Ха, здравейте и от мен.
Зори, честита Ви половин годинка и да расте все така усмихнат малкия юнак.Много щастие и късмет Ви желая.
Ултра, няма да те успокоя много с написаното, но да кажа какво е положението при нас. От 3 седмици май наистина ни изтряска детски пубертет или не знам какво.Ужаса е пълен.Реве и не знае защо, яаде когато вече е направо умряла от глад.През останалото време, ако давам ядене главата се върти във всички посоки, крие си очите и стиска яко уста.Когато вече съвсем ми мине границите и усети, че може да се случи случка почва да ми се хили и се умилква, но си остава на нейното положение, каже ли НЕ край.
Аз от цялата тая работа в началото съвсем изтрещях, но сега стигнах до там че хич ми не пука.Като не иска оставям гладна и в някакъв етап тя вижда, че няма да и обърна внимание и почва да се моли за АМ.Имах угризения, че става така, но просто вече се не трае на другия вариант цял ден да се гоним с паниците.
Това с яденето обаче в момента направо си е незначителен проблем на фона на тръшкането, коетоправи за всичко, което не е както тя иска.Вчера насред Джъмбо като наду една гайда.Така се дра, че една жена и донесе кречетало и други играчки само да не реве така.
Не знам не ми е ясно как се изтрайва с такова тръшкане дълго време.Толкова шум вдига и така беснее, че просто се чудя какво става в яслата, ако се съберат няколко тръшкащи се и в едно и също време им се прииска да се тръшкат, но скоро и това ще разберем.