Здравейте, д-р Birdie!
Много моля за съвет, защото съм много объркана, даже вече отчаяна.
Бебенцето ми е почти на два месеца, а неспирно плаче с пълна сила. Не мога да разбера какво става вече. Горкото в последните денонощия може би има по не повече от 4-5 часа сън и то неспокоен - пъшкайки, охкайки, въртейки се или на ръце. От началото на втория месец сме само на кърма - често повръща напоследък и то фонтани /според педиатърката е от преяждане/, след хранене не може да заспи по два часа /говоря за цялото денонощие/, а вече направо взе да минава към другото хранене без изобщо да успее да мигне
. Първия месец бяхме на цедена кърма и малко АМ - беше качила 1200гр. Сега обаче ми се струва поотслабнала, според кантара вкъщи е качила за 3 седмици само около 200гр
За коликите пиеше Лефакс около месец, след това Колийф, сега минахме на Инфаколик, но явно нищо не помага. Според вас това поведение възможно ли е да се дължи на коликите? А и какви са тия колики през цялото денонощие?
Няма дори 5 минути след хранене, когато да не плаче
Смятах, че е още гладна и й давах да суче. Вследствие започва да повръща, което значи, че не остава гладна и този плач не би следвало да е от глад...
Направо не знам какво да си мисля, педиатърката не ни взима много насериозно, а на мен ми се къса сърцето и редя сълзи заедно с нея без да мога нищо да направя.
Предварително благодаря за мнението и съветите ви!