0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ендометриоза и забременяване
« Отговор #860 -: Ноември 10, 2008, 21:44:56 pm »
Колкото повече чета,толкова си мисля че по естествен път след това трудно се прави бебето.Трябва май всички да бъдем по агресивни спрямо тази болест.Аз след седмица ще ходя на доктор така че ще ви споделя съветът му.
ти при кой лекар си, ако не е тайна де? :D
« Отговор #861 -: Ноември 11, 2008, 11:12:26 am »
Да,права си наистина трябва да се борим,а не да се отчайваме!иИние с мъжа ми продължаваме с опитите,а другата седмица ще видим какво ще каже доктора! :balk_602:
*

lidi4

« Отговор #862 -: Ноември 11, 2008, 17:21:04 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
Аз също имам ендометриоза.Лекувях се с ЛУКРИН ДЕПО.Направих 3 инжекции,като последната беше на 23.08.08г.Все още нямам цикъл,а чакането така ме изнервя.Днес е 80 ден :(
*
« Отговор #863 -: Ноември 11, 2008, 18:36:22 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
Аз също имам ендометриоза.Лекувях се с ЛУКРИН ДЕПО.Направих 3 инжекции,като последната беше на 23.08.08г.Все още нямам цикъл,а чакането така ме изнервя.Днес е 80 ден :(
Споко. На мен ми дойде на 96-я след Диферелина. Чакай към 90-100 дни и отивай на док. ще те видят на ехограф и ще ти кажат дали лигавицата на матката е удебелена, т.е. дали скоро ще имаш МЦ. Успех.   
« Отговор #864 -: Ноември 13, 2008, 06:08:30 am »
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!ТАЗИ СУТРИН Е ДОБРА И ЗА МЕН.ИМАМ ЦИКЪЛ :cheerleader: :dance2: :music22:ДНЕС Е 82 ДЕН ОТ ПОСЛЕДНАТА ИНЖЕКЦИЯ.НАЙ-ПОСЛЕ.
ЩЕ ДОЙДА ПАК ПО-КЪСНО,ЧЕ ЩЕ ТРЪГВАМ НА РАБОТА.
*
« Отговор #865 -: Ноември 13, 2008, 20:36:09 pm »
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!ТАЗИ СУТРИН Е ДОБРА И ЗА МЕН.ИМАМ ЦИКЪЛ :cheerleader: :dance2: :music22:ДНЕС Е 82 ДЕН ОТ ПОСЛЕДНАТА ИНЖЕКЦИЯ.НАЙ-ПОСЛЕ.
ЩЕ ДОЙДА ПАК ПО-КЪСНО,ЧЕ ЩЕ ТРЪГВАМ НА РАБОТА.
еееееее супер! Хайде сега ти пожелавам цикълът ти да спре , но за 9 месеца , а тумбакът да расте....
« Отговор #866 -: Ноември 13, 2008, 22:27:15 pm »
СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНОТО ПОЖЕЛАНИЕ.
« Отговор #867 -: Ноември 14, 2008, 07:47:53 am »
пожелавам късмет на всички -горе главата
« Последна редакция: Ноември 14, 2008, 07:50:28 am от lidia7674 »
« Отговор #868 -: Ноември 14, 2008, 08:30:30 am »
Браво Лидия,радвам се че цикълът ти дойде и искам да ти пожелая от сега нататък само хубави новини от теб,дано съкровенната ти мечта за близнаци скоро стане реалност. :bori_007: :bori_002:
« Отговор #869 -: Ноември 15, 2008, 17:10:51 pm »
БЛАГОДАРЯ ТИ ДЕСИ.ТИ СЪЩО ЗАСЛУЖАВАШ ДВОЙНО ЩАСТИЕ :bori_015: :bori_004:
ДАНО  santa2 ТИ ОСТАВИ И НА ТЕБ  ylinfant ylinfant
« Отговор #870 -: Ноември 21, 2008, 17:08:14 pm »
zdraveite,izviniavam se za pisaneto na latinica.az sasto imam endometrioza.provedoh 3 mese4no le4enie s lucrin depo.poslednata injekcia mi be6e na 13.09.vse oste niamam cikal.iskam da popitam za informacia.vazmojno li e da se zabremenee po vreme na le4enieto.blagodaria vi.
« Отговор #871 -: Ноември 21, 2008, 18:38:10 pm »
Мили99
Напълно възможно е да се забременее след последната инжекция,може да нямаш цикъл още 9 месеца!Пожелавам ти го за Коледен подарък :D
*
« Отговор #872 -: Ноември 22, 2008, 02:19:35 am »
Подкрепям мнението на Деси! Възможно е да забременееш след 35-40 ден от поставянето на последната инжекция т.е. действието на инжекцията е 28 ден + още някой ден до евентуалната овулация! Стискам палци да не ти дойде в следващите 9 месеца!
« Отговор #873 -: Ноември 28, 2008, 16:11:35 pm »
Здравейте аз сам от днес регистрирана и имам проблем с ендометриозата от 2005г.една коремна операциа една лапароскопия и 6 месеца на диферелин сега се подготвяме за инвитро при стаменов.и незнам дали имам 6анс да стане от арвия пат .мн сам опла6ена 4е нямаме о6те и парите за процедурите.4устам се в капан на съдбата колкотоо и тапо да зву4и.дано имам късмет.
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #874 -: Ноември 28, 2008, 16:54:44 pm »
Alexia, искам да те помоля да не се притесняваш, ако можеш. Попаднала си при един от най-добрите лекари в България (според мен дори при най-добрия, а и супер човечен лекар). Това е голям късмет и шанс. Той се интересува професионално от ендометриозата и според него забременяването е най-доброто и лечение, така че дано да успеете! А дали ще забременееш от първия път - това си е Божа работа! Никой не може да ти го гарантира, защото до голяма степен зависи и от теб самата! Трябва много силно да вярваш, но същевременно да си и много спокойна!
Имай предвид, че от догодина ще стартира безплатно инвитро от държавата на поне 2000 двойки, до цена 5000лв. Остава да кандидатстваш и да си сред определените за 1-та година и няма да имаш нужда от пари! Той д-р Стаменов ще ти обясни като му дойде времето как ще се кандидатства, но сега още се работят процедурите и не е окончателно избистрено всичко. Ти чети тук из форума, ще има информация за това.
Само бъди силна, вярвай в успеха и чудото ще стане!
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
« Отговор #875 -: Ноември 28, 2008, 17:23:03 pm »
Подкрепям думите на Eti 76 в повечето случай случващите ни се неща зависят от нас самите,аз всеки ден като се събудя си повтарям че краят на мъките ми наближава,казвам си ще стане просто е въпрос на време.А относно парите,в такава държава живеем момичета че просто не мисля че институциите могат да са ни упора в трудния проблем,парите за инвитро никък не са малко и това е доста сериозен проблем за редица двойки в нашата страна,за съжаление.И какво ни остава единствено подкрепата и утехата от близките ни и от всички тук във форума.
Alexia най-искрено ти пожелавам да намериш изход от ситуацията и успех,нова година нов късмет.Горе главата
« Отговор #876 -: Декември 01, 2008, 19:04:24 pm »
zdraveite otnovo.blagodaria vi momi4eta za otgovora.vse oste prodaljavam da sam bez cikal.ve4e sam blizo 80 dni bez cikal ot poslednata injenkcia lukrin depo.tova koeto me pritesniava 4e predi da zapo4na le4enieto imah hidrosalping v trabata.a az sam samo s edna traba.zatova vse oste 4akam i ne pravia test.kato sam naiasno 4e sled kato ima hidrosalping niama kak da se polu4i zabremeniavane.blagodaria vi ot sarce za pojelaniata,jelaia vi zdrave.ste pi6a pak.
« Отговор #877 -: Декември 01, 2008, 19:28:45 pm »
здравей Milli 99,цикълът ти ще се възтанови не се притеснявай,но все пак си направи тест за да не стане твърде късно.А й цикълът ти ако не дойде доктора ще го предизвика с хапчета,а колкото по-късно толкова по-добре.Това е спасението за тая пуста болест.Пожелавам ти новата година да ти донесе хубаво бебенце и щастливи моменти.
« Отговор #878 -: Декември 01, 2008, 23:15:06 pm »
desislavajekova,blagodaria za otgovora.niakaksi se 4uvstvam po- obnadejdena po- spokoina.viarvam v stastlivia krai.moje bi imah nujda ot vas,ot tozi forum.blagodaria.po natam ste pi6a pak.na vsi4ki pojelavam uspeh,ne se otkazvaite.
*

alexia13@abv.bg

« Отговор #879 -: Декември 02, 2008, 13:34:58 pm »
здражеите моми4ета.днес се обадих на имунолозите и те ми казаха 4е нянам анти тела но имам някакжи клета4ни отклонения които да ликувам с агапорин ретарт и омега 3.ако някои е бил така нека ми пи6е.благодаря страхотни сте