0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Събирах смелост. Сега се чудя при тази лекарка има един ценоразпис - гинекологичен преглед и цитонамазка, има и отделно ехография. Аз по кой параграф минавам - май ехография, защото искам да види дали имам киста и съответно има ли доминантен фоликул. Щото иначе отива 75 лв. прегледа. Ма така е, който бърза - защото можех по Здравна каса за 10.09, но тогава ще ми бъде 18 ден.
Цитат на: rossy * в Август 27, 2008, 21:04:05 pmЗдравейте! Благодаря на всикчи за подкрепата! Ние днес не правихме хидротубация Остава направо за следващия цикъл и то лапароскопия за премахване на хидросалпингс от едната тръба със сигурност , а другата е под въпрос.. Роси,може ли да те питам ти къде ще правиш лапарото?eveishan,4естит рожден ден и следващия да го празнуваш в увели4ен състав! Вики,моного хубаво е,4е токсоплазмата ти е отрицателна,сега може смело д апродължиш напред!
Здравейте! Благодаря на всикчи за подкрепата! Ние днес не правихме хидротубация Остава направо за следващия цикъл и то лапароскопия за премахване на хидросалпингс от едната тръба със сигурност , а другата е под въпрос..