Здравейте д-р Бърди!
Едното ми бебе Ники се изхожда доста трудно - на около три дни,другото бебе Лиза постоянно връща и повръща.Връща след хранене,повръща час,час и половина след хранене.Лекарката ни каза да даваме Фризовом и на двамата???Последствията от това са че Ники го боли коремчето още повече и плаче неистово и пак не се изхожда,Лиза не връща и не повръща,но и нея я боли коремчето и е неспокойна.Бебетата са на три месеца.
Д-р Бърди посъветвайте ме какво да предприема?Да сменя ли Фризолака на своя глава?Според лекарката това е нормално,ама според мен не е.А и за капак на всичко и сок от ябълка да им дам
оф, нямам думи просто
Благодаря ви!
И още нещо да допълня.Да направим на Ники изследвания за рахит-калций,фосфор,алкална фосфоплаза/това незнм дали правилно го разчитам/И да давам по 4капки вагинтол
и 4 ампули калциев глюконат,по 1 ампула дневно.Ники тежи 6300кг., а Лиза 5000кг. и понеже ги правим за него да ги направим и за нея,ама защо и двамата под общ знаменател не ми е ясно.Те са си отделни човечета.Иначе сме на разходка и сутрин и вечер,колкото и да ми е трудно съумявамп да ги изведа.
Пак благодаря