Добър деееееееееен!
ЧЕСТИТО ШУШЕНЦЕ!!!!!!!!!!!!!!!Много,ама много се радвам за теб!Айде момичета и нашия ред наближава,усещам го!
Аз си записах час за ендокринолога за утре преди обед.Лошото е,че ще отида там направо от работа и няма да съм спала,но това е малка жертва.Важното е човека да каже какво ще правим и да дава да лапам хапчетата,та да се оправят вече нещата
Светле,тва ващо край няма.Май преди да изградите къщата нагоре,парво ще се порути отдолу. :wink:Ма кво ти пука,вие ще живеете на новопостроеното.
Но новото Меги,благодаря ти,че сподели историята си с нас.Помолих те за товя,защото понякога пишат момичета,които нямат реални проблеми в забременяването,а ние си мислим,че имат.Та по-добре е да знаем,за да можем да помогнем,ако можем и има нужда.Надявам се скоро да се преборите с вашия проблем и да станете притежатели на чудо!
А за поста на Новилка-не знам какво да кажа,освен че съм възмутена,затова повече няма да коментирам.
Любе,и ти моля ти се не го приемай толкова навътре,че щъ смачкам.Каквото било-било,ние си продължаваме напред,с едно наум,и няма да позволим случилото се да се отрази на отношенията ни в темата.
А на новите момичета,няма правила и разделяне какво пишат и правят по-старите и по-новите в темата!Всички тук сме равни!И в болката и в борбата си,по същия начин и в постовете си.
Ей,понякога така яхам метлата,че.........