Двете, посменно, малко количество, с втриване.
Редувайте-два пъти от едното, два пъти от другото.
3-4 часа едно от друго.
Докторе с риск да стана нахална ще потърся вашето мнение за още две неща:
1.Сина ми е захранен в края на 5 началото на 6 месец,оттогава до сега започна да се храни през 2 -2 часа и полвина,5-6 пъти.От тогава започна да връща мляко,което варира от края на едното хранене до началото на другото,като количество от няколко капки до една супена лъжица.Имало е дни ,ж които го усещам как му се "качва"в устата гълта го и започва да хълца.Спи доста неспокойно вечер свива се на топка,присвива крачета,което на мен ми напомня за колики.
Според педиатъра няма му нищо на детето,"връща",защото много се въртял!Вие какво мислите?
2.От 20 ден е на Вигантол по 2 капки(вкл. и лятото),по време на хранене главата много му се потеше без значение дали е топло или студено времето.Педиатъра ткатегорично отрече да има рахит,поисках второ мнение.Според което намалихме капките на една,видими белези на рахит няма,направихме изследвания и те са:
фосфор-2.01 mmol/L
калций-2.05 mmol/L
алкална фосфотаза-158 U/L
Стойностите са леко завишени и препоръча масажи.Изследванията са правени преди два месеца според вас трябва ли да ги повторим?Сега главата му се поти но по рядко.
Ако е от значение Борис се роди секцио 3750кг 51см,сега на 9 месеца е 9500кг и 76см,обиколката на главата му е 45,5.
Докторе много Ви блгодаря за търпението и отделеното време!