Да, това е себореен дерматит.
Може да третирате с Фунгорал шампоан, а после да ползвате продуктите на "Интермед" за поддържане.
Може също да опитате да размекнете коричките с "ABCDE" олио за това от фирмата "ФрезиДерм".
Да, съгласен съм че е грубо, не звучи добре, и звучи може би пресилено.
Аз не съм от хората,които както някои "организации", имат лукса да са благородни два месеца в годината, след което си плуват в басейна, живеят удобния живот, и след 8 месеца, в следващите два месеца, пак са добри,все опрощаващи, любвеобилни човешки същества, имунизиращи циганчетата в Бг. След което следва пак зареждане на батериите с "добродетел" в тихото пристанище на лукса. Виждам живота от най-тъмната му страна-поради професията.
Който е живял до, работил с тези "малцинства", много добре знае това,за което пиша, че е истина. Знае също и какъв огромен проблем са те-хронична язва, като че ли си нямаме други проблеми за решаване. Знае също, че решение на проблема с тях НЯМА-те нормален човешки живот НЕ могат да водят по природа-само агресивността им може да бъде контролирана, както и до известна степен-да живеят по-сносно и хигиенично.
Отрасъл съм в област, пълна с цигани. Още са ми пред очите тълпите Бг искащи да линчуват циганите пред съда след поредния процес за убийства, зулуми,грабежи. И това в Живковата България. После са ми пред очите циганските им жилища, през улиците на които минавах често на път за местните гробища... . Също са ми пред лицето физиономиите им, и бягащите им зад...ци, когато грабеха всеки Септември, Октомври лозетата на всички, трудили се цяла година за да имат мъничко плод за награда- с мой близък родственик като роби работехме (когато бях 13-14 годишен)цяла година, за да намерим после всичко разграбено, утъпкано,разорено.
Циганите в Гърция ЕДИНСТВЕНИ от всички нации-емигранти тръгнаха
да си продават децата-бебета. ЕДИНСТВЕНИ. Бедните албанци, пакистанци и други многострадални националности никога такива неща не посмяха и да си помислят. По този начин, циганите тотално обругаха и оплюха Бг нация в лицето на Гръцката общественост. Бг нация, като нация на свестни, интелигентни, любвеобилни и грижовни родители. Каквито сме си по природа от векове. За гърка разлика българин-циганин няма, щом е Бг поданик-тоест казват "Бг, продавачи на деца", а не "Цигани-продавачи на деца".
Пак тирада се получи... моля не ми напомняйте за Бг... моля...
.