти кажи-ти живееш там и дори си била женена за грък.
Това е последния ми постинг по тази тема-изключително неприятни спомени ми навява.Искам този период от живота ми да остане далеч зад мен...

Daniski, това го има навсякъде особено когато си чужденка:(
На мен ми се случваше тук в прекрасната ни държава и то с доста повече от желание да те вкарат в леглото си.Имало е и озлобление и замеряне с тежки предмети (за щастие неуспещно):) и мноооого много други неща.
А колко жени в БГ са се оплакали от сексуален тормоз????
Всяка нация, всеки човек си има недостатъци но в случая ставаше въпрос за тона и съветите касаещи просто две дечица и майка им.
Понякога е добре да сме по-добри първо към самите себе си за да сме такива и към хората около нас.
Гледайте напред момичета, назад може да видите неща които да ви натъжат а и не това е посоката ви:)

« Отговор #39 -: Септември 23, 2008, 10:13:14 am »
Daniski, това го има навсякъде особено когато си чужденка:(
На мен ми се случваше тук в прекрасната ни държава
Именно!
daniski , разбирам ,че си насъбрала горчилка , но я пусни да си ходи и да не ти трови дните , дори от любов към самата теб!
Сами е порастнала жена , направила съзнателен избор за баща на децата си. Неговата националност не играе никаква роля тук. Тя е огорчена от последвалите събития в съвместният им живот , не коментирам със или без основание. Но този човек за винаги ще остане  баща на децата й!
И в този ред на мисли , трупане на отрицателна енергия , едва ли ще и помогне.
Нека просто застанем над обобщенията , над генералните изводи и тогава да мислим и даваме съвети.
Поздрави!  :)