0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания!(25.08-31.08)
« Отговор #20 -: Август 25, 2008, 11:16:42 am »
Аз токсото я правих във ВМИ.Също мисля е надеждна лаборатория.Но доктора ми каза,че всички лаборатории с изключение на националната могат да се заблудят от наличието на антитела и така да отчетат положителен резултата,а то просто преди време да е леко прекарана и сега да има имунитет.Аз ей сега звънях до Медикус алфа и обещаха следобед да звънят до София да питат за резултата и после да ми се обадят да ми кажат.
Направо много ме е страх да не излезе и от там положителен :(
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #21 -: Август 25, 2008, 11:23:59 am »
Здравейте сладурани,
миналия месец не успях,за това пък тази седм. ми е овулацията,така че стискайте ми палци.
А относно токсоплазмозата и според мен е доста страшничко,направи си още едно изследване.
Успехххххххх!!!!!!!!!!!!!!!!Обичайте се .................. :goodluck: :bfp:
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
« Отговор #22 -: Август 25, 2008, 11:31:09 am »
Боби,Парси
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #23 -: Август 25, 2008, 11:35:45 am »
naskomimi  най-добре иди при личната и виж какво ти е пуснала за настояща или минала инфекция и кое е положително.
Има или не бременност ако е положителна за настояща инфекция трябва да се лекува.
Обикновенно е с антибиотици-ако трябва да започнеш лечение ще кажеш,че правите опити за бебе и да вземат това предвид при изписване на антибиотика.
Иначе не искам да те плаша но токсоплазмозата може да доведе до спонтанни аборти  по време на бременноста.
Затова дори да има бременност е добре да се започне лечение.
Ами незнам - за какъв вид инфекция казва.
Май при нея е нещо общо - щом не ми казва, че е за минала, а да не се притеснявам, че може само да съм имала контакт, да съм минала и да имам антитела, след 20 дни щяло да се разбере като пуснем пак.
Така че незнам..
Утре ще ида лично да се видим и да я питам за тези работи.
А относно спонтанните аборти знам, дори много ме е яд на многото гинеколози, които съм посещавала и съм ги питала дали да пусна - не ми казват - не, защото се правело само при аборти, за да се открие причината.
А аз все се чудех и ги питах - трябва ли да стане лошото и тогава да търсим причината, а не да го предотвратим?!?!
Както и да е- благодаря за информацията.
Прегръдки!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #24 -: Август 25, 2008, 11:41:16 am »
Наскомими това ,което пускат по здравна каса за токсопламозмата е някакъв смешен титър ,който не дава никаква информация.На мен така ми изкараха акъла .в 4 месец пускам токсоплазмоза по здравна каса и излиза титър 1:1280.Обаждам се в лабораторията и питам  какво значи и тя ми вика :имате остра форма на токсоплазмоза ,обяснявам , че съм бременна и тя е категорична ,че трябва веднага аборт.Шока е невероятен.Отидох в Хронолаб -там си пуснах двата вида токсоплазмоза -сегашна и хронична.Струват 26 лв общо и излизат за два часа.Оказа се , че съм я имала някога и е в много ниски стойности.А това ,значи че си имам антитела и няма страшно за бебето.Няма как да я изкарам отново.
Доктор Даскалов препоръчва най-доброто ,ама е и малко скъпо. По негова препоръка отидох да си направя теста на КУМБС в Окръжна болница за 29 лв, а можех и в 3 ДКЦ за 2 лв.НЕ винаги е хубаво да плащаме за всичко , все пак и държавата трябва да се грижи за нас от време на време
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #25 -: Август 25, 2008, 11:48:32 am »
Здрасти, Вили :D Чете ли ни за премеждията в Гърция?
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #26 -: Август 25, 2008, 11:49:22 am »

ОЧАКВАЩИ   :bfp:      

mikivl                   24.08
  anjela80                 24.08
  Smile_baby               25.08
  parsi                    27.08
  Meggy                    27-28.08.
  viki_vat                 28.08
  marina75                 01.09
  daninaa                  03.09

ЛОВУВАЩИ  :00001754:

megis     
   rossy*
   еvita1717
   djina76
   eli_v
   anastacia682
   vulpecula_m
   tangra
   hriska
   rositka13
   desita77
   krassita
   luba_boiko
   svetal4y
   saraapl
   Tanita13
   tancheto
   muca82
   malkoto_dqvolche
   Джиджи-биджи
   mimcheto_85
   tan_4e
   meg40

Успех Танче и Мегчо
:wink:  :00001754: :cuddle: :bed: :eggsperm: :bfp1:

*
« Отговор #27 -: Август 25, 2008, 11:53:42 am »
Боби,ама на вас направо си ви е било весело :)Виленце ,целувчици душата :D

*
« Отговор #28 -: Август 25, 2008, 11:57:03 am »
Здравейте и от мен!!!
Мимче, понякога евтиното ни излиза доста по-скъпо!!!В Бодимед тая токсоплазмоза май беше 30 лева за двете /предишна и сегашна/. Виж какво ще ти каже личната и после си прецени!
Записах милото в клиниката на Владимиров за този ДНК тест за фрагментация на сперматозоидите!!!Пак ми казаха, че не се казва СДИ, а нещо си друго, но показва същото, просто метода на обработка на материала бил различен!!!Надявам се да не си дадем парите на вятъра - 185 лева са все пак!
« Отговор #29 -: Август 25, 2008, 12:06:46 pm »
Здрасти, Вили :D Чете ли ни за премеждията в Гърция?
Леееее лееееееее ,то ващо си е цяло приключение.Много гадно така в чужда страна,ама важен е финала :wink:Сори и за лелката.
Абе,Боби,Бибица кога трябва да се връщат от морето.Нещо много ми се губи?!?
*

bobi 2

• 384
« Отговор #30 -: Август 25, 2008, 12:07:27 pm »
Боби,ама на вас направо си ви е било весело
Мани мани не се маитапи така душа, че такъв ужас в живота ми не съм изживявала. Като стигнахме границата мъжът ме предлагаше да целуваме дружно родната земя, обаче беше малко рисковано да не угасне колата :lol:. Направо си представям свекър ми с какви шутове щеше да ни прибира от Гърция :lol:
Вики, като те гледам няма да се налага да правиш повече изследвания :wink:
Вили, доколкото си спомням бяха за една седмица - трябва да се връщат вече.
*
« Отговор #31 -: Август 25, 2008, 12:16:22 pm »

[/quote]
Ха дано!!!Ама този тест искам да го направим преди евентуалната лелка, дето хич не искам да идва, защото ще правим инвитро и започваме подготовка от първия ден на цикъла /дано да няма такъв/ :crossfingers:
« Отговор #32 -: Август 25, 2008, 12:17:26 pm »
Вики стискам палци за  :bfp:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #33 -: Август 25, 2008, 12:18:18 pm »
Ха дано!!!Ама този тест искам да го направим преди евентуалната лелка, дето хич не искам да идва, защото ще правим инвитро и започваме подготовка от първия ден на цикъла /дано да няма такъв/ :crossfingers:
Дано, миличка, така се надявам за теб!
Гушкам те и стискам палци!

« Отговор #34 -: Август 25, 2008, 12:20:20 pm »
Здравейте,сладурки!Има доста очакващи тази седмица.....ох... дано..всички да успеят! :crossfingers: :goodluck:
Мимка,мила,като четях какво си направила за всички на Кръстова гора,се просълзих!Благодаря ти !Дано Господ да е чул молитвите ти!Не е ли странно как винаги възниква нещо,и ние веднага се шашкаме?Не се притеснявай,Мимка,за токсоплазмозата,аз не съм много наясно,но щом момичетата са на мнение,че тези изследвания не дават много точни резултати,не се притеснявай!
Пожелавам на всички успешна седмица в бебеправенето и безоблачни дни! :jump12:
*

bobi 2

• 384
« Отговор #35 -: Август 25, 2008, 12:32:39 pm »

[/quote]
Защо не направиш първо един кръвен - достатъчно време е минало от овулацията,за да не си давате парите на вятъра :wink:
*
« Отговор #36 -: Август 25, 2008, 12:47:19 pm »
Вики,и аз стискам палци да не се стига до инвитро.Гледам че имаш време още до 28.08.

« Отговор #37 -: Август 25, 2008, 13:04:39 pm »
Привет и от мен момичета,
с пожелания за нова и много успешна седмица и тема, изпълнена с положителни тестове !!!
Миме, благодаря ти за молитвите - всички имаме нужда от това, за да се сдобием със здрави дечица. Аз също съм ходила на Кръстова гора и споделям напълно преживяното - който не е ходил, време е, с думи дори не може да се опише...
Вики, стискам палци да не се налага да правите ин витро, а още сега да се похвалиш с  :bfp:
Мики, стискай здраво крачета и първа да ни зарадваш през тази седмица!!!

А сега ви пускам поредната порция бременни вируси, с която да плъзне заразата на бременелките  :lol:
 :blowingdust: :blowingdust2:
« Отговор #38 -: Август 25, 2008, 13:26:56 pm »
Здравейте и от мен!!!
Миме, дано всичко с тая токсоплазмоза да излезе фалшива тревога, че и аз знам, че не е шега работа, една приятелка като беше бременна и откриха и лежа в болница докато се оправи...Но след този голям жест, който си направила за всички от форума мисля, че Бог е с теб и те пази :)
Боби 2 направо щях да падна докато ви четох преживяванията :jump12:, то направо като на филм ми се стори...наистина голям късмет с тези дето са ви дали батерията, че наистина няма тръгване без имобилайзер...моя мъж все взима резервните ключове като тръгваме някъде, но започна да ги взема след като ведкъж и нашата батерия се скапа и не можахме да запалим ..добре, че бяхме в града
Вики, дано да няма нужда от инвитро :crossfingers:
 И аз си починах хубаво събота и неделя при едни познати на гости, хапнахме :eating:, пийнахме :drunk:, плувахме в басейна им :surfinga:, голям купон... ама от тоя басейн май понастинах и вчера бях с температура... :balk_138: :balk_137:
Това е за сега...още НЕ чакам, взех си едим тест и утре ще се тествам, че нямам търпение, дано да е  :bfp1:, пък ако не е ...здраве да е  :)
Успешна седмица на всички и много  :bfp: :bfp: :bfp:
*

Candygirl

• *
  • 2
  • Чакам си щъркела !
« Отговор #39 -: Август 25, 2008, 13:32:56 pm »
Хайде и аз да се присъединя към ловуващите  :wink:
Пожелавам на всички да видим двете чертички много скоро. Не губете надежда :bfp1: