0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неспокоен сън
« -: Февруари 12, 2006, 23:33:20 pm »
Здравейте на всички
( незнам дали моят проблем е за тук , ако модераторите преценят нека да го изтрият)
Преди 2 год.моята приятелка забременя.В паниката , тя се нагълта с различни видове  хапчета в период от няколко дена , без да ми каже.Предписанията и бяха едно сутрин и едно вечер ( или нещо такова )ама тя пила по две ,или накратко, е изкала да ускори процеса.Докато разбера какво става най вероятно е било вече късно.Прегледа е гинеколог постави и някаква инжекция и с течение на времето започна да прави всевъзможни процедури (хапчета инжекции) за изчистването от горепосочените хапчета .Процедурите бяха около година.Трябваше да се направят две изследвания в период от една година дали ще може отново да забременее.Първото беше положително ,но за съжаление второто се оказа отрицателно.Първото изследване се прави от гинеколога който е лекува а второто от друг специалист.
До каква степен можем да се доверим на вторият лекар???Имали вероятност той да греши???Ние естественно ще направим и второ изследване при друг специалист, но все пак възможно ли е да е станала грешка.При тази ситоация имали възможност за забременяване инвитро или някакво друго???Диагнозата незнам каква е защото си е тръгнала разплакана и не е вземала документите
От когато разбра за това неможе да спи много бълнува , приказва и плаче на сън,по никакъв начин немога  да я събудя за да прекъсна кошмара.Ляхме и куршум не помага
Сега надеждата ми е само във вас.


Предварително благодаря на всички
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Неспокоен сън
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2006, 23:49:09 pm »
е какво е това едно едничко изследване, дето се прави, за да се разбере дали жената може да забременее? няма такова!
извинявай, ама някой нещо не ти е казал докрай, май...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Неспокоен сън
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2006, 23:55:04 pm »
Гена, хубаво е че искаш да помогнеш на приятелката си, но за целта ще трябва да се опиташ да напишеш по-конкретно за какво става въпрос. :) "Някакви хапчета", "незнаем диагнозата" - трудно е да помогнем про това положение.
А относно лекарите има добри и не толкова добри специалисти, трудно е без имена да намериш мнение и съвет.
Успех и не се притеснявайте...всичко се лекува в днешно време. :)
Неспокоен сън
« Отговор #3 -: Февруари 13, 2006, 00:02:49 am »
Извинявайте май не се изразих правилно.Мисълта ми беше ,от хапчета може ли да се стигне до необратим проблем ...
*

    Anonymous

Неспокоен сън
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2006, 02:49:28 am »
дай имената на хапчетата
*
Неспокоен сън
« Отговор #5 -: Февруари 13, 2006, 08:17:39 am »
Аз нищо не разбрах  :oops:
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Неспокоен сън
« Отговор #6 -: Февруари 13, 2006, 08:31:28 am »
Гена, ако искаш да ти помогнем дай ЦЯЛАТА ИСТИНА.
Неспокоен сън
« Отговор #7 -: Февруари 13, 2006, 17:15:39 pm »
Абе кви са тез хапчета и какъв процес е искала да ускори  8O  и що пък после да не може да има деца и какви са тези изследвания 8O  според едното от които може, а дрегото - неможе  8O  8O  8O
Или някой нещо не е разбрал, или не иска да каже, или ни мяткат тук  :twisted:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Неспокоен сън
« Отговор #8 -: Февруари 13, 2006, 23:26:44 pm »
Ще се опитам да конкретизирам нещата
Когато разбира че е бременна отива при приятелка за съвет.Тя и казва взимаш ей тез хапчета ( незнам какви са били )и до 3-4 дни ти "идва"Да ама не "идва"После взима други които се пият по някакво предписание за три дни , но тя ги взима за ден и половина като е изкала по бързо да и "дойде" Пак не става След това взима трети вид , и тях ги пие както си "знае" ,и това не помага.Чак след това отива на лекар.Той и бие някаква инжекция и проблемът и се решава,но и казва че хапчетата който е пила по това"собственно" предписание  има вероятност да няма деца.Затова предписва лечение с инжекции.След приключване на лечението се прави едно изследване дали за в бъдеще всичко е нормално ( дали ще може да има деца ), и след една година пак се прави такова за потвърждение.При първото резултатът е бил положителен , но при второто отрицателен.
Надявам се да  съм го обяснил по добре
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Неспокоен сън
« Отговор #9 -: Февруари 13, 2006, 23:52:35 pm »
Гена, аз за втори път ще ти обясня, пък дано ме разбереш този път:

няма такова изследване, с което да може категорично да се установи дали една жена може да има деца или не!
при жените обикновено се правят цяла поредица от изследвания и пак само може да се предположи, че жената ще може да забременее или не.

няма ЕДНО ЕДИНСТВЕНО изследване, дето отиваш, преглеждат те или ти вземат кръв и хоп -готово, казват ти - да, ще имате деца (или не, няма да имате).

ако приятелката ти ти е разправяла такива неща, значи те будалка нещо.

какво ТОЧНО изследване си е правила приятелката ти, дето е показало, че не може да има деца?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Неспокоен сън
« Отговор #10 -: Февруари 14, 2006, 00:24:00 am »
Гена напиши какво е това изследване как се нарича с какво се прави, кръв ли и вземат въобще по-подробно, защото до тук ми намирисва на развален телефон от страна на приятелката ти, или на шарлатанщина от страна на лекаря.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Неспокоен сън
« Отговор #11 -: Февруари 14, 2006, 01:13:16 am »
Е, няма такова изследване.
Както и каквото и да е пила за предизвикване на мензис, а аз се досещам какво, това няма да се отрази на възможността за забременяване.
Може да се поразбърка организма за месец-два, но след това се нормализира.
Нещо те будалка.
Неспокоен сън
« Отговор #12 -: Февруари 14, 2006, 12:08:52 pm »
:) Гена, сменете лекаря със сериозен такъв. И не се шашкайте, направете си и двамата необходимите изследвания, обичайте се и бъдете спокойни и търпеливи.  :) Успех
Неспокоен сън
« Отговор #13 -: Февруари 16, 2006, 22:56:32 pm »
Благодаря на всички за мненията който дадохте.
Искам да ви кажа , че тя не ме "будалка" защото ние не сме женени не живеем заедно и още не сме говорили изобщо на такива теми.Затова че няма защо да крие нищо от мен ,при положение че тя незнае какво искам.Но това е малко настрани от темата.

От момента в който разбра за проблема ,тя бълнува и плаче цяла вечер.Първите един-два дена успявах да я събудя като е щипна леко,но в следващите три дена ( в който сме били заедно вечерта ) щипя е с всичка сила и немога да я събудя( на сутринта има синини където съм я щипал ).Тя си говори с мен съвсем реално все едно е будна , само че ,един път съм аз, един път съм нейната приятелка,и друг път съм доктора.Като съм там тя се опитва да става и да излиза от стаята, аз неи давам , но като ме няма тя се става и се събужда на различни места в апартамента.В някой случай е с отворени а в някой с затворени очи.Когато не съм при нея обажда ми се по телефона и говорим по един два часа и я усещам че спи.На другият ден не си спомня нищо.ПОВЯРВАЙТЕ МИ изживява го много тежко.Иска да се разделим докато проблема се реши.Аз не искам и няма да допусна това да стане.За сега е убедих че трябва да направим изследване при друг лекар , но тя се притеснява че резултатът може да е същия.и иска малко да исчака ,поне бълнуването да спре.
Ляха и три пъти куршум.Но уви.
Ако може да ме посъветвате  при какъв специалист трябва да се отиди за такъв тип бълнуване.
Предварително благодаря
Неспокоен сън
« Отговор #14 -: Февруари 17, 2006, 03:47:39 am »
Гена какво правиш бе човек, един път искаш специалист-гинеколог, сега специалист за бълнуването на приятелката ти, другия път с какво ще ни изненадаш,вие едното не сте оправили тръгвате за другото. Според мен нещо не е както трябва намирисва ми . Така никой неможе да ти помогне от нас ,поне аз нищо неразбрах до тук какво точно искаш.Според мен бълнуването може и да не спре докато  нерешите другия проблем;ЛИЧНО МНЕНИЕ :roll:

ПЪК И КОЙ ЗНАЙ, АРТИСТИ СРЕД ТОЯ НАРОД КОЛКОТО ИСКАШ
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Неспокоен сън
« Отговор #15 -: Февруари 17, 2006, 05:08:24 am »
Гена, имате проблем. Обърнете се към личният си лекар. Той ще ви насочи.
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Неспокоен сън
« Отговор #16 -: Февруари 17, 2006, 10:37:43 am »
Гена, имам все по-засилващо се усещане, че приятелката ти се опитва да те манипулира. Явно и тя не знае какво иска. Предлагам ти да седнете и да изясните двамата нейните очаквания. Може би се чувства несигурна във връзката ви и затова ги прави тези изпълнения. Ако разговорът не помогне - трябва й психолог. Ние няма как да помогнем.


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
Неспокоен сън
« Отговор #17 -: Февруари 17, 2006, 12:47:45 pm »
Това ми прилича леко на пубертетска истерия.Съжалявам ако греша.Просто имам такова усещане.Гена,на колко сте години ? 16-17 ?  Мисля,че момичета или иска да му обръщаш повече внимание или иска да скъсате/поради някаква причина/,но вижда,че ти не би го понесъл и затова прави всичко това. Мисля,че е много объркана. Най-добре и покажи,че я обичаш ,но и дай и да се откъсне малко от връзката ,да се почуства свободна,но не изоставена. Изобщо покажи и ,че си готов да приемеш всичко ,каквото и да реши. Нали ти е казала,че иска да се разделите докато проблема отшуми.А колкото до това дали ще може да има деца - момичетата по-горе са то обяснили много добре. Не съществува такова изследване.което да дава такъв категоричен отговор. Стават такива чудеса,че си нямаш на идея. Хайде,успех и споко всичко ще се нареди !  :)
Неспокоен сън
« Отговор #18 -: Февруари 22, 2006, 23:50:18 pm »
Момичета не съм много сигурна че сте прави за изследването - когато на мен ми направиха цветната снимка на тръбите и доктора видя в какво състояние са, направо ми каза да избирам между пластика /която не е сигурно че ще оправи проблема/ или бебе в епруветка. Това момче може да говори точно за такова изследване. По начина по който описва проблема, може би найстина са много малки с приятелката си и найстина не разбират какво става.



Неспокоен сън
« Отговор #19 -: Февруари 22, 2006, 23:55:30 pm »
Забравих да напиша - приятелката му е забременяла преди две год. при което се е панакьосала и е испила за кратко време много лекарства които да предизвикат аборт /поне аз така го разбирам/. Момчето не пише за кюртаж което ме навежда на мисълта че е възможно този лекар да се е опитал да предизвика раждане изкуственно и по този начин да е настъпило възпаление което да е довело до срастване на тръбите. Не знам дали е така както го разбирам но помислете и върху този вариант. :roll: