Миме,ще ти отговоря тук,защото в седмичната не можах-заключена е.
Ще ти напиша само стойностите на моето токсо.Аз пуснах само М-за настояща инфекция.Резултата ми е 0,787 при >0,6 резултата е положителен.Изследването е правено в лабораторията на ВМИ,тоест сериозна и надеждна лаборатория.Д-р Даскалов коментира този резултат като положителан(естествено),но каза че понякога е възможно от голямата концентрация на антитела резултата да се изкриви един вид и да даде фалшиви положителни стойности.Затова и той ме накара да пратя кръв до Национален център заразни и паразитни болести-Лаборатория паразитология.Единствено резултата от там е 100% достоверен.Обаждах се до лабораторията и ми казаха,че резултата от София е отрицателен за настояща инфекция и положителен за вече минала такава.Чакам все пак да си видя резултатите черно на бяло и тогава ще ги напиша в тази тема.
Това е единия вариант при положителен резултат.
За съжаление другията е,че може от Националната лаборатория да се потвърди положителния резултат.Тогава следва лечение,което наистина е с АБ и само по себе си не е сложно,но д-р Даскалов ми каза,че в този случай следва 6 месеца да се пазим от забременяване,защото все още ще има опасност за плода.Аз не разбирам,само предавам думите му.
П.П.Дано да се окаже,че вече имаш антитела,но това трябва да се разбере със сигурност.Няма смисъл да гадаеш,да предполагаш,да се шашкаш или пък да си излишно спокойна и да очакваш да те успокояват.ТРЯБВА ДА РЕАГИРАШ АДЕКВАТНО И КОЛОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО!!!ДЕЙСТВАЙ!!!!Ако ти трябва адреса на Националната лаборатория ще го напиша,имат и телефон.
Това е за сега от мен,ако имате въпроси,ще се радвам да мога да отговоря!