Добър ви ден!
Любе,дано да е хубава седмицата.То като гледам много народ не чака сега добри новини,но дано да си на късмет на ловуващите.И това е нещо.Пък и липсата на лоши новини си е добра новина,след миналата седмица!
Абе,то и аз миналата нова година(2007) с мойта кума (и най-добра приятелка) в първите минути на годината си пожелахме заедно да сме бременни и да си гледаме дечицата,но нейното е вече на 6 месеца.Но какво да се прави,Господ има други планове за мен.
Но да ви призная,забелязвам че през тия години на чакане и борба,на ходене по мъките и преодоляване на трудности,страшно много сме се сближили с мъжът ми.И преди,като се оженихме се обичахме(то е ясно,де),но сега още повече.Чувствам го 1 000 пъти по-близък и ако това е едно от нещата,които е трябвало да се случат докато чакаме нашето чудо,то е много хубаво.Но пък си и мисля :Dзаобичахме се много повече,сближихме се много повече-айде вече може да става бебчето,ако това е бил един от уроците на живота. :DТа така си разсъждавам аз.
Еми извинете ме за лиричното отклонение,но .....ааааааааааа и без гадни,отчаяни и депресивни настроения тая седмица.Айде моля ви се,стегнете се и продължаваме смело напред!!!!!