0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
много яка игра сте заформили. я и аз да се включа Ами аз ще се опитам да му кажа и да му покажа колко много ми харесва това, което върша.а какво ще направите, ако на някой комшия алрмата на колата му пищи по цяла нощ под прозореца ви, и въпреки забележките ви той продължава да я пуска?аа, Нинчето ме изпревари ами ще си я избърша- винаги имам мнооого носни кърпи, заради сополивия си нос ами ще се опитам да говоря с него и така да предотвратя този проблем като му обясня ча така се създава неудобство за съседите и мен а ако не разбере от дума ще говоря със спайдермен и ще дойдат да я вдигнат
а какво ще направите, ако на някой комшия алрмата на колата му пищи по цяла нощ под прозореца ви, и въпреки забележките ви той продължава да я пуска?
какво ще направите, ако след като тръгнете за работа, и вече сте в автобуса или друго средство, изведнъж видите, че сте тръгнали по домашните си пантофи (на мене ми се случвало )
Какво би направила ако някои непознат ,ама съвсем непознат мъж те покани на вечеря у тях
ще се обадя на близък или на някои да потърся пари назаем