Много ви благодаря д-р Birdie за бързия отговор относно ваксинациите.Сега обаче имаме друг проблем и ще я поотложим.Бих искала ако може да се допитам до Вас относно лечението на малката(тя е на 2 мес. и 20 дни).Изписаха ни Stodal ,3 x 2,5ml.,Pulmex за мазане на тялото и витамин C по половин ампула дневно.Има суха кашлица педимно сутрин и вечер,не честа,чисти гърди на слушалка,темпратура-не,зачервено гърло-не.Вчера и онази вечер повърна ,като почна да кашля(кашлицата не е продължителна ,2-3 пъти)и повърнатото беше малко слузесто, с бяла храчка според мен.Това с само,не е ли много малка за сиропи ,все още нищо прилагам.Само да добавя ,че преди около 1мес.и половина момченцето ми (на 4,5год.),кашля суха кашлица ,пи сироп Хустагил половин шише,после П Проспан едно и му мина ,имаше храчки,Т-не,гърло-не,гърди-чисти при преглед.Аз кашлям от 1 месец,вече отшумя,по 1-2 пъти на ден,съпруга ни кашля 1 седмица само,с лека храчка.Казаха че е вирус с един симптом.Надявам се да ми отговорите да прилагам ли някакво лечение.