Наистина,като че ли днес няма голямо оживление...ама то все пак е събота.Мимката е на Кръстова гора и сигурно си изкарва супер
,а пък аз по цял ден се ровя в някакви стари теми,защото има доста интересни неща във форума.
Смятам да се нагърбя с тежката задача да изкажа благодарности,от името на новодошлите,публикували своя снимка в албумчето.Всички тук сте толкова отзивчиви и добрички!Благодаря ви ,че ви има
Аз реших да не се вкарвам в много филми относно моите болежки от време на време.
Оказа се че въпросния медиум-гинеколог,за който ви писах ,не е точно гинеколог,а общопрактикуващ лекар с някаква си там мижава специализацийка.Затова си казах:"Нели,време е да посетиш районната болница!"Естествено и там не ме огря,защото съм трябвала да имам писмо от личния лекар и затова моментално отидох в друга клиника и си смених GPто! Сега трябва да изчакам от 7-10 дни,за да получа писмо с новата регистрация,тогава да си направя час за лекар и тогава той да ми даде направление,а апък с това направление ако не е спешно,може да ме огрее чак 2 седмици след това....ама каквото е...То или лелката ще ми е на гости тогава...пък може и да ме подмине-ако се е уплашила от онази бележчица,която съм и сложила в календара..
Всичко хубаво от мен момичета и само положителни емоции!Току виж утре някоя от вас види + резултатче