0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ето ви новата темичка по ваше желание и с моите сърдечни пожелания за положителни тестове за всички вас!
[url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?user
Re: Инсеминации през септември и октомври!
« Отговор #1 -: Август 27, 2008, 22:55:23 pm »
Здравейте на всички и успех,на теб evig честито и безпроблемна бременност,ние с бъдещата ми жена сме пациенти на клиника Щерев но за съжаление имаме 4-ти неуспеха при доктор Андреева,сега ни престой сватба в събота и след това започваме 5-ти опит там,дано този път да е успешен. :bighug:

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
« Отговор #2 -: Август 28, 2008, 04:08:13 am »
Дано есента донесе повече успехи на всички ни :goodluck:

*
« Отговор #3 -: Август 28, 2008, 08:23:20 am »
eviq айде и тук честито :)
Да ни е честита и положителна новата темичка :) пу пу пу  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #4 -: Август 28, 2008, 08:53:57 am »
Дано новата тема е положителна за всички!
Весела сватба и дълъг съвместен живот Даката, да ви се родят много дечица и да ги гледате с цялата си любов.
Евия, честито и дано ти си късметът за всички, които продължваме борбата за сбъдване на мечтите ни! :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #5 -: Август 28, 2008, 10:13:42 am »
evig,честито!Лека и безпроблемна бременност :bighug:
*
« Отговор #6 -: Август 28, 2008, 17:06:12 pm »
евия,честито и лека бременност
честита нова темичка много късмет на всички които ще правят процедура през септември и октомври
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #7 -: Август 28, 2008, 17:16:43 pm »
Даката, Весела сватба и скоро да се появи първия наследник! :wink:
« Отговор #8 -: Август 28, 2008, 20:00:51 pm »
Евия честито и успешни 9 месеца  preggo

Даката предварително честито пожелавам ви на теб и твоята бъдеща съпруга това което наричате МЕЧТА да ви се збъдне. :ballons:
« Отговор #9 -: Август 30, 2008, 10:08:11 am »
Привет момичета и момчета,
пожелвам ви успешни процедури иии - да напълните темата с  :bfp: !!!
Даката, пожелавам ви да сте живи, здрави и много щастливи през целия ви семеен живот и да напълните къщата си с дечурлига!!!
Евия, честито! Лека и безпроблемна бременност, а накрая - да се роди живо и здраво, хубаво бебе!!!
Пими, Тини и останалите, с които сме писали в по-старите теми - специално на вас много успех ви пожелавам, и по-скорошен  :bfp:!!!
Пускам ви заразни бременни бацили  :blowingdust: :blowingdust2:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #10 -: Август 30, 2008, 14:03:03 pm »
Честито евия успешни девет месеца и леко бременее и накрая на финала едно хубаво здраво бебче.Успех на всички очакващи резултати и на себе си също пожелавам успех ,защото и аз очаквам резултат но след няколко дни.Дай боже на всички положителен.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #11 -: Септември 01, 2008, 08:53:52 am »
Добро утро,момичета,и аз се присламчвам при вас.Днес ме напъва да ми дойде и ще започвам стимел.за инсеминация и аз.Вече 7 год.ходим по мъките и все без резултат.Сега се надявам от първия път да стане,но ще видим.Даката,и от мен пожелания за щастлив семеен живот и дано скоро се похвалиш с полож.резултат.Евия,честито и лека и безпроблемна бременност ти желая и след 9 мес.най-прекрасното бебче.На останалите и на себе си стискам палци скоро да се преместим в темата на бременните.УСПЕХ.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #12 -: Септември 01, 2008, 09:02:18 am »
evig честита бременност!
daninaa стискам палци за теста след няколко дни! Дано да те зарадва!
На Марина и на всички момичета, на които им предстоят инсеминации - много, много късмет и сбъднати желания!
« Отговор #13 -: Септември 01, 2008, 10:30:07 am »
Здравейте момичета ,започва нов месец а с него и нови надежди за всички....нека си пожелаем успех.... :bori_003:.... :bori_010:
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #14 -: Септември 02, 2008, 21:43:58 pm »
Здравейте,искам да ви питам понеже ми е първа инсеминация,от утре съм на Клостилбегит от вдруги ден Меногон,а дали след това ще трябва Прегнил,понеже предния мес.ми трябваше и предполагам знаете го нямаше никъде,се притеснявам дали ще ми трябва понеже забравих да питам док.,а съм на преглед на 09.09.и не знам ако трябва дали вече го има по аптеките?Много объркано го написах,но надявам се разбирате притеснението ми-дали ще намеря Прегнил,уж в края на Август щяха да го внасят ама.......

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #15 -: Септември 02, 2008, 21:54:40 pm »
Здравейте,искам да ви питам понеже ми е първа инсеминация,от утре съм на Клостилбегит от вдруги ден Меногон,а дали след това ще трябва Прегнил,понеже предния мес.ми трябваше и предполагам знаете го нямаше никъде,се притеснявам дали ще ми трябва понеже забравих да питам док.,а съм на преглед на 09.09.и не знам ако трябва дали вече го има по аптеките?Много объркано го написах,но надявам се разбирате притеснението ми-дали ще намеря Прегнил,уж в края на Август щяха да го внасят ама.......

аз използвах Ovitrelle
[url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?user
« Отговор #16 -: Септември 03, 2008, 09:58:01 am »
Здравейте нашатасватба мина беше невероятно всичко беше супер,всичките гости бяха очаровани от сватбата,сега вече започваме да мислим за нашето бебе и започваме от другата седмица да ходим при нашата лекарка за 5-ни инсеминация надявам се този път на успешна и да се появи нашия наследник,когато женами ритна менчето с водата и цветята и двете цветя бяха от вън и всички казваха близнаци дано да  е така.Успех на всички  :bfp: :bighug:

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #17 -: Септември 03, 2008, 10:22:43 am »
Даката,щастлив семеен живот!От сърце ви пожелавам в най-скоро време да ни зарадвате с добра бебешка вест :D
*

lawyer

« Отговор #18 -: Септември 03, 2008, 15:35:21 pm »
Хайде да ни е честита новата тема, късмет и успех на всички! Ние пропускаме септемврийското инсе, защото "Надежда" са във ваканция до края на тази седмица, мойто (както винаги ранно) ову се очаква утре  :( ама нищо, не възлагам надежди, приемам го като 1 месец почивка... пък от Октомври нападаме пак клиниката  :wink: Дано с 5-тото инсе да имаме успех.

dakatabg, ЧЕСТИТО!!! ... и скоро да се похвалите с най-хубавата новина, че сте мама и татко  :wink:
*
« Отговор #19 -: Септември 08, 2008, 13:33:02 pm »
Здравейте! Не мен при предстои първа инсеминация през октомври. Понеже не съм от София, искам да знам колко време отнема цялата процедура. Бихте ли ми описали как протича всичко и евентуално колко време ще ми е необходимо да остана там.
Благодаря Ви предварително.