Здравейте Д-р Birdie,
Аз писах малко по-нагоре, но тъй като ходихме на консултация, доктора каза, че детето връща по-често защото е прехранвано и вероятно аз имам повече кърма отколкото си мисля....
Според него това се потвърждава и от наддаването: Далина се роди 2480, изписаха я 2400 и след като спря да се изхожда, и се установи, че кърмата ми е малко започнахме да даваме добавка, така първия месец тя стана 3050, а сега в края на втория е 4400, според педиатъра това е много!!!. Посъветваха ме да намаля добавката. Аз давах Фризолак, след кърмене по 120мл., горе долу през 4 часа и с нощно спане 7 часа, а сега давам по 90 или 100 мл., но Далина е по-неспокойна и започва да плаче на 2, 2:30 часа.
, тогава като не мога да я успокоя я слагам на гърда, тя се успокоява, но след кратко време пак започва да плаче....Иначе не е повръщала....така ли да остане храненето, по-често, или.....
Задавянето от прехранване ли е, че то много ме притеснява, случва се и докато спи да се връща съдържимо от стомаха и да се дави без да може да си поеме въздух, оправя се като я хвана под мишници и леко я обърна надолу , но постоянно я следя няма ли да се случи нощем докато спим...!
Извинявайте, стана много дълго...