0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
споделете след успешна инсеминация
« -: Август 20, 2008, 19:08:06 pm »
Момичета искам да попитам в тази тема тези които вече имат успешна инсеминация т.е вече са бременни от инсе ако имат желание да споделят накратко как са се чувствали по време на стимулацията и веднага след самата процедура имам предвид следващите три четири дни.Например да споделят ако нещо ги е наболявало усещания някакви в гърдите и т.н.Благодаря ви.
Re: споделете след успешна инсеминация
« Отговор #1 -: Септември 11, 2008, 15:34:00 pm »
Здравейте момичета,
днес се регистрирах, въпреки че отдавна чета мненията ви по въпроса с инсеминацията.
Утре ми предстои тази процедура за пръв път (доста дълго не се решавах!!!) - имам предвид донорска инсеминация.
Много несигурна се чувствам, предвид незнанието ми в тази област - на много въпроси не намерих отговор във форумите ... например по какви критерии избрания лекар определя кой донор е правилния ... мен дори не ме попитаха какви са ми изискванията ... например че искам да е от бяла раса ...
Малко се притеснявам ...

« Отговор #2 -: Септември 11, 2008, 15:49:09 pm »
Къде ще я правиш?
« Отговор #3 -: Септември 14, 2008, 12:54:55 pm »
Здавейте днес се регистрирах, и пиша за първи път.Аз съм бременна след инсиминация в клиника Малинов на 03.07.2008, сега съм в края на третия месец но съм малко притеснена защото имам един аборт миналата година ноември пак след инсиминация, но съм позитивно настроена че този път ще стигна до края. Забравих да Ви кажа че бебоците са близнаци. Успех на всички от нашата кауза.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #4 -: Септември 14, 2008, 14:05:46 pm »
cveti 80 - Честито  :balk_111:-много хубава новина -всичко ще е наред  -пожелавам ти  го от все сърце 

« Отговор #5 -: Септември 14, 2008, 17:40:39 pm »
Здравейте на мен ми предстои ин витро .Има ли от вас н
« Отговор #6 -: Септември 14, 2008, 19:13:03 pm »
cveti 80 - Честито  :balk_111:-много хубава новина -всичко ще е наред  -пожелавам ти  го от все сърце 
благодаря ти  :) :thankyousign:
« Отговор #7 -: Септември 14, 2008, 21:50:16 pm »
Честито и от мен!А били споделила при вас какъв беше проблема и това първо инсе ли е ти е?

*
« Отговор #8 -: Септември 15, 2008, 07:38:04 am »
В предаването бяха Антония Първанова и практикуващ доктор.Тъкмо жената реши да обясни какви пари ще се отпуснат за инвитро и настана един  постоянен спор.Така и не се разбра как и на кого ще се отпуснат пари.Само не ми се мисли спора да е бил по сценарий,защото не за първи път сме свидетели на много шум за нищо.
*
« Отговор #9 -: Септември 15, 2008, 07:42:36 am »
Извинявам се още спа,обърках темата а ма сигурно разбрахте за какво говоря
« Отговор #10 -: Септември 15, 2008, 13:33:06 pm »
Честито и от мен!А били споделила при вас какъв беше проблема и това първо инсе ли е ти е?
благодаря ти, не ми е първа имам една бременост миналата година след 3- 4 инсе, но ноември направих спонтанен аборт, и тази ми бременност е на 3 път, иначе аз имах висок пролактин а приятеля ми азоспрмия но много време загубих ме да ходим по врачки и баячки НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С ТЯХ.но миналата година ми правиха и лапароскопия на тръбите и всичко остаснало.а при тебе каквое положението?
« Отговор #11 -: Септември 15, 2008, 13:45:03 pm »
Ами при мен е зле положението,а мъжкия фактор е още по зле и от мен.Персенска ни кара да направим една инсеминация и тогава да преминем към Инвитро тъй като тръбите са ми проходими но мен хич не ми се иска защото при мъжа ми всички показатели са силно намалени и май се обезмисля но ще видим какво ще решим.Лека бременност на теб.

« Отговор #12 -: Септември 15, 2008, 14:19:15 pm »
Ами при мен е зле положението,а мъжкия фактор е още по зле и от мен.Персенска ни кара да направим една инсеминация и тогава да преминем към Инвитро тъй като тръбите са ми проходими но мен хич не ми се иска защото при мъжа ми всички показатели са силно намалени и май се обезмисля но ще видим какво ще решим.Лека бременност на теб.
защо мислиш че няма смисъл??? ние правихме донорска инсе, малко трудно се взима това решение от половинката но после е по лесно, не бързайте с ин витрото пробваи поне два пъти а е и по- евтино ако не стане от раз.незнам ти решаваш.а пукаш ли фоликулите?
« Отговор #13 -: Септември 15, 2008, 15:08:51 pm »
Не,имам поликистозни яйчници.