0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания!(25.08-31.08)
« Отговор #220 -: Август 28, 2008, 10:51:52 am »
maktub много искам да ти кажа нещо което да те успокои, защото знам как се чувстваш, както и всички тук предполагам. Винаги ми става много тъжно и се разтройвам, когато започва М и се чудя "защо пак?" ... дори и този месек, когато знаех, че сме го изтървали и пак тайничко се надявах да се случи, а то вместо това ми дойде 4 дена по-рано ...
Незнам дали трябва да дам съвет, като самата аз не се всушвам в тях и колкото и да си повтарям, ще стане другия път, вече не си вярвам много ... но минават тия дни и надеждата пак надделява. Така, че не се отчайвай, разбира се че ще ти се случи просто трябва да вярваш силно в това. Прегръщам те силно :bighug: и вярвай че винаги си върха  :cheerleader: и ще се справиш.
А що се отнася до това, че ти е дошло за втори път този месец ... май не е много нормално според мен, но все пак не съм лекар за да кажа ... та аз се шашнах за това, че за втори месец ми подранява ...

Ох, май стана доста дълго и доста некомпетентно  :oops: вярно, че не съм запозната с много неща ... просто исках да те подкрепя  :oops:
*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #221 -: Август 28, 2008, 11:09:51 am »
tan_4e ,благодаря ти за милите думи!А за това,че 2 пъти тоя месец,гледах,че ина повече от 22 дни,както док ми беше казал...Вероятно дойде по-рано,щото много неща се събраха-жеги,стрес,умора,безсъние,носене на тежко(и то съвсем преди да дойде).Но наистина,вече не вярвам в нищо...
« Отговор #222 -: Август 28, 2008, 11:33:54 am »
Да попитам и аз нещо!!!
Чувала съм, че има момичета които имат висока киселинност в тръбите или матката и така убиват зародиша!
Някой знае ли нещо за това?!Искам да прочета повечко!!! 8O

http://yourtotalhealth.ivillage.com/vaginal-health-could-high-acidity-kill-sperm.html

На въпрос: Казаха ми, че киселинността във влагалището ми е висока и че това вероятно убива спермата (не зародиша). Ако е вярно как мога да намаля киселинността?
Отговор: Нормално pH от 3.8 до 4.2. Лактобацилус е бактерия, която може да повиши киселинността на влагалището, но едва ли ще убие сперматозоидите. Спермата има алкален характер (неутрализира киселината)и понижава вагиналната киселинност в продължение на няколко часа след половия акт. Ако при изследване се установи киселинност от порядъка < 3.8, тя може да се понижи със сода за хляб и измиване с вода. Ако е около 4, това е добре. Ако е над 5, вероятно имате инфекция, която трябва да се лекува.
П.П. Никъде не намерих такова нещо като повишена киселинност на матката или тръбите.
« Последна редакция: Август 28, 2008, 11:39:05 am от Бубе »
*
« Отговор #223 -: Август 28, 2008, 11:41:42 am »
Да попитам и аз нещо!!!
Чувала съм, че има момичета които имат висока киселинност в тръбите или матката и така убиват зародиша!
Някой знае ли нещо за това?!Искам да прочета повечко!!! 8O

http://yourtotalhealth.ivillage.com/vaginal-health-could-high-acidity-kill-sperm.html

На въпрос: Казаха ми, че киселинността във влагалището ми е висока и че това вероятно убива спермата (не зародиша). Ако е вярно как мога да намаля киселинността?
Отговор: Нормално pH от 3.8 до 4.2. Лактобацилус е бактерия, която може да повиши киселинността на влагалището, но едва ли ще убие сперматозоидите. Спермата има алкален характер (неутрализира киселината)и понижава вагиналната киселинност в продължение на няколко часа след половия акт. Ако при изследване се установи киселинност от порядъка < 3.8, тя може да се понижи със сода за хляб и измиване с вода. Ако е около 4, това е добре. Ако е над 5, вероятно имате инфекция, която трябва да се лекува.
П.П. Никъде не намерих такова нещо като повишена киселинност на матката или тръбите.

Благодаря ти Бубе!!!
Четох, че се продават специални ръкавици за измерване на влагалищната киселинност, но предполагам че и гинеколог може да я провери?!
*
« Отговор #224 -: Август 28, 2008, 11:43:33 am »
tan_4e ,благодаря ти за милите думи!А за това,че 2 пъти тоя месец,гледах,че ина повече от 22 дни,както док ми беше казал...Вероятно дойде по-рано,щото много неща се събраха-жеги,стрес,умора,безсъние,носене на тежко(и то съвсем преди да дойде).Но наистина,вече не вярвам в нищо...
maktub - да не чувам такива неща - вече не вярвам в нищо...
Сигурно ти е трудно,както на всички нас, но надежда винаги има!!!Трябва само да повярваш, че ще успеете!
Кога ти е бира предната менструация, че се притесняваш?!
« Отговор #225 -: Август 28, 2008, 11:45:26 am »
Благодаря ти Бубе!!!
Четох, че се продават специални ръкавици за измерване на влагалищната киселинност, но предполагам че и гинеколог може да я провери?!

Може. Взема се вагинален секрет.
*
« Отговор #226 -: Август 28, 2008, 11:48:27 am »
Благодаря ти Бубе!!!

Може. Взема се вагинален секрет.
ОК. Мерси много!!!
*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #227 -: Август 28, 2008, 11:50:37 am »
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=68278

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=68124

Предишата беше странна,много слабо кървене.Сега ме къса корема,сложих тампон,не знам какво е положението,но сигурно тека яко,за да ме боли така.
*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #228 -: Август 28, 2008, 11:53:04 am »
Забелязала съм,че всеки месец,дойде ли 1во число,аз все съм с лелка.Преди не бях така-идвапе ми на числото,на което ми свършва предишния месец.И така откакто бебеправим май...
*
« Отговор #229 -: Август 28, 2008, 11:53:40 am »
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=68278

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=68124

Предишата беше странна,много слабо кървене.Сега ме къса корема,сложих тампон,не знам какво е положението,но сигурно тека яко,за да ме боли така.
на мога да вляза в календара ти - кажи ми датата и колко време е било
*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #230 -: Август 28, 2008, 11:57:00 am »
Юли-от 1 до 4,слаба,август-от 1 до 5ти,пак мн.слабо,сега на 27ми август-пак
*

maktub

• *
  • 49
  • Било е писано !
« Отговор #231 -: Август 28, 2008, 11:59:34 am »
Азне се притеснявам,че ми е дошл по-рано,а че изобщо отказва да спре да идва.Не сме имали проблеми,не знам какво става,и първото,и второто(загубих го в 9та гест. седм.)станаха отрза,сега вече  колко време-нищо.
*
« Отговор #232 -: Август 28, 2008, 12:01:03 pm »
Юли-от 1 до 4,слаба,август-от 1 до 5ти,пак мн.слабо,сега на 27ми август-пак
Не съм спец, но според мен няма за какво да се притесняваш!Подранило ти е!!!Случва се!Пила ли си нещо, ходили ли сте някъде - на море, в чужбина???Всичко оказва влияние!
На мен последните 2 месеца ми закъснява - юни с 10, юли с 5 дни.Без видима причина!!
Така че се успокой!
*
« Отговор #233 -: Август 28, 2008, 12:02:16 pm »
Мактуб,знам че ти е много криво,но се опитай да не мислиш такива лошотии..По скоро цикъла ти ще стане по-кратък.. 27 дни цикъл си е съвсем нормална дължина.. Виж аз съм с 36 дневен а този месец ще ударя и 40така..Ако на мен ми дойде на 27 ден ,тогава бих се учудила..Все пак кратките цикли имат предимство че имате по- чести опити..Аз изтърва ли овуто ,значи след 36 дена пак.. Докато вие сте на половината път.. Дано всичко се оправи..Пожелавам ти успех!

Вики ,прави тестче душа..16 ден след доказана ову и висока Бт ,направо си си бременна... Цунки на всички и ви обичам!
« Отговор #234 -: Август 28, 2008, 12:06:51 pm »
Ама и аз съм патка! За какви киселинности си говорим, като ти, Вики, сега имаш само една задача-да направиш тест. Киселините си ги прескочила. Е, може други да дойдат след 6 месеца :D. Тогава е гадно, но за добра кауза.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #235 -: Август 28, 2008, 12:09:43 pm »
Maktub, за да ни покажеш с линк графиките си влез в календара, но не в твоя профил с име и парола, а в графата графики на потребители пиши своето потребителско име. Копирай линковете оттам - те трябва да завършват с името ти, а не с цикъл равно на цифри.
Ама това за друг път :wink:
Ето ти ги графиките:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=68124&userLoginName=biloepisano
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=68278&userLoginName=biloepisano
А относно това, че ти е подранило не се притеснявай - лошо е, че е дошло, но както казва Любето
..Все пак кратките цикли имат предимство че имате по- чести опити..Аз изтърва ли овуто ,значи след 36 дена пак..
А иначе колко време опитвате сега?
Прегръдки и не се отчайвай!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #236 -: Август 28, 2008, 12:14:55 pm »
Не искам да бързам с теста!!!
Другата седмица - не знам как ще изтрая да тогава, но съм се зарекла никакви тестове!!!
Дано само да не остана неприятно изненадана!!!
А за киселинността - много ти благодаря - исках да се информирам, защото съм чувала!Но аз съм чувала и че при установена бременност може да я "убие"! 8O
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #237 -: Август 28, 2008, 12:17:05 pm »
Ей, Викенце, абе какви са тези притеснения, киселини и т.н.?
Ще навредиш така на бебчо.
А относно теста няма ли да го правиш, стига ни дръж в напрежение, прави го вече, защото ще дойда лично да те изпишкам!
:D :D :D

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #238 -: Август 28, 2008, 12:17:43 pm »
Ах че си гадина Викииииии :) ;) То е ясно де :)
*
« Отговор #239 -: Август 28, 2008, 12:25:08 pm »
Не ми се сърдете!!! :bighug:
И аз съм нетърпелива, но си имам обеца на ухото, затова няма да бързам с тестовете!!!
Благодаря ви за подкрепата!Дано да сте прави!
Много си ви обичам! :kiss: