Добро утро дами!
На мен днешния ден ми започна по тъмно- в 4 без десет.Тук във Варна се изля такъв порой дето не бях виждала от...предния път като валя май...Трещя , святка...Но най-лошото е, че ние както споделих със вас правим ремонт и нямаме покрив. От 4 и 20 събираме вода .Падна едно огромно парче от мазилката на тавана върху клетките с птичките ми. Горе на покрива имаше 20см море.Мятахме яко с метлите сички без зетя. В кенефа заваля яко по едн време щото има дупка за тръбите на новия бойлер.Щяхме да го удавим зетя докато спи, че неговата стая е до кенефа...Абе ужас.
От 6 месеца сефте пих кафе преди малко, черпя и вас.
Птичките са в депресия, Зълвата е в депресия, че правиха ремонт на етажа под нас преди да почнем ние.И сега ще трябва пак като свършим ние.Аз съм в депресия, а ме чака ужасно дълъг ден-то няма изчистване сега долу-имаме си варов разтвор цимент и мазилка колкото щеш.
Сори за дългия пост , ама трябваше да споделя , че да не се чувствам съвсем сама в мъката си..
Аре хубав ден на всички пожелавам, моя ще е тежък. Ако ми остане време ще намина.
А и на всичкото отгоре се наводни мястото , където минава тока за бойлера и е спрян.Може да се наложи и да посмърдим малко..уф.