ЗДРАВЕЙТЕ,Д-Р БЪРДИ!
ПИШЕ ВИ ЕДНА ОБЪРКАНА МАМА.СТАВА ВЪПРОС ЗА ИЗБОР НА АМ ЗА МОЕТО БЕБЕ.ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ВИ РАЗКАЖА НАКРАТКО ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.В НАЧАЛОТО КЪРМЕХ И ДОХРАНВАХ, ЗАЩОТО КЪРМАТА МИ БЕШЕ МАЛКО И ТАКА ДО 20-ТИЯ ДЕН ,СЛЕД КОЕТО МИНАХМЕ ИЗЦЯЛО НА АМ.ПО ПРЕПОРЪКА НА ДЖИ ПИ ТОВА БЕШЕ ХИП ХА.БЕБЕТО СЛЕД ХРАНЕНЕ ,А МОЖЕ И ПО-КЪСНО ИЗЛВАШЕ ПО МАЛКО ОТ МЛЯКОТО ,НО НЕ ВИНАГИ.ДЖИПИТО МИ КАЗА ДА СМЕСВАМ ХИП ХА СЪС ФРИЗОВОМ.НА МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА,СЕ ПОЯВИ РАЗТРОЙСТВО ,АКОТО СИ ПРОМЕНИ ЦВЕТА И МИРИСА,ИМАШЕ ТЕМПЕРАТУРА 37,3.ПЕДИАТЪРКАТА НИ КАЗА ,ЧЕ Е ОТ ГОРЕЩИНИТЕ И ПРЕДПИСА СМЕКТА .ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗХОЖДА 1 ПЪТ НО МНОГО РЯДКО,ВОДНИСТО ПОПИВАЩО В ПАМПЕРСА.И ТАКА 2 СЕДМИЦИ,МЕЖДУВРЕМЕННО АЗ СПРЯХ ФРИЗОВОМА И ОСТАНАХМЕ НА ХИП ХА.СМЕНИХ МЛЯКОТО С РОЗОВИЯ ХИП,АКОТО ВЕДНАГА СТАНА ЗЛАТИСТО, НО СЕ ЗАПЕЧЕ...ЗАПОЧНАХ ДА СМЕСВАМ ХИП ХА С РОЗОВ ХИП.ИЗПРАЖНЕНИЯТА СТАНАХА ЗЕЛЕНИКАВО ЖЪЛТИ,НО ОТНОВО ТВЪРДИ И ОФОРМЕНИ. КАТО НЕ СЕ ИЗХОЖДАШЕ ДО 24 ЧАСА ,АЗ МУ ПОМАГАХ С ТЕРМОМЕТЪРА,КОЕТО ЗНАМ ЧЕ НЕ Е ПРАВИЛНО, НО ТОЙ СЕ МЪЧЕШЕ МНОГО.ПЕДИАТЪРКАТА НИ ПОСЪВЕТВА ДА ГО ХРАНЯ САМО С ФРИЗОВОМ И ТАКА СМЕ ОТ 3 ДНИ.АКА САМ 2 ПЪТИ ДНЕВНО,НО МНОГО ТРУДНО С РЕВ, АКОТО Е ОТНОВО ТВЪРДО,ДАЖЕ ВЧЕРА ИМАШЕ МАЛКО КРЪВ.МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ ДА СМЕНЯМ ЛИ ПАК МЛЯКОТО ИЛИ КАКВО. ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Ужас... некомпетентност "до ушите".
Вземете Хумана 1. Продължете САМО с нея и НЕ сменяйте повече.
Не давайте "Фризовом"-той причинява диарии-от там са Ви били проблемите.
Втората груба грешка е било храненето с ХА тип мляко-НЕ давайте лечебни или специални млека без нужда!! Да се започва пък направо с ХА тип мляко е недопустимо! (..."ПО ПРЕПОРЪКА НА ДЖИ ПИ ТОВА БЕШЕ ХИП ХА"<<<-това е хипоалергично мляко за специални случаи, а не обикновено АМ!!).
Крайно некомпетентното водене на детето Ви:
*даване на ХА млека без нужда
*непознаване на факта, че"Фризовом" причинява диарии
*и от това безсмислените "лекарства за лечение на несъществуващата диария".
ме кара
със съжаление да Ви препоръчам НЕЗАБАВНО да си потърсите компетентен педиатър.
Не пишете с главни букви, моля. Като че ли викате на някого в лицето
.