Милички , здравейте отново! За съжаление моят цикъл още го няма и съм доста претиснена!!! Вече ще станат почти 2 месеца на 11.09!
Що се отнася до въпроса ви отговора ми е следния: Това което чух от доки след като устаови, че няма сърдечна дейност и е спряло развитието си беше: следващия път ще трябва да пие6 дуфастон до 4 месец!
От там нататък след моите питания разбрах следното : Значи моето лечение беше проведено с препарата от декември 2007 до март 2008 , като искам да уточня , че аз сама спрях лекарството защото качих 10кг за този период и уговорката с доки беше за лечение за този период. След това дойде първия цикъл след като спрях лекарството и това беше после си забременях и това беше най прекрасно!
Искам да уточня за да не се обърка някой. Моят Цикъл се нароши в следствие на стрес и качени кг. И последва ходенето по доктори!
В момента съм на етап , че ще направя всичко възможно да си въстановя кг те за да подтикна работата на органите , защощо и вие знаете че ако започна пак с лекарства и хормони ще стане още по - тежко положението с кг те!!!
Желая ви на всички от сърце много успехи и целувки и да си заформим нова темичка с сладки коремчета!