0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания!(25.08-31.08)
« Отговор #280 -: Август 29, 2008, 11:30:37 am »
Вики,знам че нещата ще се оправят.То всички сме ги имали тия моменти,ама бавно или бързо отшумяват.
Боби ти кво направи?Ходи ли на док?
Меги браво за бързото развитие на нещата стискам палци за успешното им приключване :)

*
« Отговор #281 -: Август 29, 2008, 11:31:55 am »
Вики, я си направи един тест и ще видиш как бързо, бързо ще си оправите отношенията  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #282 -: Август 29, 2008, 11:34:27 am »
Боби ти кво направи?Ходи ли на док?
На лекар съм другия петък в 6.15 :P
*
« Отговор #283 -: Август 29, 2008, 11:40:27 am »
Боби,ще ти стискам палци другия петък.Дано всичко е наред и е въпрос на време..
*
« Отговор #284 -: Август 29, 2008, 11:42:45 am »
Вики миличка струва ми се че си много по-чувствителна, а това става при бременност...аз бях непоносима,непрекъснато намирах за какво да рева и сама си навивах неща ...та сега като си помисля ми става смешно :lol:
стискам палци и при теб  да е от това и момичетата са прави ще видиш как след тестчето ++++ и всичко ще се оправи...след всяко зло идва хубавото!!!
Милички аз много време не съм писала но непрекъснато ви чета-не съм ви забравила!И нека се отчета вече изпратих и втората си лелка след спонтанния си,ще изчакаме още 3-4 (пращайте ги вашите при мен) и отново почваме да ловуваме,макар че не ми е много ясно как ще тръгне живота ми оттук нататък,защото на 14.09 заминаваме в Кипър да работим при сестра ми....надявам се всичко да е наред!!!Обичкам си ви и на всички стискам палци за сбъднати мечти
« Последна редакция: Август 29, 2008, 11:49:21 am от БеБеНцЕ »
*
« Отговор #285 -: Август 29, 2008, 12:15:17 pm »
Боби,ми аз пак не съм разбрала-мислех че е за този :).Нищо де ако пак не ме хване склерозата ще те питам другия петък :D
Бебенце,а по принцип там отивате да живеете ли или е временно?

*
« Отговор #286 -: Август 29, 2008, 12:17:08 pm »
Вики миличка струва ми се че си много по-чувствителна, а това става при бременност...аз бях непоносима,непрекъснато намирах за какво да рева и сама си навивах неща ...та сега като си помисля ми става смешно :lol:
стискам палци и при теб  да е от това и момичетата са прави ще видиш как след тестчето ++++ и всичко ще се оправи...след всяко зло идва хубавото!!!
Милички аз много време не съм писала но непрекъснато ви чета-не съм ви забравила!И нека се отчета вече изпратих и втората си лелка след спонтанния си,ще изчакаме още 3-4 (пращайте ги вашите при мен) и отново почваме да ловуваме,макар че не ми е много ясно как ще тръгне живота ми оттук нататък,защото на 14.09 заминаваме в Кипър да работим при сестра ми....надявам се всичко да е наред!!!Обичкам си ви и на всички стискам палци за сбъднати мечти
Наистина съм чувствителна - ама аз съм си такава по принцип!!!
Благодаря ви много за подкрепата!!!Имах нужда от добра дума и приятелско рамо!
*
« Отговор #287 -: Август 29, 2008, 12:22:16 pm »
Цитат на: parsi [color=green
Бебенце[/color],а по принцип там отивате да живеете ли или е временно?
Миличка отиваме да работим и живеем но разбира се че временно,незнам още съм много объркана...
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #288 -: Август 29, 2008, 12:58:36 pm »
Миличкиии
токсото ми е положително :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145:
За настояща инфекция...
Просто незнам къде съм - толкова ме е страх....
И за сега ок е станало чудото да не го загубя и за тези 6 месеца дето казва Вили...
Как ще се пазим още 6 месеца...
Та ние едва приключихме с преди това и едва сме започнали опити...
Незнам, незнам къде се намира...
Не мога и да работя, а съм сама на работата, че колежката ми отиде на море и аз я покривмам...
и не мога да си тръгна и да ида при паразитолог
КАКВО ЩЕ ПРАВЯ....

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #289 -: Август 29, 2008, 13:13:11 pm »
Миме,след работа отиваш ако трябва на частно да ти изписват антибиотици.. Като свърши курса на лечение пускаш ново изследване и дано е минало всичко.. Съжалявам за това.. Наистина е голямо пазенето.. Целувам те!
« Отговор #290 -: Август 29, 2008, 13:14:31 pm »
Миме на Наско спокойно, не се паникьосвай, това се лекува... Не знам и аз колко време ще ти отнеме, но знам, че бездействието докато чакаш е ужасно. И при нас имаше такива моменти - тамън излекуваме едно и друго се появи, но слънцето изгрява навсякъде и ще видиш, че само с търпение и вяра всичко се постига. Силно те прегръщам, няма да се отчайваш, приеми го като поредното /надявам се последното/ изпитание за вас.
Вики,силно вярвам, че ще ни зарадваш с  :bfp: тези дни,поради което предполагам си още по-чувствителна. Напрежението си казва думата, но щом между вас има любов и желание за дете, значи всичко ще се оправи  :balk_21:
Мики и теб те чакаме с  :bfp:
 Темичката е заразена с  бременни бацили и само трябва някой да "кихне"  3-4  :bfp: до неделя вечер!!!  
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #291 -: Август 29, 2008, 13:15:08 pm »
Миме,след работа отиваш ако трябва на частно да ти изписват антибиотици.. Като свърши курса на лечение пускаш ново изследване и дано е минало всичко.. Съжалявам за това.. Наистина е голямо пазенето.. Целувам те!
Как ще пия антибиотици, миличка, като незнам дали съм бременна или не?!?!
Рано ми е и за кръвен и незнам какво ще правя....

*
« Отговор #292 -: Август 29, 2008, 13:18:30 pm »
Как ще пия антибиотици, миличка, като незнам дали съм бременна или не?!?!
Рано ми е и за кръвен и незнам какво ще правя....

Мила, не се тревожи предварително!!!Първо ще разбереш дали си бременна - кога не трябва да ти идва?!После ще се лекуваш съобразно резултата!!!Не се паникьосвай!!!
*
« Отговор #293 -: Август 29, 2008, 13:20:23 pm »
Ми ти ако си бременна,така или иначе няма да можеш да го износиш за съжаление,така че по-добре си почвай антибиотика и се моли да не си бременнта .. Съжалявам че звуча рязка може би ,но да се кахъриш за евентуална бременност и антибиотици ,при наличие на токсоплазмоза.. Малко детско ми звучи..
*
« Отговор #294 -: Август 29, 2008, 13:26:51 pm »
Ми ти ако си бременна,така или иначе няма да можеш да го износиш за съжаление,така че по-добре си почвай антибиотика и се моли да не си бременнта .. Съжалявам че звуча рязка може би ,но да се кахъриш за евентуална бременност и антибиотици ,при наличие на токсоплазмоза.. Малко детско ми звучи..
Наистина е рязко - направо стряскащо!!!
Наистина ли няма шанс?! 8O
*
« Отговор #295 -: Август 29, 2008, 13:32:38 pm »
Абсолютно никакъв..Лекарите няма да позволят износването на дете..Нали преди малко пуснаха тема за тази болест и последствията..

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #296 -: Август 29, 2008, 13:34:31 pm »
Любе, съжалявам, но прозвуча това доста грубо.
Колкото и да съм тъжна и отчаяна не си наясно с точния ми резултат и дали е толкова страшно.
И не на 100 процента стават аборти при наличие на токсоплазмоза - това поне го знам и съм го прочела.
Все пак колкото и да съм притеснена и разтревожена винаги вярвам в добрия край - така че...
Благодаря ти за "детското звучене" и за това, че те натоварвам с моите емоции.

*
« Отговор #297 -: Август 29, 2008, 13:35:02 pm »
Цитат
съществува риск да се заразят по време на бременността и ако това стане, вероятността да се предаде заболяването на плода е около 20-50 %, при което е възможно да настъпи аборт или смърт на фетуса. Въпреки че повечето новородени нямат видими клинични признаци при раждането, голяма част от тях могат да проявят заболяването по-късно - забавено умствено развитие, възпаление на очите, увеличени лимфни възли, мускулни болки. Фактически всички органи могат да бъдат засегнати

Ето кратка извадка от статията за вредата върху плода..
*
« Отговор #298 -: Август 29, 2008, 13:35:09 pm »
Миме,за съжаление колкото и да е рязка Любето е права.Наистина се лекува но не е шега работа,така че и моят съвет е да вземеш бързи и адекватни мерки.Съжалявам :(

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #299 -: Август 29, 2008, 13:35:21 pm »
Абсолютно никакъв..Лекарите няма да позволят износването на дете..Нали преди малко пуснаха тема за тази болест и последствията..

Би ли ми казала къде е тази тема?
Благодаря още веднъж за надеждата и подкрепата.