0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
Re: графика на ivetod
« Отговор #20 -: Август 25, 2008, 08:11:41 am »
Днес Т се покачи още 36.6, /15 ден/ дали това не е ов. а миналия ден имах само една черта на теста /когато тряваше да се две/. Сега се сетих, че този ден ядох много диня и пишках много и едва изчаках 16ч за да направя теста. Хем знач, че е добре да не се приемат течности няколко часа преди. Дали е било възможно тогава да е бил + тест а на мен да не ми е отчел и затова вчера втората черта беше по-бледа. Успешна седмица на всички.
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #21 -: Август 25, 2008, 10:46:45 am »
Предполагам че опасенията ти са верни за теста но вие сте си сложли сърце така че няма проблем, за по голяма сигурност днес и утре пак сърце и после започва голямото чакане, дано да е успешно.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #22 -: Август 25, 2008, 17:01:34 pm »
Сега ни направих теста за ОВ, абсолюнто отрицателен. Ние си слагаме сърца да всеки случай, но по графиката можи ли вече да се каже че съм или съм била в овулация? Наистина съм объркана в разчитането. Всъшност е важно само резултата да е положителен.
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #23 -: Август 25, 2008, 21:41:05 pm »
Мила не се тревожи нали си слагате сърчицата, то теста може и да не отчете ОВ ако е ниско ЛХ например дано да я е имало все пак и вие да сте хванали щъркела. До няколко дни ще си проличи дали е имало или не ОВ

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #24 -: Август 26, 2008, 07:29:50 am »
Благодаря за поясненията и подкрепата. Днес Т е още по-висока 36,8. Лек и прохладен дена на всички.
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #25 -: Август 26, 2008, 13:58:44 pm »
Добре е добре е дига се БТ дано да има резултат.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #26 -: Август 27, 2008, 09:15:10 am »
Т е по-висока от вчера, дали вече може да се каже кога е била ов., питам защото други път много ме болят яйчниците, а сега нямх почни никакви симптоми? Ох, дано този месец ми щастлив.
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #27 -: Август 27, 2008, 13:44:46 pm »
Така както изглежда според БТ ОВ е била на 14 ден сърцата си ги имате и всичко е ОК, но ме притеснява защо тестовете не отчетоха, успех ти пожелавам и дано въпраки теста щъркела да ви дойде на гости.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #28 -: Август 27, 2008, 16:19:34 pm »
Вени, благодаря ти за винаги навременен и компетентен отговор.Освен, че думите ти винаги звучат подкрепящо и успокоително :D По-горе казваш, че може нивото на хормона да е по-ниско затова теста да е с по-бледа черта. Това означава ли, че все пак може да има овулация и съответно да настъпи бременност или като е по-носко нивото това е невъзможно? И все пак дано да се е получило. Ние направихме каквото можахме. Сега ще чакаме и ще видим.
П.С. На 13 ден е когато пих много течности и пишках през половин час тогава може да е трябвало да е полож./затова следващия ден показа втора по-бледа черта/, а може би това са моите мисли само за да успокоя. Казвам го по повод предположенията ти че на 14 ми е била ов. Възможно ли е това?
Дано постът ми не звучи много объркващо.
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #29 -: Август 28, 2008, 14:20:25 pm »
Здравей мила,ниското LH мисля че значи че не е имало ОВ но при тебе ема нещо друго ти на 14 ден не си правила тест което е било фатално защото на другия ден след ОВ теста също е отрицателен, значи на 14 ден теста може да е бил и положи, така че не се тревожи сега стой и чакай спокойно и нещата ще си дойдат на мястото. Целувки и успех.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #30 -: Август 29, 2008, 21:42:28 pm »
Благодяря ти мила :D То, нищо друго не ни остава освен да чакаме и да се нядяваме, дано този тъп имаме усмех пу-пу. Днес Т е 37.0, а вчера 36.8 дано да е за добре. Целувки и се радвам, че ми помагаш. Моля те хвърляй от време на време по едно око на графиката ми. :D
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #31 -: Септември 01, 2008, 07:11:34 am »
Вчера пътувахме и си измерих Т в 4.30 беше много ниска 36.7, а днес е 36.9, общо взето се колебае с 0.1, това в нормите ли е? Нали казват, че втората половина Т не трябва да се колебае?
« Отговор #32 -: Септември 01, 2008, 09:51:50 am »
Не се притеснявай чак толкова, направила си каквото трябва/имаш си доста сърчица/, а пък да става каквото ще, нали така? Има и много странни бремени графика. Стискам палци и търпение. Успех!!!

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #33 -: Септември 04, 2008, 17:46:20 pm »
Мила здравей, до тук графиката ти е добре ако БТ се покачи малко дано чудото да е станало и да си най щастливата жена след няколко дни.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #34 -: Септември 04, 2008, 17:54:54 pm »
Благодаря Вени за окуражителните думи, дано си права пу, пу. През два дни ми се налагаше да ставам в 4-5 часа и тогава Т е с по- ниски стойности, но иначе е 36.9. Аз си купих живачен Т, но тъй каго бях почнала месеца с дигиталния , реших да продължа с него за да не се объркам / и затова са по-ниски стойностите/, а следващия ще бъде със живачния. Е дай Боже да не се наложи
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #35 -: Септември 07, 2008, 09:39:00 am »
Здравей миличка гледам БТ е добре дано да не пада надолу и след ден-два ти пожелавам да си приготвиш тестчето и да е :bfp: успех.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #36 -: Септември 07, 2008, 09:40:23 am »
Здравей миличка гледам БТ е добре дано да не пада надолу и след ден-два ти пожелавам да си приготвиш тестчето и да е :bfp: успех.

« Отговор #37 -: Септември 07, 2008, 11:37:25 am »
 На кой ден мислиш ,че е била овулацията? БТ е много добра до момента! Късмет!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #38 -: Септември 07, 2008, 16:27:24 pm »
Мисля, че на 13 ден от теста трябваше да ми е положителен, но целия ден ядох много диня и пишках през половин час и в 16 часа когато си правих теста урината ми беше само вода, показа отрицателен /това го схванах след два дни, хем знам правилата за тестовете/. На другия ден 14, когато нищо не съм писала /дали е полож. или отриц./ теста показа бледа втора черта, така че по Т мисля че Ов е на 14 ден, разбира се ако е вярна хипотезата за неправилното правене на теста. Предпочитам да е така, дай Боже, пу, пу. А а много би благодаря момичета че ми помагате. Успех и на вас :D и целувки
« Последна редакция: Септември 07, 2008, 16:29:44 pm от ivetod »
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #39 -: Септември 09, 2008, 18:22:49 pm »
Дойде отвратетелната гадина, мразя я :( Този месец на инсеминация