Здравейте на всички, много неща са ставали тези дни, в които не можах да пиша, но все пак ще гледам да съм кратка.
Първо на Сушенцето честит двоен празник, по-прекрасно от това не можеше и да стане.
После на Виксънчето, мила, не знам какво да ти кажа, освен, че се надявам много бързо да се оправиш, особено емоционално. Знам, че си силна и скоро ще бъдеш по-добре с помоща на близките си, а надявам се и поне малко на нас, макар и от далеч. Целувам те и те прегръщам с цялото си сърце.
На другото Вики и на адашката - съгражданка Мегито: Аз чак не можах да повярвам, че може да има такъв резултат, дано наистина е реален, а ще се отнася до лекарствата, пише ги и в графиката ми; ф.к.,селен, цинк, алое, л-карнитин, вит. С, вит. А, вит. Е, спимен; Това е основното. А СДИ тест правихме в Плевен в центъра на доц. Конова. Обаждаш се за час и казваш, че искаш за СДИ тест, евентуално и за спермограма. Резултата излиза за около седмица.
Ами май това за сега, ако се сетя нещо ще пиша пак, че да не става много гълъг поста.