0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Спиронолактон-окосмяване?
« -: Август 26, 2008, 11:39:16 am »
Дали някой го е пил-има ли положителен ефект или по-скоро отрицателен върху космите?
*
Re: Спиронолактон-окосмяване?
« Отговор #1 -: Август 26, 2008, 11:53:21 am »
А така...
Да аз , след като при мен 17-Он-прогестерон и ДХЕА-С си бяха в нормата. Миналата година го почнах още през март когато съм правила и тези хормони, но при мен имаше по скоро отрицателен ефект ,защото рябва да го пиеш 6 месеца нон стоп , а аз го пих някак си избирателно. нямах възможност да си го купувам редовно , но все пак имаше ефект върху космите. Тези върху горна устна при мен по намаляха , ако го пиеше без прекъсване 6 месеца мисля че ще има добър ефект.
*
« Отговор #2 -: Август 26, 2008, 12:47:07 pm »
Какво имаш предвид като казваш "по-скоро отрицателен ефект"???
*
« Отговор #3 -: Август 26, 2008, 13:08:00 pm »
Докато го пиех имаше ефект , окосмяването ми най-горна устна намаля ,но отрицателен ефект имаше след като го спрях защото нещата се върнаха както бяха и преди да го почна. Това имах предвид , надявам се ме разбра. Правила ли си изследвания на надбъбречни хормони. Понякога при проблем с тях също изписват спиронолактон. Препоръчвам ти , виж из нета мнението ина други момичета. При мен ефекта беше отрицателен ,защото не го пих 6 месеца без прекъсване. Дано ме разбра и чакам ЛС от днешното ти ходене на док. малко са момичетата в тои форум ,който са го пили- за сега сме само аз и ти. Ще ти потърся инфо, и ще ти го пусна в тази тема:

http://www.tchaikapharma.com/mambo/leaflet/spironolactone.html
http://muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=105

« Последна редакция: Август 26, 2008, 13:11:54 pm от fanta_23 »
« Отговор #4 -: Август 27, 2008, 09:24:33 am »
момичета аз пиех спиронолактон преди няколко години
при мен имаше голям ефект но аз го пиех в комбинация с DIANE 35
ОКОСМЯВАНЕТО значително намаля но след като го спрях отново се засили
*
« Отговор #5 -: Август 28, 2008, 12:21:15 pm »
така е с всички препарати