0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бащата на Мануела Горсова играе хазарт
« Отговор #20 -: Септември 02, 2008, 12:34:57 pm »
Алкохолизъм, наркомания, хранителни разстройства, пристрастеност към хазарт - все проблеми, които изискват сериозно лечение. Трудно може да се каже, че човек окончателно е преодолял зависимостта си. Винаги има поводи проблемът да се върне с пълна сила. Спомням си част от интервю, където Горсов категорично отрече да е играл хазарт. А вчера го видях да хленчи по Нова TV и да си признава, че имал нужда от помощ и че проблемите му го накарали да се върне към хазарта. За мен това е чисто лицемерие и опит да получиш опрощение както децата казват, че ги боли стомах за да не ходят на училище. Ами като толкова искаш помощ, поискай я навреме, а не когато те хванат и вече всичко си съсипал. Много се е постарал, та да отидат 100 000 лева само за 6 месеца. Отвратена съм.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #21 -: Септември 02, 2008, 20:18:04 pm »
Аз също гледах сутрешното му гостуване в Нова тв-според мен беше поза и  лицемерие и опит за сърцераздирателен и трогателен репортаж в защита на бащата...но всяка телевизия си има свое лоби и позиция.
Аз също останах много възмутена от поведението на бащата-стори ми се  ,че държанието му в разговора беше поза и фалш.
Но човека може би наистина едва сега и тепърва ще  осъзнава какво е  сторил  и съжалява .Знам ли.
Нека сам  и съвеста му да са му съдник.

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #22 -: Септември 04, 2008, 09:43:34 am »
Аз чух и за едни пари, дето Ставийски ги е дал на ръка на баща й отдавна без документ, без нищо - 200 000 - 300 000 лв. Спомняте ли когато казваха, че Ставийски уж бил дал пари, пък бащата каза, че няма такова нещо. Май доста гнилоч има още да излезе. За тях сега не се говори, щото няма доказателства, но и те са проиграни. Така твърди моят източник.
При излязлата помия изобщо не се и съмнявам, че Ставински е дал пари, които са подънали в някоя ролетка :(
Жалко че ставаме такива хора. Имал проблеми затова си създал още повече като се хванал за хазарта, или бутилката или наркотиците... Това не е никакво оправдание. Ако човек иска да си реши проблемите си взима нещата в ръце и се бори до последно - както прави жена му и детето му.
Дано Господ го накаже за стореното, а може самата катастрофа да е неговото наказание за предишни му комарджииски прахосничества  :?
*
« Отговор #23 -: Септември 04, 2008, 09:46:57 am »
Според майка ми човек плаща греховете си чрез децата си, така че нищо чудно...  :?
« Отговор #24 -: Септември 05, 2008, 11:23:13 am »
Аз се чудя и друго:
Работила съм в банков салон няколко години и съм отривала сметки за дарение - значи сметки за лечение се откриваха само при някои твърди условия: представя се епикриза, представя се документ от комисията за лечение в чужбина, че такова е препоръчано, и най-важното - пари от сметката се изплащат само директно на болницата срещу документи, никога лично. Много хора протестираха, особено за трансплантации, защото масово хората се насочваха към нелегални трансплантации в Пакистан, защото беше доста по-достъпно финансово. На хората не им е било удобно и поради други причини - трябвали са им дневни, за хотел - ама такова беше положението. Сега се учудвам какви са тия сметки на общо основание...?
Аз също се включвам в такива акции с по нещо дребно, и в тази участвах (макар само с един есемес, дето не ми е натежал финансово, то се знае) - но ми е малко гадно. А и като лъсна всякаква липса на контрол по тези акции, не знам ... поне медиите, дето са партньори, да бяха някакъв гарант, но и това - не.
Неприятна работа :(
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #25 -: Септември 24, 2008, 08:58:26 am »
Здравейте ...
на това попаднах днес
... "Вчера в интервю за news.bg бащата на Мануела - Красимир Горсов каза: Искам да спазят закона такъв, какъвто е. Ако аз бях направил подобно нещо, вече поне 6 месеца щях да съм си излежал ефективната присъда.
За мен е несериозно това смекчаващо вината обстоятелство, че Стависки е „някой". Искам ефективна присъда. Не искам да се подиграват със състоянието на Мануела.
За мен решението на Апелативния съд в Бургас е подигравка със състоянието на дъщеря ми.
Нашият живот е спрял, а животът на Максим Стависки продължава. Дъщеря ми в момента губи най-хубавите години от живота си."...

Тук е цялто интервю, ако някой иска да чете http://news.ibox.bg/news/id_1438316435
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #26 -: Септември 24, 2008, 11:35:18 am »
Не искам да се подиграват със състоянието на Мануела.
За мен решението на Апелативния съд в Бургас е подигравка със състоянието на дъщеря ми.
Нашият живот е спрял, а животът на Максим Стависки продължава. Дъщеря ми в момента губи най-хубавите години от живота си."...

Абе като гледам живота му е така спрял, че нямам думи, не му остава свободно време от висене по казина да иде до Израел при дъщеря си  8O Малко нагло, особено това за подигравките, не мислите ли?
Особено ме възмути изказването на шефа на агенцията, която ще го назначи на работа, който в интервю за някоя от медиите каза, че сега щели да съберат наново тези 100000лв., които липсваха и щели да ги дадат на Мануела и семейството й, а това на какво прилича?
Малко ми е нагло, след като са изхарчили парите за глупости пак да лъжат хората и да разчитат на добрите им сърца и съчуствие  :( Заради такива изпълнения вече престанах да давам пари за благотворителност, поне не на някакви по улиците дето обикалят и нагло просят. Тъпа работа :(
« Отговор #27 -: Октомври 23, 2008, 09:59:30 am »
Горсов пропилял 130 770 лева от даренията
-това е равносметката след направената счетоводна експертиза...

http://dnes.dir.bg/2008/10/23/news3507756.html
*
« Отговор #28 -: Октомври 23, 2008, 10:01:31 am »
Нямам думи..и този човек има смелостта да се нарече РОДИТЕЛ???
*
« Отговор #29 -: Октомври 23, 2008, 10:06:43 am »
Той дори и да лежи в затвора, кой ще върне изхарчените пари?

Този заслужава да не види повече никога дъщеря си. То има безотговорни родители, но това вече надминава всякакви граници.  :x

« Отговор #30 -: Октомври 23, 2008, 11:27:46 am »
Не знам , но като си помисля с тези пари на колко нуждаещи се би могло да се помогне...
вместо това беше убито доверието на милиони хора!
*
« Отговор #31 -: Октомври 23, 2008, 12:34:44 pm »
Ако не бяха излъчили репортажа, сега сигурно нямаше да има никави пари по сметката и "грижовния татко" - медиен герой, всичко щеше да е профукал. Как да повярваш на такъв, че милее за детето си.....
*
« Отговор #32 -: Октомври 24, 2008, 15:29:57 pm »
Направо съм стъписана.Просто нямам думи.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #33 -: Октомври 24, 2008, 15:51:02 pm »
лошото  е ,че парите дадени от  бедни  и изстрадали хора ,за да помогнат на Мануела, в крайна сметка са отишли " в  джоба "   на някой  собственик на игрална зала ,за да кара  лъскава кола  и  живее охолно.

Бащата и да получи присъда   -това няма да помогне  на семейството ,на дъщеря му  и на жена му ...На обществото  дали ще  помогне?- не !  Никой няма да с епочуства удволетворен от присъда .Удволетворение би било  Мануела да се оправи !!!

вместо това беше убито доверието на милиони хора!
  :rockon:

*
« Отговор #34 -: Октомври 24, 2008, 16:00:31 pm »
Ако не бяха излъчили репортажа, сега сигурно нямаше да има никави пари по сметката и "грижовния татко" - медиен герой, всичко щеше да е профукал. Как да повярваш на такъв, че милее за детето си.....
Мисля , че за това има заслуга Миролюба Бенатова, ако не се лъжа ...