0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графика на WooferJ
« -: Август 18, 2008, 15:46:32 pm »
Здравейте, момичета! От този месец засичам овулацията си и за нещастие май не е много добра, след доказана еднометриоза отстранена киста на ляв яйчник и огнища по десния последвала шест месечно лечение с диферелин, докторът ми препоръча да си меря базалната температура, след като ми свърши първият цикъл след лекарството започнах да меря температурата си, тестът показва ,че трябва да настъпи овулация, но температурата ми се вижда много ниска, много ми е притеснено, защото губя време добре е веднага след Диферелина да се забременее, тъй като да рецидивира е твърде вероятно, ще съм ви благодарна да погледнете графиката ми и да ми кажете какво мислите, още тези дни ще ида на лекар , дано не е лошо, а ако и след този цикъл нещата не потръгнат ще се ориентирам към инвитро!
Благодаря ви предварително момичета, успех на всички!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: Графика на WooferJ
« Отговор #1 -: Август 19, 2008, 14:31:46 pm »
Здравей мила днес БТ ти е добре, дори много добре бих казала ако ОВ наистина е била на 18 ден бт доста бързо се покачи това е добре, жалко че на 19 ден нямате сърца, но това може и да не е проблем дано, не се притеснявай за бт така е много добре може да се покачи още малко и да си остане такава успех и дано още с първата си графика да имаш късмет.

« Отговор #2 -: Август 19, 2008, 17:04:41 pm »
благодаря за отговора Вени, ти си слънце да знаеш! Надявам се поне този месец да съм имала овулация, да не съм задържала фоликул и т.н , но всичко става! Мисля,че този месец нищо не сме направили с мъжа ми , нито ме болят гърдите нито каквито и да е било симптоми, аз също имам такова усещане ,че овуто е на 18 - ти тъй като тогава много доста ме опъваха яйчниците и дори се сещам ,че много ме беше яд ,че не можем да правим сърца, защото съпругът ми беше в командировка, но пък ми е интересно защо докторите казват, че трябва да се прави секс през ден дори и във фертилните дни, честно да ти призная малко съм объркана! Дано този месец като отида при гинеколога да не е отново някоя гадост! То се е видяло ,че този месец няма да стане нашата , но стискам палци и се моля с две ръце в най- скоро време да огрее слънчице и на нашата уличка!
Много прегръдки от мен!
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #3 -: Август 23, 2008, 09:20:02 am »
Мила до тук БТ е супер, дано да имате успех

« Отговор #4 -: Август 23, 2008, 09:51:18 am »
Миличка, мисля че О. е била на 19/20ден от МЦ :)
Ако е така и имаш ЛФ-14дни,тогава е малко рано за тест.
БТ ти е супер :) стискам палци да е станало и скоро да видиш две чертички на теста :)

« Отговор #5 -: Август 23, 2008, 23:04:37 pm »
WooferJ,хубава графика се заформя,дано... :crossfingers:Не бързай с тестовете.
« Последна редакция: Август 23, 2008, 23:06:09 pm от rouzi-anna »
« Отговор #6 -: Август 24, 2008, 14:37:13 pm »
Благодаря, ви много за милите думи момичета, ще стискам палци всичко да е наред, колкото и да не ми се вярва ,че е станало нещо този месец, нямам абсолютно никакви симптоми, но......., ще видим какво ще стане до края на другата седмица!
Много целувки от мен!
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #7 -: Август 24, 2008, 20:17:10 pm »
Миличка здревей, първо за теста оня ден ти биши супер рено, иначе БТ е прекрасна дано чудото да те споходи още този месец, тест можеш да направиш най рано на 31-32 ден преди това няма да отчете, дано все пак да имаш положителен резултат когато го направиш.Успех и целувки.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #8 -: Август 25, 2008, 10:51:46 am »
Пу-пу-пу прекрасна БТ имаш дано да те зарадва много скоро.

« Отговор #9 -: Август 25, 2008, 11:03:02 am »
Браво, БТ е супер, дано се задържи така висока и да не пада. Стискам палци. Пу-пу

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
« Отговор #10 -: Август 25, 2008, 12:36:25 pm »
И аз се присъдинявам към мненията за суперската температурка и ти стискам палци,че остават само 2-3 дни.Много се надявам чудото да се е случило! :hug2:
« Отговор #11 -: Август 25, 2008, 12:47:05 pm »
Мила WooferJ, просто БТ ти е идеална и защо ли си мисля, че до дни ще видиш  :bfp:
Много целувки и  :bighug: от мен.

« Отговор #12 -: Август 25, 2008, 14:34:34 pm »
 :bighug: Ох, момичета много благодаря! Дори не смея да се надявам, казвам ви това безсимптомие направо ме разбива,само започнаха леко да ме наболяват гърдите от страни, дори яйчниците ми от няколко дни се ме наболяват!
Днес ходих с моята приятелна на лекар, тъй като детенцето и хванало някакъв вирус, стоях  в един ъгъл притисната от майки и деца и се почувствах толкова самотна за кой ли път, стиснах очи и си го пожелах от цялато си сърце!
Стискам палци за себе си и всички чакащи, дано нашето малко, сладко чудо стане, ако не вяра и продължаваме напред!
Прегръщам и целувам всички вас!
« Отговор #13 -: Август 25, 2008, 14:48:29 pm »
Не се притеснявай, че нямаш никакви симптоми. Аз когато забременях със сина ми - като изключим липсата на менструация, изобщо нямах никакви признаци, че може да е станало чудото. Едва в началото на втория месец започнаха да ме болят гърдите и това беше всичко, дори не ми се гадеше. Просто карах изключително лека бременност. Пожелавам я на всички момичета.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #14 -: Август 25, 2008, 15:01:29 pm »
Мила WooferJ, страхотна графика дотук!
От сърце ти желая Бог да е чул молитвите ти и да ти е пратил вече най-прекрасното чудо!
Прегръдки и успех!
:bighug: :blowingdust: :bfp1:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #15 -: Август 26, 2008, 07:24:09 am »
Ох, температурата ми май започна да пада!Ще видим утре как ще е и смятам да си направя тест! Ако е отрицателен  значи работата е ясна!
 :bighug:
« Отговор #16 -: Август 26, 2008, 10:24:43 am »
Миличка,стискам палци и утре да я няма лелката,а вместо нея на твоето личице да грейне усмивчица.Това падение в графиката ти все още не означава нищо!Разгледах един куп бременни графики и там нормално се случват тези неща-така че до утре нищо не се знае!Успех,мила! :goodluck:
« Отговор #17 -: Август 26, 2008, 10:39:04 am »
Благодаря ти Нели, тези дни ще отида на лекар така или иначе, тъй като базалната температура си меря по препоръка на гинеколога ми! Притесняват ме толкова много факти след тази гадна ендометриоза, че всяка една секунда изкачат по още няколко! Я овулация, непукащи се фоликули, некачествени яйцеклетки, неща присъщи за тази мръсна еднометриоза .............! Ох, никакво настроение нямам от дни насам, на всичко отгоре живот и здраве в събота заминавам на почивка в Испания такова желание имах, а сега, точно тогава ще бъда и неразположена, голям късмет!(
« Отговор #18 -: Август 26, 2008, 10:40:55 am »
 Може изобщо да не дойде МЦ ! Стискам палци!
*
« Отговор #19 -: Август 26, 2008, 12:08:32 pm »
Цитат
живот и здраве в събота заминавам на почивка в Испания такова желание имах, а сега, точно тогава ще бъда и неразположена
Нищо не се знае :wink: