0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: Противозачатъчни преди ИКСИ
« Отговор #20 -: Август 22, 2008, 13:19:07 pm »
Джеси, ще мине по-бързо и по-лесно отколкото си мислиш.
Навсякъде изписват противозачатъчни преди процедура, за да изключат възможността от задържан фоликул.

На всички момичета желая положителни тестчета!

А ти? Какво направи? Използва ли замръзените или не още?
« Отговор #21 -: Август 22, 2008, 13:21:03 pm »
Аз мога да кажа , че не винаги се изписват противозачатъчни преди процедурата или може би има значение дали е къс или дълъг протокола, но на мен може би само 2 пъти са ми изписвали Диане преди процедурата, другите 2 пъти без и не е имало задържани фуликули.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #22 -: Август 22, 2008, 17:19:33 pm »
няма значение дали е къс или дълъг протокола. изписват се обикновено за да починат яйчниците и след това по-добре да реагират. също и ако пациентката е склонна да образува кисти.
« Последна редакция: Август 22, 2008, 17:29:26 pm от ocean »
*
« Отговор #23 -: Август 25, 2008, 08:40:00 am »
sne_do и аз по това време някъде трябва да съм при Владмиров, много ще се радвам да се засечем;-)))
*
« Отговор #24 -: Август 30, 2008, 13:12:19 pm »
Аз искам да ви попитам, нормален ли ви е цикъла след противозачатъните? Моя въобще немога да го опиша като цикъл-леко кафеникаво зацапване. Док. каза, че е нормално, ама нещо ме гризе и затова моля да споделите
*
« Отговор #25 -: Август 31, 2008, 08:39:07 am »
Само веднъж в живота си съм пила противозачатъчни - преди иксито. Първите 1-2 дни ми беше едно такова кафеникаво зацапване, не знаех дали да го смятам за цикъл или не, а док ми каза още на 1-2 ден да съм в София. Не исках да безпокоя док за такова дребно нещо и се посъветвах с момичетата тук във форума. След тези първи 1-2 дни обаче си тръгна нормален цикъл и тогава стартирахме. А доколкото разбирам ти си се консултирала вече с доктора си?! Не се притеснявай! Желая ти успех!

« Отговор #26 -: Август 31, 2008, 22:24:22 pm »
На мен винаги след противозачатъчни цикълът ми е оскъден и с кафеникав цвят.Когато започнах противозачатъчните преди ИКСИ-то си мислех,че може и изобщо да не ми дойде,защото ги приемах по два пъти на ден.Слава Богу дойде ми,цикълът отново беше оскъден,но не беше кафеникав,както обикновено,което ме изненада.Д-р Владимиров каза,че е нормално.Щом си се консултирала и ти с лекаря си мисля,че можеш да бъдеш спокойна.Пожелавам ти успех!
« Отговор #27 -: Септември 04, 2008, 21:00:20 pm »
Здравейте момичета!
Моля ви кажете ми като пиете марвелон как се чувствате?
Става ли ви лошо, как ви се отразява ... и въобще безпроблемно/проблемно  ли го понасяте?
Питам ви, защото и аз съм на марвелон и се чувствам ужасно, та се чудих само при мен ли е така?
*
« Отговор #28 -: Септември 04, 2008, 21:25:31 pm »
Преди иксито и аз съм пила марвелон 1 по 2т. на ден и се чувствах много добре. :)
« Отговор #29 -: Септември 04, 2008, 22:41:26 pm »
Аз също приемах Марвелон 2х1 на ден,но не съм се чувствала по-различно от него.
*
« Отговор #30 -: Септември 04, 2008, 22:54:07 pm »

severina, Аз не бях на Марвелон но също се чувствах ужасно.Ставаше ми лошо и беше доста неприятно.Наложи се да ги пия 3 месеца и на 2 месец вече бях посвикнала.Пробвай да ги пиеш вечер преди лягане,така по добре ми действаха.
  Успех!
*
« Отговор #31 -: Септември 05, 2008, 09:33:58 am »
Severina, аз пих 3 месеца други противозачатъчни (Фемоден) и ми беше адски зле.Когато се посъветвах с приятелки, всички ми казаха, че не може да ми е лошо от противозачатъчните, а че вероятно има друга причина, обаче според мене друга причина нямаше. Първия месец реших да ги пия, понеже в листовката пишеше, че с течение на времето неприятните оплаквания отшумявали. Втория месец беше декември и клиниката беше в отпуска - не ми беше удобно да безпокоя доктора заради противозачатъчни. Третия месец пък беше непосредствено преди старта на ИКСИ-то и реших, че е по-добре да не си разбутвам организма, като сменям препарата. Измъчих се. (Процедурата след това беше успешна). Ако наистина ти е много лошо, се обади на доктора си да го попиташ - може пък да ти ги смени с друг вид.

*
« Отговор #32 -: Септември 05, 2008, 10:22:02 am »
Аз в момента съм на Марвелон , но слава богу нищо не усещам, явно си е до организъм
*
« Отговор #33 -: Септември 05, 2008, 13:53:29 pm »
Първите 2-3 дни, когата започнах да вземам Марвелон два пъти по 1т., не се чувствах добре. След това явно организма свикна и нямах проблеми.
Преди втория опит вземах по 1т. дневно и нямах никакви странични ефекти.