0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания!(25.08-31.08)
« Отговор #300 -: Август 29, 2008, 13:36:10 pm »
О'к,няма да се намесвам повече..
*
« Отговор #301 -: Август 29, 2008, 13:36:56 pm »
В твоята тема за токсоплазмоза има доста подробна статия за болестта
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #302 -: Август 29, 2008, 13:37:06 pm »
Миме,за съжаление колкото и да е рязка Любето е права.Наистина се лекува но не е шега работа,така че и моят съвет е да вземеш бързи и адекватни мерки.Съжалявам :(
Аз не съм се отказала и предприемам мерки.
Следобяд ще ида при паразитолог и той най-ясно ще ми даде отговор на базата на резултата от изследването и от това, което ще направя след 10 дни, за да се проследи дали е толкова опасно и дали има нарастване на стойностите.

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #303 -: Август 29, 2008, 13:43:10 pm »
Може ли Миме да те попитам какво според теб означава подкрепа и надежда,защото ако надеждата и подкрепата се изразяват в спестяване на истината и фалшиво "всичко ще е наред" ..

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #304 -: Август 29, 2008, 13:43:52 pm »
В твоята тема за токсоплазмоза има доста подробна статия за болестта
Прочела съм я, но както и да е.
Най-ме е яд на това, че бяфте първите, които потърсих за утеха и исках да ми дадат кураж.
Да повторя изследването, че нали и при игг-то ми са два абсолютно различни резултата, че нищо не се знае, докато не говоря с паразитолог един, друг, за да съм сигурна какво става, но....
Много съжалявам...

*
« Отговор #305 -: Август 29, 2008, 13:52:17 pm »
Съжалявам за това.. Наистина е голямо пазенето.. Целувам те!

Това ли имаш в предвид?!

Другото го написах защото смятам че истината НЕ трябва да се спестява , колкото и да е тежка тя.. Но както и да е..Вече ще знам как да контактувам с теб!

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #306 -: Август 29, 2008, 13:57:53 pm »
Здравейте момичета,
нещо май днес напрежението е голямо,за това и аз да се включа,че ако мога да го понамаля....

Миме,надявам се бързо да разбереш какво се случва с тази гадна  токсо. и да се оправиш,стискам ти палци и слушай докторите!
  Аз да кажа,че вече не съм сред ловуващите,от сутринта бях по лекари и се установи,че имам киста,а отидох на лекар понеже кръвнах от снощи и сутринта,но не е леко зацапване като при О. и се притесних!Не е като и при цикъл,абе...средна работа.Та нямала съм О от мин. месец,тя е от по-миналия и си е разтяла гадната!и този няма да имам,изписа ми Дуфастон и после пак при нея и така. :nurse_1: :balk_144:
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #307 -: Август 29, 2008, 13:58:13 pm »
Може ли Миме да те попитам какво според теб означава подкрепа и надежда,защото ако надеждата и подкрепата се изразяват в спестяване на истината и фалшиво "всичко ще е наред" ..
Никога не се знае, че фразата "Всичко ще е наред" няма да е вярна, нали?
Тази фраза се казва наистина, защото се вярва, че е така - никога не съм мислила, че е фалшива фраза и когато съм я изричала е имало за цел да успокои човек, но и защото вярвам, че е така......

*
« Отговор #308 -: Август 29, 2008, 14:01:28 pm »
Цитат
Никога не се знае, че фразата "Всичко ще е наред" няма да е вярна, нали?

Ми пожелавам ти го! Но ако се касаеше до мен ,нямаше да разчитам на това.. Пак повтарям че вече ще знам как да контактувам от тук нататък...
*
« Отговор #309 -: Август 29, 2008, 14:02:48 pm »
Момичета, това не е хубаво!!!Няма причина да се карате и да се обвинявате!!!
Мими е притеснена и лесно ранима в момента!!!Люба пък е реалист и предпочита да казва истината в очите!
Моля ви не се карайте - така няма да си помогнем!
*
« Отговор #310 -: Август 29, 2008, 14:04:57 pm »
Момичета, това не е хубаво!!!Няма причина да се карате и да се обвинявате!!!
Мими е притеснена и лесно ранима в момента!!!Люба пък е реалист и предпочита да казва истината в очите!
Моля ви не се карайте - така няма да си помогнем!

Истината тук не е полезна за никого..Само дежурни фрази и тва е.. Направо съм шокирана..
*
« Отговор #311 -: Август 29, 2008, 14:07:41 pm »
ОЧАКВАЩИ   :bfp:

mikivl                   24.08
  anjela80                 24.08
  viki_vat                 28.08
  marina75                 01.09
  megis                    01.09
  daninaa                  03.09

ЛОВУВАЩИ    :eggsperm:

nimika
   rossy*
   еvita1717
   djina76
   eli_v
   vulpecula_m
   tangra
   hriska
   rositka13
   desita77
   krassita
   luba_boiko
   svetal4y
   saraapl
   Tanita13
   tancheto
   muca82
   malkoto_dqvolche
   Джиджи-биджи
   mimcheto_85
   tan_4e
   Candygirl
   disi
   Smile_baby
   ladytoni
« Отговор #312 -: Август 29, 2008, 14:10:51 pm »
Здравейте момичета.
Аз предпочитам да ви чета. :P
Вики- късмет и съм убедена че си бременна.
Миме- успокой се.
Любе- и ти се успокой.
Момичета- днес е петък.Утре и другиден ще си почиваме. Я се усмихнете. :P
*
« Отговор #313 -: Август 29, 2008, 14:16:07 pm »
naskomimi според мен трябва да започнеш с антибиотика, дори и да се съмняваш, че си бременна. Сподели това с паразитолога и виж какво ще ти каже той. Това е най-правилния начин. Ако си бременна ще се увреди плода, ако не стане най-лошото, но ако не се лекуваш ще навредиш още повече на себе си.
Аз неискам да взимам стана в спора, но и аз мразя фразите от сорта на "всичко ще е наред" когато е очевидно, че има проблем. Съдя по себе си, имам проблем и такива реплики ама изобщо не ми помагат, а само взетите мерки за решаването му.
Дано всичко се оправи ще стискам палци  :crossfingers: и те гушкам много  :bighug:
*
« Отговор #314 -: Август 29, 2008, 14:28:39 pm »
Миме,след работа отиваш ако трябва на частно да ти изписват антибиотици.. Като свърши курса на лечение пускаш ново изследване и дано е минало всичко.. Съжалявам за това.. Наистина е голямо пазенето.. Целувам те!
Как ще пия антибиотици, миличка, като незнам дали съм бременна или не?!?!
Рано ми е и за кръвен и незнам какво ще правя....

Мими като отидеш на лекар му кажи ,че правите опити за бебе,че имаш съмнение за бременност и той ще предцени какво да ти изпише.
Не всички антибиотици са противопоказани при бременност.
*
« Отговор #315 -: Август 29, 2008, 14:34:14 pm »
И аз мисля, че ще се съобразят с притесненията и!
*
« Отговор #316 -: Август 29, 2008, 14:35:30 pm »
Хубава работа! Тази седмица изоставаме с положителните тестчета и взехме да се дразним :)
МИР И ЛЮБОВ!!!
Не забравяйте, че сме тук, за да се подкрепяме и да си даваме кураж.
Миме, стискам палци да си се притеснявала излишно. Не си вкарвай излишни филми преди да си разпитала доки надълго и нашироко.
Аз пиша рядко напоследък, но ви чета. Реших да го давам по-кротко вече. Явно бебетата не стават с искане и препиране, а просто когато им дойде времето :) Вярвам, че моето време ще дойде, вярвайте и вие!
« Последна редакция: Август 29, 2008, 14:38:01 pm от nomine »
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #317 -: Август 29, 2008, 14:59:15 pm »
Пиша за последно на тази тема.
Никога не съм се уповавала на тази фраза и не съм смятала, че ей така всичко ще е наред.
Но е хубаво да ВЯРВАШ  в това - все пак темата е за сбъднатите желания и мечти, нали?!?!
Благодаря на момичетата, които ме подкрепиха наистина и наистина пак казвам - не смятам да не пия антибиотици и да чакам нещата да се оправят.
Сигурна съм, че има такива антибиотици и ще споделя притесненията си, може би е и моя грешката, че така импулсивно ви изказах всичките си притеснения, но...
Просто се надявах да получа утеха и още една от "дежурните фрази".
Явно е трудно да се произнесат.
Още веднъж ви благодаря!
Ще пиша как е минало или може би не....

*
« Отговор #318 -: Август 29, 2008, 15:08:47 pm »
naskomimi не се натъжавай така, ще вземеш мерки и ще се оправиш няма начин просто  :bighug:
Идеята ми беше - "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще" това непомня кой го беше казал ;)
« Отговор #319 -: Август 29, 2008, 15:14:26 pm »
Момичета, от много време ви следя темите! Интересно ми е много! Но вече се убеждавам, че няма женско приятелство, всичко е кал в очите. Как може да се карате за такива неща?! Наистина,когато човек има проблем, има нужда някой да му каже, че всичко ще е наред (макар и да знае, 4е за сега нещата не са розоови). И аз мисля,че нещата при Мими ще се наредят и въпреки проблемите, тя ще си има страхотно бебче. Нали сте за това, да си подавате ръка и да вярвате,че има светлина в тунела, а не да се мачкате и да допълнително да се натоварвате с излишни спорове!!!Извинете, че се намесих, но май така си тръгна и НОВИЛКА!!!Повече няма да пиша!ТОВА Е!!!