0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания!(25.08-31.08)
« Отговор #40 -: Август 25, 2008, 13:40:17 pm »
Здравейте и от мен.Мименце дано си ни на късмет,аз те изтървах и не можах да се добавя в списъчето :(,но нищо.Надявам се и аз един ден да имам възможност да отида там и да се помоля на Бог за така бленуваното...
Изпратих лелката и след 2-3 дни започва ловуването с пълна сила :oops:.За тоя месец съм решила никаква температура да не меря-само кекс му е майката май :bed:
Пожелавам на всички очакващи само  :bfp1: :crossfingers: стискам палци на всички и си ви прегръщам :bighug:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #41 -: Август 25, 2008, 13:49:11 pm »
Мики, смайлбейби, успех, милички!
Стискайте здраво краченца и не ги пускайте тези лелки.
Благодаря ви и за подкрепата за токсото - аз съм спокойна, знам, че Бог е с мен и още повече си мисля, че това ще е от минала инфекция (дай Боже), защото аз от мъничка обожавам котките и съм ги прегръщала и целувала до безкрай. И то селски външни котки - всякакви  - дано наистина е за това и имам антитела и дано е като шарката - като си я карал веднъж да имаш антитела и да не се заразяваш повече.....

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #42 -: Август 25, 2008, 13:53:34 pm »
Мики, смайлбейби, успех, милички!
Стискайте здраво краченца и не ги пускайте тези лелки.
Благодаря ви и за подкрепата за токсото - аз съм спокойна, знам, че Бог е с мен и още повече си мисля, че това ще е от минала инфекция (дай Боже), защото аз от мъничка обожавам котките и съм ги прегръщала и целувала до безкрай. И то селски външни котки - всякакви  - дано наистина е за това и имам антитела и дано е като шарката - като си я карал веднъж да имаш антитела и да не се заразяваш повече.....

Аз съм със същите притеснения ,момичета -не стига че от малка мачкам всякакви котки ами сега имам и куче.Втретия месец съм но не смея да си направя изследване още по малко мога да се разделя с кучето си -все пак си е ваксинирано -и си го имам като член на семейството , но сега като чета пак ме обзахе големи притеснения -направо незнам вече..... :(

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #43 -: Август 25, 2008, 14:12:27 pm »
хей naskomimi,  благодаря ти ,че си ме вкарала в списъка с ловуващите :thankyousign:

така още повече се чувствам една от всички вас-thank you
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #44 -: Август 25, 2008, 14:15:18 pm »

ОЧАКВАЩИ   :bfp:      

mikivl                   24.08
  anjela80                 24.08
  Smile_baby               25.08
  parsi                    27.08
  Meggy                    27-28.08.
  viki_vat                 28.08
  marina75                 01.09
  daninaa                  03.09

ЛОВУВАЩИ  :00001754:

megis     
   rossy*
   еvita1717
   djina76
   eli_v
   anastacia682
   vulpecula_m
   tangra
   hriska
   rositka13
   desita77
   krassita
   luba_boiko
   svetal4y
   saraapl
   Tanita13
   tancheto
   muca82
   malkoto_dqvolche
   Джиджи-биджи
   mimcheto_85
   tan_4e
   meg4o
   Candygirl

Ами хайде, де! Ама айде - аз ще те сложа - дано съм ти на късмет! :crossfingers: :eggsperm: :bfp1:

*
« Отговор #45 -: Август 25, 2008, 14:20:00 pm »
Някой знае ли нещо за Дими от няколко дни я няма нито във форума нито в скайпа и се притеснявам за нея? :( Дано само не се е случило нещо!

*
« Отговор #46 -: Август 25, 2008, 14:24:53 pm »
Някой знае ли нещо за Дими от няколко дни я няма нито във форума нито в скайпа и се притеснявам за нея? :( Дано само не се е случило нещо!
За тази Dime ли става въпрос?
Ако е за нея днес пишеше в темата за графиките.
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #47 -: Август 25, 2008, 14:33:00 pm »
За тази Dime ли става въпрос?
Ако е за нея днес пишеше в темата за графиките.
Не, за едно друго Дими, дето отскоро пише в седмичната - много приятно момиче, но имаше притеснения за цветна бременност и затова се притесняваме... Че последно всички лекари така й казваха...

« Отговор #48 -: Август 25, 2008, 14:40:07 pm »
Аз съм със същите притеснения ,момичета -не стига че от малка мачкам всякакви котки ами сега имам и куче. Втретия месец съм но не смея да си направя изследване още по малко мога да се разделя с кучето си -все пак си е ваксинирано -и си го имам като член на семейството , но сега като чета пак ме обзахе големи притеснения -направо незнам вече..... :(

Така, сега, малко разбор:
- токсоплазмоза се предава от котки, не от кучета
- това, че не си изследвала токсоплазмозата преди/веднага след установяване на бременност е чиста проба безотговорност. Беж в лабораторията да си направиш изследвания, и да знаеш какво е положението.
- Токсоплазмоза се предава при неспазване на добра хигиена. За справка - от 4 годишна възраст, та до скоро (едно 30-на години) гледам и живея с котки, токсо не съм! карала.

Така че, няма какво да те "обземат големи притеснения", това, което трябва да направиш е да отидеш в най-близката лаборатория, да се изследваш, и да вземеш съответните мерки, които НЕ включват изхвърляне на животното от къщи.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #49 -: Август 25, 2008, 15:15:26 pm »
Аз съм със същите притеснения ,момичета -не стига че от малка мачкам всякакви котки ами сега имам и куче. Втретия месец съм но не смея да си направя изследване още по малко мога да се разделя с кучето си -все пак си е ваксинирано -и си го имам като член на семейството , но сега като чета пак ме обзахе големи притеснения -направо незнам вече..... :(

Така, сега, малко разбор:
- токсоплазмоза се предава от котки, не от кучета
- това, че не си изследвала токсоплазмозата преди/веднага след установяване на бременност е чиста проба безотговорност. Беж в лабораторията да си направиш изследвания, и да знаеш какво е положението.
- Токсоплазмоза се предава при неспазване на добра хигиена. За справка - от 4 годишна възраст, та до скоро (едно 30-на години) гледам и живея с котки, токсо не съм! карала.

Така че, няма какво да те "обземат големи притеснения", това, което трябва да направиш е да отидеш в най-близката лаборатория, да се изследваш, и да вземеш съответните мерки, които НЕ включват изхвърляне на животното от къщи.

Благодаря ти за бързия отговор rally_pat!!
Тази седмица ще отида предполагам в хеи се правят-просто ме е страх от резултата затова досега не съм отишла  :oops:

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #50 -: Август 25, 2008, 15:40:34 pm »
Хей Банда здравейте и от мен!!!!
Надявам се несъм изпуснала много, ама днес ми стопиха гьона - то бива една седмица  :balk_177: ама после ти стопяват душичката  :balk_121: officespace.
Днес само мернах че снимките от моят апарат не съ се качили, довечера ще се постарая, оставих ги уж да се качват  8O.
Боби, Вили, Парси Любе Светле и всички много ми липсвахве, силно ви прегръщам и целувам.
 :bighug:Вече съм на линия, но главата ми вече не е.
Любе, душа няма отказване от нас, дай твоето компютърче да ти го оправя, преди да стана скучен счетовидетл се занимавах с компютри, така че безплатно поправка за да ни наблюдаваш всичките иначе нестава така  :bighug:
Вили  :crossfingers: за резултатите ще ги чакам с теб.
Боби, Боби все на теб ли мила, толкова се смях с тези ключове и това целуване на майката земя.
Парси почиваш ли си, почивай си и за нас.
Много дълго стана. Светле оправихте ли къщата, егати ужаса, добре че си имаш гонино свеки да ти помага.
Обичам ви всичките, целувки.

*
« Отговор #51 -: Август 25, 2008, 15:47:27 pm »
Eee,Bibica стига тая почивка :D.Шегувам се разбира се-надявам се да сте си изкарали хубаво,а не като на Боби екшъните :D.Айде аз отивам да сготвя нещо,че...трябва да се яде.До после

« Отговор #52 -: Август 25, 2008, 15:48:43 pm »
ЕЕЕЕЕЕЕеее,Биби,изчака ми се чакалото да си дойдеш!!!!Разказвай как ви мина почивката,ти как си??
Айде качвай снимките от твоя апарат! :D
*
« Отговор #53 -: Август 25, 2008, 15:56:09 pm »
ЕЕЕЕЕЕЕеее,Биби,изчака ми се чакалото да си дойдеш!!!!Разказвай как ви мина почивката,ти как си??
Айде качвай снимките от твоя апарат! :D
Вили,ще те трепкам.Цял ден те дебна,а тебе никаква те няма.Е,сега ми падна-зарязвам и готвене и чудо.Какво стана с твоите изследвания?

« Отговор #54 -: Август 25, 2008, 16:00:03 pm »
Кои от всичките,Парси?!?Че те нали през ден ги правя и вече не знам за кои питаш :DА иначе тая сутрин звънях до Медикус за токсото и обещаха,тъй като не са пристигнали резултатите още,следобед да се обадят до Софето и да ми се обадят после на мен да ми кажат.Ама викам да изчакам още половин час и пак да им звъня,чене издържам вече.А ако питаш за другите последните,резултатите съм ги писала в дневника.Ма не знам кво означават.Ей ся си записах час за четвъртък за ендокринолога,пък той ще каже кво показват.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #55 -: Август 25, 2008, 16:01:52 pm »
Ей Вили, беше супер, само двамата, то беше плаж, море и още нещо - СЕКС, разбира се, много добре, ама пуста алергия пак ме нападна от слънцето, та така, като се прибера вкъщи ще пусна снимките, че сега съм на работа.Вили видях табелата Белозем, ама нали ти нямам телефона иначе щяхме да пием по кафенце.
Парси мили стига с готвенето, днес е понеделники не се яде, шегувам се.
Боби стига си работила, аз нямах твоите преживявания.
Абе милото каза че ме е хванала една такава тежка летаргия,  8O, ама аз си почивах най много от това да не мисля за тъпото ДДС и осигуровки.
Целувки на всички.

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #56 -: Август 25, 2008, 16:11:52 pm »
Аа работа ще им се не знае, от понеделник съм в отпуска 2 седмици - ама екстра ще ми дойдат.Градината не работи и се чудя какво точно ще правим толкова време вкъщи. А сетих се още малко от екшъна, щото гледам добре се забавлявате а, търкаляхме си се бая ние с тази ненапомпана гума като пате се клатихме и на аварийки, а другите хвърчат около нас. В някой момент звъни свекърва ми и вика - да закарате Иван (момчето в квартирата, на което бяхме) до квартирата му в София - Люлин нам кой си район. Такъв истеричен смях в колата - а то ние с мъжа ми, сестра му и въпросното момче, и почнахме да се шегуваме, че би било добре поне до границата да го добутаме горкия.След тези преживявания набожни станахме - то не бяха молби то не беше чудо. Ама така е, който не си носи резервния ключ :BangHead:
*
« Отговор #57 -: Август 25, 2008, 16:35:42 pm »
Вили,за токсоплазмозата говоря-звъня ли им пак?Дано всичко е наред :)

*
« Отговор #58 -: Август 25, 2008, 16:51:19 pm »
Привет момичета  :bighug:
Аз рядко се включвам напоследък, че още ми е кофти от случилото се (миссед) и знам, че скоро няма да съм нито в единия нито в другия списък  :(
Пожелавам ви да изпълните новата темичка с много +++++
Гледам, че сте подхванали тема за изследванията, та аз ще си ги правя тези за токсото, но исках да питам дали някой знае това микоплазма що за животно е  :?

P.S. Ще може ли да ме махнете в следващата тема от успелите мами  :( поне за сега ....
« Отговор #59 -: Август 25, 2008, 16:54:39 pm »
Кайли,миличка,много ми е приятно да видя че си по-добре  :)
Бъди сигурна,че още след няколко месеца отново ще си при успелите мами :goodluck:
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си