0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Re: Време е за сбъднати желания!(25.08-31.08)
« Отговор #320 -: Август 29, 2008, 15:17:57 pm »
Миме, съжалявам за резултата, но не се ядосвай - това е лечимо. Като отидеш на лекар ще ти обяснят. И не се сърди на Любето. Просто е откровена, което е много хубаво. Хайде момичета - поне 1  :bfp: да има да се усмихнем всички.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
« Отговор #321 -: Август 29, 2008, 15:18:29 pm »
Момичета, от много време ви следя темите! Интересно ми е много! Но вече се убеждавам, че няма женско приятелство, всичко е кал в очите. Как може да се карате за такива неща?! Наистина,когато човек има проблем, има нужда някой да му каже, че всичко ще е наред (макар и да знае, 4е за сега нещата не са розоови). И аз мисля,че нещата при Мими ще се наредят и въпреки проблемите, тя ще си има страхотно бебче. Нали сте за това, да си подавате ръка и да вярвате,че има светлина в тунела, а не да се мачкате и да допълнително да се натоварвате с излишни спорове!!!Извинете, че се намесих, но май така си тръгна и НОВИЛКА!!!Повече няма да пиша!ТОВА Е!!!

Това беше тъпо изказване от потребител,който несмее да го каже с истинския си профил!
« Отговор #322 -: Август 29, 2008, 15:20:53 pm »
Надявай се да е така!
*
« Отговор #323 -: Август 29, 2008, 15:23:07 pm »
Мимеее, слънце!  :bighug:

Момичета, стига сте се заяждали! Естествено, че всеки има право да каже каквото мисли, но трябва ли да се стига до безмислени спорове?
*
« Отговор #324 -: Август 29, 2008, 15:25:49 pm »
PARASKEVA аз от такива "успокоителни думи" на ЛЕКАР при това не взех мерки за моето заболяване и резултата ми е налице МИСЕД! Така, че айде нема нужда некой да ме мята по върбите и да ми казва, че нищо ми няма и ще се оправя!!!
« Последна редакция: Август 29, 2008, 16:04:58 pm от Kylie »
*
« Отговор #325 -: Август 29, 2008, 15:27:15 pm »
Това беше тъпо изказване от потребител,който несмее да го каже с истинския си профил!
[/quote
 :good_post: :good_post: :good_post:
*
« Отговор #326 -: Август 29, 2008, 15:28:44 pm »
Пиша за последно на тази тема.
Никога не съм се уповавала на тази фраза и не съм смятала, че ей така всичко ще е наред.
Но е хубаво да ВЯРВАШ  в това - все пак темата е за сбъднатите желания и мечти, нали?!?!
Благодаря на момичетата, които ме подкрепиха наистина и наистина пак казвам - не смятам да не пия антибиотици и да чакам нещата да се оправят.
Сигурна съм, че има такива антибиотици и ще споделя притесненията си, може би е и моя грешката, че така импулсивно ви изказах всичките си притеснения, но...
Просто се надявах да получа утеха и още една от "дежурните фрази".
Явно е трудно да се произнесат.
Още веднъж ви благодаря!
Ще пиша как е минало или може би не....

Разбира се че ще кажеш какво е станало!!!
« Отговор #327 -: Август 29, 2008, 15:29:14 pm »
Не казах това! Въпреки че знаем истината, имаме нужда от подкрепа, а не от спорове и нападки!
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #328 -: Август 29, 2008, 15:29:28 pm »
Пиша за последно на тази тема.
..

А бой искаш ли, а? :P Успокой се, колкото и да е трудно. Дано като при Вили излезе минала инфекция. Няма нужда да напускаш форума, защото някое от момичетата си е казало мнението. Хубаво е да вземеш предвид мненията на момичетата, но решенията ще ги взимаш ти и лекаря ти.  :crossfingers: всичко да се развие възможно най-добре
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #329 -: Август 29, 2008, 15:31:36 pm »
Извинявам се, ама наистина оспамихме много темата - не трябваше въобще да става така, но Любе - прекаляваш.
Спряхме ние, спираме и всички за това. А относно това, че е тъпо изказване - тези думи ли са тъпо изказване?

........Нали сте за това, да си подавате ръка и да вярвате,че има светлина в тунела, а не да се мачкате и да допълнително да се натоварвате с излишни спорове!!!....
Много тъжно.......

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #330 -: Август 29, 2008, 15:33:43 pm »
Цитат
Извинете, че се намесих, но май така си тръгна и НОВИЛКА!!!

Това е тъпото изказване..
« Отговор #331 -: Август 29, 2008, 15:43:13 pm »
Ами, как стана!!!Някой хора с голямата си "компетентност" май я прогониха в най- трудния и момент! Но що не сте го усетили, какво да говорим....И пак повтарям, не съм НОВИЛКА, ако щете ми вярвайте!СПИРАМ, защото няма смисъл да се спори - загубена кауза!!
« Отговор #332 -: Август 29, 2008, 15:43:41 pm »
Липсва ми НОВИЛКА, а и доброто ви настроение.
И аз мисля, че не бива да се премълчава истината. Според мен никой тук не е "дошъл", за да наранява другите. Уви, често истината е доста болезнена. Повечето от нас тук сме преживяли какво ли не и до гуша ни е дошло от недомлъвки, лъжи и "всичко ще е наред" и предпочитаме да знаем истината, колкото и болезнено да е. Тук всеки, който пише, знае добре какво е болка и какво е надежда. Не казвам, че не трябва да има и утеха, разбира се това е важно. За себе си по-скоро съм търсила разбиране и добър съвет, които винаги съм получавала.
Вярвам в доброто на хората, включително и в женското приятелство, обединени от общите проблеми ние в крайна сметка достигаме до така желаните  :bfp: и  :babyflips:
Пожелавам го на всички от сърце!!!
Продължавам да "сипя" молитви към БОГ, Света Богородица и Светиите за всички, които мечтаят и очакват  :bfp: и за бременелките, които са в рисков период и треперенето е голямо.
 :bighug:
*
« Отговор #333 -: Август 29, 2008, 15:48:46 pm »
Хайде банда-усмихнете се,искам по-ведро настроение!!!Все пак колкото повече хора има толкова повече мнения- и ние просто трябва да ги чуем а действията ние си определяме!!!Хайде всички на следобедно кафенце и по една усмивчица :grouphug: :grouphug: :grouphug:
*
« Отговор #334 -: Август 29, 2008, 15:49:35 pm »
biserche много добре казано! Това е - истината в очите и съвети за решаване на проблемите! Аз съм много благодарна на момичетата тук, защото ако не бяха те нямаше да знам за Тодорова, да знам срещу какво се изправям и как да си реша проблема  :youwoman:
И на мен ми липсват шегувките на Новилка, макар аз да не съм от редовно пишещите, но ще се коригирам  :wink:  
*
« Отговор #335 -: Август 29, 2008, 15:50:51 pm »
« Отговор #336 -: Август 29, 2008, 15:51:12 pm »
Да ви кажа честно,ако можех да върна времето назад,щях да счупя главите на тези които преди почти четири години ме успокояваха че нищо ми нямало :x
Щях да счупя главите и на доктора ми който ме попита единствено"Колко болнични искаш?"Ако нещата не се бяха развили по начина по който се развиха,вероятно сега изобщо нямаше да зная за този форум,защото щях да си дундуркам бебчето!
Истината боли,но няма нужда да се залъгваме!Тук всички се подкрепяме,да,но какво по-голяма подкрепа от това да казваш истината на хората на които държиш?
Гадно е това което се случва,но просто такъв е живота...
Важното е да се борим,а не да се сърдим!
« Последна редакция: Август 29, 2008, 16:02:48 pm от rositka13 »
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #337 -: Август 29, 2008, 15:54:50 pm »
И на мен ми липсва Новилка и слънчевия й характер. Така и не успях да разбера какво се случи (не с нея, а с писането й във форума). Дано вече е по-добре и да е намерила нужната подкрепа в най-близките си хора (Фейчо:))
« Отговор #338 -: Август 29, 2008, 15:59:04 pm »
Истината боли,но няма нужда да се залъгваме1Тук всички се подкрепяме,да,но какво по-голяма подкрепа от това да казваш истината на хората на които държиш?

Люба, Роситка, Кайли  :youwoman:
Трудно се живее с истината, както стана ясно, но само тя лекува. Знам го от горчив опит!
*
« Отговор #339 -: Август 29, 2008, 16:12:33 pm »
Сега за последно и аз бих искала да оспамя темата и да кажа че винаги съм била"за" казването на нещата във същинската им форма.Наистина изразите за успокоение са безмислени при по сериозен проблем и не мисля че има място за "обидени" в такъв случай.Съгласна съм със Saule Nova че истината боли,но какво по хубаво от нея.Просто се убеждаваш че човека ти насреща не е лицемер и мисли трезво.Айде стига че се поувлякох :D
MИР!!!